Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZC

Zefram Cochrane

2. 11. 2011 15:34
jen ještě aby kriminál nebyla taková rekreační zařízení

Ono ty staré galeje měly něco do sebe. Alespoň pro recidivisty by se hodily.

Takhle tam jde Rom neRom a co ho čeká? Když je dost drzý a silný, tak to tam má za chvíli pod kontrolou. Má bydlení, stravu a ošacení úplně bez práce, má procházky, hřiště, posilovnu, televizi, knihovnu ... A z vězení vychází pro své okolí jako hrdina a obohacený o mnohé zkušenosti.

Takže jedině těžká nucená práce by ho mohla odradit od příští návštěvy podobného wellnes zařízení jakým dnes pro některé vězení je.

2 0
možnosti
PZ

PeTaX

3. 11. 2011 18:36
Re: jen ještě aby kriminál nebyla taková rekreační zařízení

Píšete blbosti a opakujete nepravdivou mantru. Už jste seděl? Pokud ne, tak držte pysk.

0 0
možnosti
P

por.Dub

2. 11. 2011 13:47
To

co jste napsal je sice pravda, ale v těchto zeměpisných šířkách je to volání v    poušti !!!!!!

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

2. 11. 2011 11:58
0 0
možnosti
PH

petrph

2. 11. 2011 11:45
buď to problém je a nebo není

Protože samozřejmě určitá hladina zločinnosti existuje a zákon i soudy na ní reagují spíše mírně, takže její hladina neklesá. Neboli i mezi mezi bílými se dějí zločiny,přepadání, i brutální znásilnění - a pachatel má pochopitelně plné právo se dožadovat aby soud jeho čin posoudil co nejmírněji a dal mu co nejnižší trest, což se i povětšinou děje, takže ani pachatelé brutálních útoků nedostanou obvykle  vysoké tresty (a kór když jsou nezletilí).

Takže pokud bychom řekli že i rasové zločiny (tedy mimo obvyklé příčiny jako je zištnost, osobní nenávist pachatele k oběti,atd) mohou být souzeny a trestány stejně málo jako ty ostatní,došlo by k silnému šíření zločinnosti (protože právě ty rasové se mohou šířit nekontrolovaně a defakto bezdůvodně).

Takže pro jistotu trestat spravedlivě a hodně a ty rasové raději ještě víc...

0 0
možnosti
L

lesicatko

2. 11. 2011 10:37
Mýtus rovnosti

Ak by ste Vy neoznamili zavažný trestný čin polícii po tom, čo ste sa o ńom dozvedeli, môžete byť za to trestne stíhaný, ale sú skupiny osôb, ktoré za to stíhané nebudú. Ste si teda rovní ?  A nedajbože, chcete aby si boli v tomto všetci rovní ?

Zrušíme teda spovede u RKC ?

0 0
možnosti
AA

Saša

2. 11. 2011 10:32
Zkuste někdy přemýšlet bez emocí.

Cikáni, jakkoli je soužití s nimi nepříjemné a jejich případné sousedství ohrožující, nejsou hlavním problémem této společnosti a našeho státu. Případným odstraněním cikánského problému se vůbec nic nezmění na tom, co nám nejvíce ubližuje, co většinu z nás nejvíce tíží a komplikuje nám život.

Při pohledu na rozdmychávání vášní kolem (dávno obecně známé) vyšší kriminální aktivitě cikánů mne nemůže nenapadnout, že vládnoucí moc (což nemusí být nutně jen vláda) neví kudy kam a v obavě z hněvu lidí hledá ventil a obětního beránka a předhazuje nám cikány.

Zároveň se jim to hodí k tomu, aby utužili režim, aby nám všem více šlápli na krk. Pod záminkou hněvu občanů na cikánské chování nám zavedou omezení, která postihnou nás, nikoli cikány. Pod záminkou prevence lynčovacích pogromů na cikány pak zavedou opatření, která budou bránit případné lidovému povstání proti vládnoucí moci.

5 0
možnosti
M

Míra4.1

2. 11. 2011 10:34
Re: Zkuste někdy přemýšlet bez emocí.

A jéje, už se tu začínají rojit pseudohumanističtí rozumbradové... RvRvRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik