Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

No, vidím, že léčit by se asi mělo víc lidí.... že

2 1
možnosti
TN

Čeští pacienti umírají před branami nemocnic,kde jsou léčeni ukrajinští teroristé ;-D já děkuji za krásné nastartování posledního pracovního dne v týdnu :-))))

1 2
možnosti
JR

J80a40r57a 16R35a65n84k

7. 3. 2014 4:16

Dela se mi spatne z lidi, jako jste Vy, slovo patriot do Vasich ust nepatri;-DRv

6 3
možnosti

a tím jste chtěl naznačit co ? Snad jen, že na RT je demokracie na rozdíl o naší tv.

1 0
možnosti
PN

Tak tady chybí už jen 2 fotky - zavile se tvářící ukrajinský hrdlořez - terorista a uplakaná tvářička českého dítka. jemuž se nedostalo lékařské péče, A bylo by to komplet, 

Tvrdé nátury jihnou. slabé povahy omdlévají,,,,

3 2
možnosti
JP

Článek jak z Rudého Práva, některé komentáře jak z Halo novin, a lidé tleskají více jak Rusové na Krymu a dávají karmu :-(

8 4
možnosti
JT

Je v pořádku, že pomáháme ukrajinským občanům.

Je to jasné gesto, kterým dáváme najevo nesouhlas s agresí, a okupací suverenního státu.

6 2
možnosti
ZK

Z38d24e71n53a 71K83o60č77í

5. 3. 2014 20:26

Za únorovou střelbou do opozičních demonstrantů v Kyjevě mohl být podle uniklého odposlechu telefonátu dvojice politiků Evropské unie někdo z opozice. Rozhovor estonského ministra zahraničí Urmase Paeta a šéfky diplomacie EU Catherine Ashtonové zveřejnila ruská státní televize RT. Pravost telefonátu potvrdilo estonské ministerstvo zahraničí. Estonský ministr po návratu z Kyjeva hovořil 26. února s Ashtonovou a řekl: „Panuje stále silnější a silnější přesvědčení, že za snipery nebyl Janukovyč, ale někdo z nové koalice.“Šéfka unijní diplomacie Ashtonová na to odpověděla, že by bylo na místě se takovými informacemi zabývat. „Domnívám se, že bychom to měli vyšetřit. Tím nemyslím, že to chci navrhovat,“ uvedla.  Když Paet ve středu komentoval zveřejnění odposlechu, zdůraznil pro agenturu RIA Novosti, že jen předával názory získané z Ukrajiny a ne vlastní hodnocení jejich pravdivosti: „Je velmi nešťastné, že se rozhovor dostal k těm, kteří ho neměli slyšet. 

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/329487-unikly-odposlech-v-kyjeve-strileli-odstrelovaci-najati-opozici-obavali-se-politici-eu.html

3 6
možnosti
RB

Zvykejme si, bude hůř. Ukrajina bude rychle potřebovat injekci v řádu desítek miliard dolarů a MMF už se k tomu postavil vcelku vstřícně...

4 1
možnosti
JN

Jaksi Vám ušlo, že ten dav vzal do rukou zápalné lahve až poté, co Janukovič rozkázal několikrát poklidnou demonstraci zmlátit. Jedním z příkladů je např. demonstrace z 30.11. Změňujete přícinu a následek.

9 2
možnosti
RB

Pokud chcete mluvit o příčinách, tak musíte ještě víc zpátky. Třeba k prapodivnému protlačování přístupových smluv EU. A možná by se dalo couvnout ještě víc.

2 6
možnosti
VK

Česko bude léčit ukrajinské teroristy.... na to penize jsou. kdyz cast vlastniho obyvatelstva musi zebrat pred kamerou .......Prosim prispejte na lecbu postizeneho ?  NENI TADY NECO SPATNE, NAHODOU?

7 5
možnosti
PZ

Kdo vám řekl, že jsou všichni teroristi? Autor článku? Nemáte vlastní rozum, abyste nejprve posoudil fakta?

A říká Vám něco pojem "solidarita"?

Na celou ukrajinskou záležitost jsou dva odlišné pohledy - ten východní (Putin, Janukovyč, Klaus a spol.) a ten západní (EU, USA nebo třeba já). Je jen na Vás, jaký druh uvažování je Vám bližší.

5 2
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik