Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neznám dopodrobna Kajínkův spis, ale můžu přihodit jednu sérii událostí abych ukázal kam až může vést to když ulice začne kecat do práce justici a vyrojí se konspirační teorie. jistě si všichni vzpomínáte na rozsáhle medializovaný případ Marca Dutrouxe (belgický sériový vrach co zneužil a zavraždil 6 dívek). V případě tohoto odporného jedince se také Belgií začali šířit konspirační teorie o tom, že do aféry byly zapleteni nejvyšší politici a policie. Dokonce vznikla legenda o tom, že Dutroux vlastně dívky zachraňoval před obrovskou sítí pedofilů rekrutující se s Belgických elit. Tyto teorie se natolik ujali do Belgické společnosti, že byli organizovány demonstrace požadující různé naprosto nesmyslné akty od propuštění Dutrouxe až po zrušení tajné služby která údajně celou pedofilní sít organizovala. Po tlaku ulice odstoupil ministr vnitra o kterém se vědělo že je homosexuál jen kvůli tomu že byl homosexuál (obzvláště nesmyslné v optice toho že Dutroux vraždil dívky, ale dav nepřemýšlí). Ve skutečnosti bylo vyšetřování vysoce profesionální a na jeho zakončení byly zodpovězeny všechny otázky a neexistoval ani jediný důkaz zapojení nějakých jiných osob než Dutrouxe a jeho ženy i když vše bylo zveřejněno, tak i dále spontánně vypukali neustále další vlny vzniku dalších konspiračních teorií, protože pro konspirační teoretiky je absence důkazu brán jako důkaz konspirace. Do současné doby tento konspirační kult přežívá  a stále vznikají nové knihy s dalšími a dalšími iluzorními důkazy "napojeními na mocné".

1 1
možnosti

Soudce, který rozhodoval o obnově procesu, přikazoval přísedícím jak mají rozhodovat. Natočeno skrytou kamerou a odvysíláno v televizi. Nevím, jestli je pan Kajínek vinen, ale divím se, že onen soudce dále soudí.

13 5
možnosti

Prosi bych jeho jméno a místo působnosti.

0 0
možnosti
Foto

Proto je jasné, že trest smrti prostě nemůže být

3 6
možnosti

Z14d79e49n40a 61K66o23č89í

17. 2. 2013 14:58

Ale existují i jasně dokázané, prokázané a přiznané velezločiny. !!!!!!

5 0
možnosti
Foto

Kájínek podle mě neměl žádný skutečný motiv vraždit. Natož na objednávku za peníze. Těch měl dost. Je to kriminálník, který uměl krást, ale vraždu na něj navlíkli policajti z Plzně, kteří sami patří do basy za služby podsvětí. Tak to vidím já.

18 5
možnosti

Tady je také jeden z mnoha problematických případů:

http://www.mujglock.com/strelba-v-krusnych-horach.html

5 3
možnosti
Foto

Já už jsme své mínění řekl vícekrát. Myslím si, že Kajínek ty dva kriminálníky (Jandu a Pokoše) zastřelil a třetího pouze zranil a amatérsky a lidumilně nedorazil a nezaslouží si proto doživotí. 15 let vidím jako přiměřený trest.

3 12
možnosti
Foto

Tohle je speciálně pro pana Hermánka!Výpis se spisu(STB) Čj.ASU 8355-DL:

"Na silnici u obce Stražisko-Maleny bude umístěna hlídka VB za přítomnosti pracovníků StB,která bude provádět kontrolu projíždějících vozidel a v případě zjištění výskytu vozidla Jaguár,SPZ(začerněno) provede kontrolu vozidla a perlustraci posádky,dále bude osádka vozidla předvedena na 00 VB Konice,kde bude provedeno vytěžení k napadení rekreačních chat v oblasti Strážisko-Maleny!

Tohle bylo naplánováno v roce 1989,kdy se již v Praze cinkalo klíčemi!Svědků bylo

nachystáno plno a že to byli většinou kriminálníci a veksláci pánům od StB nějak nevadilo!Zajímavé bylo zjištění,že dva z aktérů té absurdní akce jak dostat někoho nepohodlného za mříže za použití vymyšlených "zločinů",se podíleli na poradní činnosti pro P.Vlčka!Na kterých úřadech pracují ti další(kolem 100) a jak se asi mohou podílet na budování cesty za spravedlivou a demokratickou společností?

A koho to vlastně zajímá dámy a pánové,když se to nedotýká přímo vás,že ano:-)!

9 4
možnosti
Foto

Nechcete vytvářet další teorie, ale rozhodně byste si přál obnovu procesu. ;-D

Myslím, že vy, autore, i prezident Miloš nezdravě věříte filmům a konspiračním televizním pořadům typu Na vlastní bulvy. Kájínkem se zabývaly v různých instancích desítky soudců, kteří neměli žádnej společnej ani osobní zájem ho poškozovat, vždycky ale nakonec dospěli k závěru, že je to chladnokrevnej vrah, kterej patří za mříže. A jestli nemáte žádné větší starosti, než je tohle, tak jste šťastnej člověk.

8 10
možnosti

Z95d90e67n21a 22K92o54č48í

16. 2. 2013 17:45

V těch letech - a prakticky dodnes jedou příslušníci policie v krytí velkých zločinů. O nelegálním stáčení lihu věděli policisté i celníci na zlínsku taky minimálně 10 let a pokud někdo upozornil na nestandardní vztah policie s podnikatelským prostředím, tak byl umlčen ( naposled např. Lessy ). Vůbec bych se nedivila, kdyby policisté byli namočeni ve více kauzách, než se dnes mluví.  !!!!

17 5
možnosti
Foto

Kajínek je jistě kriminálník ale pravděpodobně sedí za něco,co neudělal!Pokud Klaus hájil

amestii slovy,že se nedá vždy věřit justici,tak to u Kajínka musí platit na dvakrát!

Ten kdo to nevidí je buď "slepý",nebo zaujatý a Klaus se tady zase dostal do rozporu se svým vysvětlováním a obhajobou ohledně důvodů amnestie!

11 5
možnosti

Klaus něco plácnout musel, jeho amnestie se vztahovala i na lidi, co vinu přiznali...

8 1
možnosti

J82a25n 36H33l69e49d19í94k

16. 2. 2013 11:23

celá stavba Kájinkova obvinění je postavena na naprosto pochybné, neřku-li zcela lživě mstivé výpovědi bratra zastřeleného. To by i úřední oslík zastříhal významně ušima, ne tak předseda senátu. Zatímní odvolání dostávali do rukou stále ti samí úředníci, kteří pouze přečetli původní rozhodnutí. To by i úřední oslík už asi pošel. Kájínek je zřejmě zkušený grázl, ale v této kauze je 100%ně pouze šibalsky zneužit!!

13 5
možnosti

K čemu další proces, nebo třeba i desítky dalších procesů, když všechny dosavadní byly nespravedlivé (jak píšete)?

Co když i ty následující budou nespravedlivé? Nebude to škoda času?

6 4
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik