Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Každý si zaslúži druhú šancu. To je pravda. Ľuďom však nevadia prepustení, o ktorých píšete vy - t.j. ľudia, čo spáchali nedbanlivostný trestný čin. Problémom sú ľudia, ktorí úmyselne robili podvody a okrádali ľudí a štát. A dať amnestiu takýmto ľuďom nie je nič iné ako výsmech právu. 

Keď sa takýto ľudia vrátia naspäť (vďaka amnestii sa na nich musí pozerať, akoby nikdy neboli súdení), tak hádajte, čo asi budú robiť. Veď keď aj niečo praskne, proces sa vďaka kontaktom bude tak dlho naťahovať, až príde nejaká nová amnestia.

0 0
možnosti
Foto

No, přesně to nevím. Bylo mi patnáct let a byl jsme geograficky rozdělen. Vajíčko hřadovalo v Praze, zatímco spermie v Tisovci na Slovensku.

Ale podobnost s událostmi posledního týdne je naprosto zřejmá. Hitler přišel k moci zfanatizovaným davem a tady to dnes vypadá podobně. I když určitě ne tak dramaticky. Češi dokáží blbnout tak nanejvýš čtrnáct dní.

3 2
možnosti
Foto

To patřilo pd: 

Ivo Hubálek 18040

jak přesně přišel hitler k moci v roce 1933 ?

1 2
možnosti
Foto

Nevím, zda někdo z těch tunelářů je z vaší rodiny, nevím jaký máte názor na druhou šanci, pokud takový jak se domnívám jste naivní jak dítě Doporučoval bych přečtení http://karst.blog.idnes.cz/c/131532/Co-je-normalni.html   Nevím jakou máte povědomost o tom jak to u soudu chodí. Vím ale že vy byste asi propustil všechny zlodějě a darebáky.

4 4
možnosti
RH

Pokud chce někdo začít znovu, tak je správné, aby přijetím svého trestu jak je splatil společnosti dluh. Pokud někomu zbývá necelý rok, tak může "začít znovu" po pár měsících, v tom mu výkon trestu nezabrání a ani ho amnestie nijak nenamotivuje. Další šanci má každý kriminálník po vykonání trestu bez ohledu na amnestii.

6 1
možnosti
VV

Jedenáctkrát trestaný, je po amnestii jistě ochoten začít nový a poctivý život. K tomu potřebuje , dostat se co nejdříve zpátky.

5 1
možnosti
Foto

amnestie neni pro vicekrat trestane

0 3
možnosti
Foto

konecne se nekdo zamyslel R^

2 8
možnosti
Foto

Konečně článek trochu k věci. Dávám karmu!

4 5
možnosti
Foto

Výborně. Já dávám karmu, možná bude i dvojná, ale nikoli dojná. To nic, to já jen tak žertuji, že rozum sice ještě nenabyl vrchu, to se asi nikdy nestane, ale přesto se ty rozumné hlasy ozývají již více.

Oni mě ti kritici Klause rozcupují, ale naprosto přesně tímto způsobem přišla v roce 1933 v Německu k moci NSDAP a s ní její vůdce, Adolf Hitler.

5 9
možnosti
IH

jak přesně přišel hitler k moci v roce 1933 ?

1 0
možnosti
PV

Ano, každý zločinec má právo na spravedlivý proces. A když ten zločinec spravedlivý proces zdržuje, tak ho pustíme na svobodu. Dejte si ručník na hlavu!!

11 1
možnosti
ZJ

A když na jeho obžalobu máme pouze objednácku, tak budeme hledat a hledat. Třeba dvacet let.

3 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik