Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AC

Zealotes

6. 11. 2007 11:04
papež

Co bylo špatného na té reportáži o papeži v Rakousku? Z vašeho článku jsem to opravdu nepochopil.....

0 0
možnosti
KVP

konzerva v plechovce

5. 11. 2007 22:21
Mě by zajímalo,

proč někdo s účtem  3 500 000 Kč pobírá dávky. A postaví si kariéru na potírání lidí, kteří zneužívají sociální dávky. To je téma do encyklopedie pod pojmem vyčůranodrzost.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

5. 11. 2007 22:08
Pane Jankovče, trochu jste si spletl dobu

- dnes už naštěstí není doba, kdy televize mohla vysílat jen to, co bylo důkladně procenzurováno, a možnost otevřeně kritizovat nějakého vysoce postaveného politika byla z pouze z říše scifi. Pokud se vám nelíbí, že dnes to možné je (čímž neříkám, že demokracie  u nás je  bezchybná), tak máte možnost se odstěhovat - např. na Kubu či do KLDR.

0 0
možnosti

Bob

5. 11. 2007 22:00
Volner

Právě jem viděl v televizi pana Marka Volnera, buď je on tak naivní, nebo si myslí, že my jsme tak blbí. Stačí abych zaplatil komukoli, a novinář dostane materiál zdarma - hrdině jej získá - a já mám vystaráno, někdo je z kola venku. Za komunistů lhali novináři ze strachu, nepěkné, leč pochopitelné, dneska jsou to informační prostituti, lžou za peníze, a v zájmu kohokoli kdo má peníze, což je mnohem horší. Co jiného čekat v naší malé kapitalistické džamahírii, cesta k demokracii bude dlouhá.

Pan Volner mě svým vystoupením v televizi dopálil a pokud může novinář zničit beztrestně život komukoli v zájmu svobody informací pochybuji o tom, že se jedná o demokracii. Zvlášť když soudy fungují tak jak fungují - novinář je vlastně beztrestný.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

5. 11. 2007 22:15
Re: Volner

A v čem konkrétně podle vás Česká televize v Čunkově kauze lhala ?

Máte pravdu v tom, že demokracie a především systém fungování soudů u nás zatím nefunguje, tak jak by měl. Ale právě proto je dobře, že se v tomto případě aspoň částečně dosáhlo spravedlnosti díky aktivitě sdělovacích prostředků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1723x
Jsem táta třech krásných dětí a spokojeně si žiji v Domažlicích.

Seznam rubrik