Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Alfie

19. 5. 2008 16:15
Až vám bude zle,

protože vás schvátila viróza zrovna den před uzávěrkou, kterou kromě vás nemá kdo udělat, budete ještě vděčný za možnost koupit si Nurofen Stopgrip (nikoli ten obyčejný, z toho by opravdu perník neuvařil ani alchymista).

Zneužít se dá většina léků, takže je všechny dáme jen na předpis a budeme v čekárnách ordinací trávit ještě více času - tak by se vám to líbilo?

0 0
možnosti
MK

wopi

19. 5. 2008 16:55
Re: Až vám bude zle,

no právě...

0 0
možnosti
F

flavy

19. 5. 2008 11:58
Vcelku souhlas, ale

zneužitelné je prakticky všechno. Že malá skupina (stovky) občanů zneužívá lék k výrobě drogy snad neznamená, že zbytek (10 miliónů) občanů, musí přijmout opatření ke snížení dostupnosti tohoto léku. Budu-li, s podobně smýšlejícími, napadat spoluobčany tenisovými míčky, budete požadovat po MPO prodej tenisových míčků na předpis? Ministerstvo zdravotnictví má na starost dostupnost zdravotní péče. Naprosto netuším ,co má společného s vařiči perníku. Dle mého názoru nic. Úplně scestná mi přijde myšlenka, že by MZ mělo být hlavním tahounem v boji proti drogám, a že by za to mělo nést odpovědnost. Podle této logiky bych činil více odpovědným MF, když jde o takové prachy…..

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1723x
Jsem táta třech krásných dětí a spokojeně si žiji v Domažlicích.

Seznam rubrik