Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Senát je třeba zrušit. Škodí.

0 1
možnosti
Foto

Přestaňte si už hrát na pravice a levice ... Průměrně myslící člověk ví, že tady žádná pravice nebyla a není.  Je tu pouze ultra levice ... a její různé mutace. Článek je až drze zavádějící.

3 2
možnosti
JK

Václav Klaus si, bohužel jako drtivá většina tzv. pravicových politiků, na pravici jen hraje; vlastizrada je bez šance a asi je to správné, jedna nechutná amnestie prostě není vlastizradou; byla to jen tečka odpovídající obsahu celého působení VK v tuzemské politice;

3 3
možnosti
LC

Autore a ti co tvrdí , že tady žádná pravice neexistuje a nikdy neexistovala , poněkuď lžete. Ano Vy všichni , kteří to dneska tvrdíte, jste až do momentu , kdy se pravice sama zostudila, tak se k ní nechcete hlásit, ač jste se k ní celých 20 roků hlásili. Najednou tady žádná pravice neexistuje, a nejrádějí by jste ten srab , do kterého nás ona autentická ( z devadesátých let ) pravice dostala , hodili na ČSSD , případně na KSČM , která neměla ani šanci si smočit.Tvrzení tkzv. pravičáků, že ČSSD nejvíc zadlužila tento stát už je zastarale a už mu nikdo nevěří , tak jste přišli s tvrzením, že ti  zlodějové a korupčníci nejsou z autentické pravice , ta tady není a nikdy nebyla, že pane Koucký a to se chcete vydávat za seriozního blogéra. Taky otáčite , jak se Vám to hodí.

2 0
možnosti
RK

Článek jak vystřižený z Rudého práva. Ostatně jako většina článků od "Svobodných". Svoboda nade vše, ale běda jak se to dotkne nejvyššího. "Snaha obžalovat Václava Klause z velezrady by měla být smetena ze stolu a tvrdě odsouzena".

5 7
možnosti
Foto

Samozřejmě, že by měla být smetena ze stolu. Vy si myslíte něco jiného?

7 4
možnosti
JD

J15i65ř75í 76D10r77á68č

10. 2. 2013 7:55

Autore až se trochu oteplí, sedněte na kolo a projeďte si alespoň trochu okolí svého bydliště. Všímejte si zejména všech nově postavených veřejných staveb. Skoro na všech najdete kovovou destičku-pokud ji už nestačili zcizit čeští podnikavci-že "tato stavba byla (spolu) financována z peněz nějakého fondu Evropské Unie. Asi ani nevíte, že 40% všech českých veřejných investic je financováno z EU. Co byste chtěl? Aby nám EU financovala i naše nesmyslné církevní restituce? Hádejte kolik peněz k nám přiteklo na obdobné účely z Vatikánu? Že peníze velmi brzy potečou spíše opačným směrem? Pak Vám to docela pálí:-):-)

6 4
možnosti
Foto

To jsou ale drahé peníze. Podobně, jako kdybyste kupoval byt a financoval to z kreditní karty.

5 4
možnosti
JM

Odpůrci EU by se měli zamyslet třeba i nad tím, jaký význam a vliv by dnes měly USA, kdyby se rozpadly na jednotlivé "suverénní" státy nebo jestli by i Německo bylo nejsilnější evropskou ekonomií, kdyby existovalo jen ve formě "suverénních" zemí jako samostatné Bavorsko, Sasko, Prusko atd. ;-)

4 1
možnosti
Foto

To je ovšem pouze půl pravdy. Druhou polovinou té "pravdy" je to, že USA vznikaly na zelené louce bez jakékoli tradice a mají, až na malé výjimky, stejný jazyk, kulturu i tradice. Což se o Evropě nedá říci ani náhodou.

A podobně je tomu v Německu. Stejnorodé prvky pod roztříštěným vedením byly sjednoceny do jednoho státu. Nejednalo se o sjednocování tak rozdílných kultur jako jsou třeba Finsko a Řecko, že?

Správným evropským modelem bylo samozřejmě skvěle fungující EHS, to ale bylo socialistům příliš málo. V tom má autor 100% pravdu.

6 2
možnosti
MT

Ja bych k tomu obžalováni z velezrady pridal take temer vsechna media.

3 2
možnosti
FL

Klause nelze přímo potrestat za amnestii, protože autoři trestního práva nepředpokládali že by duševně zdravý prezident mohl něco takového provést, ani nepředpokládali že by prezident zešílel, nebo že by na amnestii chtěl korupčně vydělat. Podobně jako např. když  mezinárodní právo před válkou nepředpokládalo že by se stát mohl dopustit genocidy v rozsahu holokaustu. Muselo se to navlíknout jinak, o podobné se snaží senátoři.

"Snaha obžalovat Václava Klause z velezrady ..... Antiklausovci mají strach z dalšího Klausova působení v politice" - To jste Klausovi perfektně zbaštil jeho pseudovysvětlení kritiky amnestie. Radím vám začít používat vlastní mozek a pak se možná i zamyslíte k čemu může být dobré osvobodit megatuneláře RvRv

6 3
možnosti
Foto

Kdybyste prosím na několika příkladech ilustroval, v čem spočívala "duševní chorobnost" amnestie. Ale konkrétně, prosím.

A používejte prosím správné výrazy. Například "osvobodit megatuneláře" je zcela zavádějící propagandistický výraz a nic jiného.

3 3
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.