Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

rachitico

18. 10. 2012 8:39
Kdy byla podle vás ODS pravicovou stranou ?

Spolu s ČSSD jen rozházovala prostředky z nepovedené privatizace.:-(Rv

0 0
možnosti
PR

hrouda

18. 10. 2012 8:35
Byl to právě komunismus

Byl to právě komunismus a socialismus, který zkrachoval před 22 lety. A jestli si někdo myslí, že nějaký režim dokáže obelhat ekonomické cykly, tak se šeredně mýlí.

1 0
možnosti
PH

petrph

18. 10. 2012 7:48
právě naopak

Byl to právě čistý liberalismus, který  zkrachoval, už v 30.letech minulého století, kdy zkumuloval napřed v světovou hospodářskou krizi a pak umožnil převzetí moci jak fašismu tak i bolševismu. Předválečná politika appeasementu byla přeci liberalistická-každý (i stát)může mít libovolné požadavky. a vzít si co chce, když má silný klacek. A se stejnou ideou liberalismu pak spojenci naivně vyklidili pozice ve střední Evropě komunismu. Každý si přece může dělat co chce..A jak chce i   libovolně reagovat na krizi a nedostatek, i třeba bolševickou revolucí...

Čili, je jasné že i Západ musel liberalismus opustit-jak obranou proti komunismu(vzpomeňme na americké poválečné hony na čarodejnice", tak i přerodem v sociální státy, které "dotují" své občany bez prostředků a tím zabraňují revoluci.

Což zase nemá nic společného s touhle vládou, ta vlastně žádný dlouhodobý politický program nemá tak už dlouho jen přežívá ze dne na den..

0 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 10. 2012 7:11
Předsmrtné chroptění

světového neoliberalismu je slyšet už dlouho. Snaha implementovat neoliberální, americká, ideologická klišé do evropského sociálního systému je evidentním důvodem hospodářské krize a problémů, které sociální stát v západní Evropě má. Skandinávské státy stejně jako Německo, Rakousko či Nizozemí, které neoliberální ideologii pustily do svých systému v minimální míře nemají s důsledky krize takové problémy jako státy, které se nechaly oklamat neoliberální ideologií snižování přímých daní či likvidací progresivního zdanění jednotlivců i firem. Ovšem vysvětlovat to odborníkům z české VŠE, kteří žijí v neoliberálním, ideologickém zajetí představ o ekonomii jako čistě exaktní vědě, kde se dá budoucnost lidstva spočítat, je zbytečné. Bez studia sociologie a historie extremistických politických systému v závislosti na ekonomických podmínkách s těmito tzv.odborníky nic nehne.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

18. 10. 2012 4:27
ve skutečnosti

je úplně jedno, zda se bude předvádět na jevišti politiky loutka kašpárka nebo čerta. Za provázky ze zákulisí a slova do úst mu budou vkládat stále titíž - MAFIÁNI.

0 0
možnosti
JH

bell

18. 10. 2012 7:13
Re: ve skutečnosti

JO a jak se k mafianům bude chovat KSČM nám předvedl pan Dolejš jak je úplatný a následně celé UV KSČM zametání

celé kauzy pod koberec.To jste si zvolili milí spoluobčané!!!!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.