Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Chytry.Levicak

14. 6. 2012 17:48
autore

jak můžou sociálisté někoho úplácet,když od roku 2006 nejou ve vládě

0 0
možnosti

daveking

14. 6. 2012 16:18
No ono je to trošku jinak,

EU není ani levicová ani pravicová, ale prostě je pitomá. A je zbytečné hledat přirovnání, protože podobná hovadina jako vznikla při vytváření EURA, tedy eurozona, nemá obdobu dokonce ani v tom někdejším RVHP. Za hlupáky ale je třeba označit především všechny ty, kteří stále ještě nejsou ochotni přiznat, že v Evropském parlamentu jsme měli jedinou poslankyni, která si uchovala zdravý rozum, a před tím, co se dnes děje, varovala, Janu Bobošíkovou. Ale přiznat, že jedinou europoslynkyní, která měla pravdu, byla právě ona, to Vám zatím nějak nejde přes pysky, že?

0 0
možnosti

martin013

14. 6. 2012 8:16
Hlavička

Vám se to opravdu slušně pomotalo v hlavičce. Prý že voliči naletěli na socialistické sliby. I zeptal jsem se hned pana Googla a co jsem zjistil. Suverénně nejsilnější frakcí v Evropském parlamentu je Evropská lidová strana, která má 271 poslanců. Frakce socialistů je až daleko za ní, se svými 190 poslanci. Také jsem se rozhlédl po Evropě a nějak se nemohu dohledat většinově socialistických vlád, v jednotlivých členských státech. Jiná věc je další přirozený vývoj, který bude následovat. Socialisti se budou průběžně k veslům vracet a zase je postupně předávat. Takže jste celý svůj pomýlený text postavil na velmi mylném předpokladu. Jsou to především pravicové strany, které dělají EU takovou, jakou v současné době je. Kritizujte si je klidně z prava, klidně i z extrémního prava. Ale proč do toho taháte socialisty? Jestli jste se právě vy neshlédl v tom bývalém Sovětském svazu víc, než je zdrávo. Jenže dnes je každou průhlednou lež možné rychle odhalit.

1 0
možnosti
V

villík

14. 6. 2012 10:33
Ty socialisti ale mají plnou hubu sociálního státu....

..sociálního "smíru".. a kdovíčeho všeho sociálního....  A chlapec správně popsal, kam to všechno vede.

A kam to vede?:     http://ec.europa.eu/ceskarepublika/cr_eu/euroregions/index_cs.htm

Příští Vaše adresa možná bude:  Martin Novák, náměstí M. Barossa, Jindřichův Hradec,  South Bohemia

1 0
možnosti
JB

marx

14. 6. 2012 7:58
Je

jasné , že se připravuje mírovou cestou stejna zrada na naši zemi , jako proběhla v záři roku 1938. Připravuje se zrada , ktera prakticky již pomalu probíha  bez občana tohoto státu.  A už máte , co jste určitě nechtěli.[>-]

0 0
možnosti

Tramp_007

14. 6. 2012 8:03
Re: Je

A zkusil jste s tím zajít k lékaři?

1 0
možnosti
IH

misaviki

14. 6. 2012 7:50
.

Sem viděla v TV, že chtějí dokonce zakázat hladkou mouku, protože je energeticky náročná na výrobu :-) A zapomněl jste zmínit velký problém - přistěhovalectví a postupná islamizace Evropy.

0 0
možnosti
H

Halfunx

14. 6. 2012 7:40
Každý kdo je soudný vidí,

že EU dotace jsou hlavně úplatky pro garnituru národních vlád. Jenže rozkrádání dosahuje astronomických měřítek a pokládá to samotnou EU. Proto se jakoby přitvrzuje, ale hlavní důvod je, že prachy došly. A co si myslíte že samovládci v EU udělají? Zastaví dotace? Ne, v první řadě chtějí doplnit kasu o další miliardy a pohlídat si toky v bankách. Pak zase bude něco na přerozdělení a rozkradení. A kontrolní otázka: „Kdo to asi všechno platí?“ Rozkradené peníze se hromadí na účtech v daňových rájích nebo je za ně pořizován zbytný majetek většinou mimo EU. Tyto peníze se tak nevrací do ekonomiky jako investice nebo do spotřeby a proto je tu krize. Objem odlivu prostředků je tak velký, že ani nestačí rotačky tisknout nové peníze.

Nevidím jediný důvod proč si myslet, že EU pro nás dělá dobře. Je to socializmus bez tváře, protože v EU nenese odpovědnost nikdo.

5 0
možnosti

jarinka

14. 6. 2012 6:58
Nikdy nikdo neovlivňoval

každý můj krok - to je nadsázka. Zvláště za socialismu, ve kterém jsem prožila značnou část života, nebylo těch zákazů a příkazů tolik. Beru to ze svého hlediska starého trampa. Dříve bylo možné vstoupit téměř kamkoliv a utábořit se. Dnes je to samý "soukromý" pozemek nebo rezervace a všude číhají "ochránci" přírody, kteří považují za ničení přírody už jen to, že šlapete po trávě. Ale že se likvidují přirozené porosty a na jejich místě se lije asfalt v rámci jakýchsi ohyzdných cyklostezek, to je jako v pořádku a za to asi můžeme "poděkovat" vámi zmiňovanému Svazu. A to jsem celkem vášnivý cyklista.

0 0
možnosti

rezjirrezjir

14. 6. 2012 3:46
Svaz evropských socialistických republik

je vize Winstona Churchilla. A co má co společného socialistická zásada rozdělování podle práce se sociálními dávky, tak tuto souvislost docela dobře také nechápu.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

14. 6. 2012 7:18
Re: Svaz evropských socialistických republik

Máte na mysli Churchilla který o podpomořském tunelu mezi Francií a Británií prohlásil že je to hovadina která jenom sníží bezpečnost Británie?

0 0
možnosti
R

Roman37c

14. 6. 2012 2:40
Vždycky mám obrovskou radost

když se něco fandovi Klausových pohrobků SSO nelíbí:-) Nejdřív rozkradou republiku a pak nadávají na Brusel. Rv

3 0
možnosti
H

Halfunx

14. 6. 2012 7:54
Re: Vždycky mám obrovskou radost

Jo, úplně vidím ten křečovitý úsměv. Sice mám jen na tvrdej rohlík, ale mám taky radost, že ten druhej je na tom stejně. Ne že by si to Klaus a zájmové sdružení slizkých olizovačů (SSO) jeho bot nezasloužili, ale lepší přístup je požadovat změnu stávajicího pseudodemokratickosocialistického systému.

0 0
možnosti
JA

janandrle

14. 6. 2012 2:39
souhlas i nesouhlas,

protoze socialisticke teorie nyni jiz prevedene do praxe a samotnou myslenku evropske integrace je treba oddelit - zatim se to nedari, ale to je proto, ze jednotlive staty, jejich vlady jsou v zajeti socialistickych bludu, a to i ty jakoby "pravicove", a dotace jsou jednim z nastroju, ktery je - jednotlive uredniky, politiky, potazmo strany a tedy vlady- v nich drzi. Jsou to dve ruzne veci a to, ze zrovna ted jsou - tragicky- casove i vecne jakoby ztotoznene, je znicujici. Prebujely socialni paternalisticky stat (nebo EU) NE, evropskou inegraci na spolecnem vzajemne vyhodnem jmenovateli ANO!EU[>-]

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

14. 6. 2012 7:19
Re: souhlas i nesouhlas,

Jenomže současná forma integrace je na těch byrokratch založena.

Takže pokud řeknete NE byrokratům a všechny vyházíte tak současné EU přestane existovat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.