Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Milý Jane, připravte si ocelové nervy a brnění na svou naučenou a neopodstatněnou zášť a neukojitelnou zlobu proti V.Havlovi. Zvykejte si, ze to bude horší a horší, čeká vás neúnavný a vyčerpávající boj. Proti Havlovým myšlenkam a postojum totiz bojovat nelze a už vůbec ne je popírat, mužete jen procitnout a pochopit je. Naopak proklamace a postoje (nejde u něj o myšlenky) vašeho idola Klause budou zákonitě postupem času jen dál a dál ztrácet a obnažovat prazdnotu, bezobsaznost i motivaci v nejnižsích patrech lidských vlastností.....;-)

2 0
možnosti
LW

L10e30o 25W48o58l45f

24. 2. 2013 23:34

Kdo je to my?

Jak to chcete udělat?

Komu, čemu to má posloužit?

4 0
možnosti
JJ

:-)...MY, to bude asi Koucký & spol. a jeho kamarádi.

3 0
možnosti
Foto

Nekritické reakce na V. Havla jsou podobné reakcím těsně po útěku manžela k jiné ženě. Jiná žena, ke které doposud vzorný manžel utekl, je z něj nekriticky nadšena, nevidí absolutně žádné jeho vady či nedostatky a všechny jeho činy hodnotí s absolutním nadšením a nepřipustí žádnou kritiku.

A naopak, opuštěná manželka na něj dští, a to také, zcela nekriticky, oheň a síru. A pravda je jako vždy někde uprostřed. Jako v tom starém anglickém vtipu (za případné anglické překlepy se předem omlouvám):

5% of men like women with thick legs. 10% of men like women with thin legs. And 85% men liek women with something in between.

3 7
možnosti
Foto

Sorry:... like women with something in between....

1 4
možnosti
MP

Prezident měl být Dubček,ale pravdoláskaři dosadili svého kamaráda .Dubček byl ve své době ideál stejně jako M.Kubišová a její Modlitba

5 5
možnosti
MP

Opakujete se. Měl … proč měl ??? Já bych ho byl za prezidenta nechtěl, ale asi nemá cenu, abych se jako vy opakoval.

4 1
možnosti
MP

Najděte si projev Dubčeka,když přijel v srpnu ze SSSR.Podobně mluvila Rapaičová,když odmítala ESM a podobně mluvila,když přijela z Bruselu,aby doporučila hlasovat pro ESM.Protože si uvědomila,že v Bruselu byla donucena k vlastizradě,proto odstoupila.Takto podobně byl na koberečku v Moskvě A.Dubček.Kdo je mladší a nezažil srpen 68,nemůže to pochopit..

1 6
možnosti
MB

Rapaičová? Tá herečka? Nepletiete si to náhodu s Radičovou - premiérkou?

2 0
možnosti
PV

Pan humanitární bombarďák se stejně pomalu a jistě sune na smetiště dějin. Naštěstí tomu nezabrání ani jeho pravdoláskoví pohrobci, což názorně ukázaly poslední volby. A tak to má být. Ovšem všem jeho uctívačům přeji klid a mír v jejich naivitě. To je třeba dodat. A autorovi radu - už na tuhle nulu nemyslete, to k ničemu nevede.

9 10
možnosti
MP

Obávám se, že na smetiště dějin se budee po smrti sunout vy sám. Havla zná svět, takže věřím, že třeba za 100 let jeho jméno nebude zapomenuto, zato po vás neštěkne ani pes.

8 9
možnosti
MP

V každém postsocialistickém státě proběhla revoluce podezřele sametově.U nás byli v ulicích studenti,kteří riskovali své životy.Teprve další dny se objevilo jméno údajně ve světě velmi známého dramatika.Půl roku před revolucí k němu do vězení přijel francouzský politik."Vyprodanost"jeho her ve světě i u nás mluví za vše.Prezident měl být původně Dubček,ale "někdo"se postaral o medializaci tohoto dramatika,který je v skutečnbosti zbabělý a socialista-levičák.Otevřeně mluvil proti kapitalismu.Fakta o něm není problém si zjistit

8 7
možnosti
MP

„Prezident měl být původně Dubček“ ??? Měl? Opravdu měl? Já jsem velmi rád, že nebyl. Bývalý komunista, který byl z nepochopitelného důvodu populární, ale který nás ve skutečnosti prodal (i když ho nakonec jeho soudruzi odstavili, ale to není žádná zásluha, nýbrž jen jeho vlastní vnitrostranický problém).

1 6
možnosti
JJ

Běží 65.výročí neblahých únorových událostí a blogující propagandista, svobodný pan Koucký volá..."Udělejme přítrž ..." !??8-o Kampak chodí na takové výkřiky, odkud bere podobná hesla a formulace, podobné těm před i poúnorovým, Gottwaldovsko-bolševickým? Namátkou jen další příklad Kauckého výkřiků z minulaRv (Jan Koucký|pátek 8. červen 2012)....

"Německé hyeny" se svolávají. Krvavé bakchanálie brzy vypuknou! ...

P.S. Není bez zajímavosti, znát J.Kouckého přesvědčení (cituji)... "zatím jedinou alternativu vidím ve Straně svobodných občanů".

7 4
možnosti
MS

Asi žiju někde jinde, protože o tom, že by se Havlovi přisuzovala nějaká významná role při rozdělení Československa (ať už pozitivní, či negativní) mi není nic známo. Pokud vím, tak toto je hlavně Klausova parketa. :-P

8 0
možnosti
Foto

Václav Havel byl osobností plnou rozporů. Jak věřit lidem ideály, o kterých mluví, když se tak hodně rozcházejí se skutky? Například restituování velkého majetku, finanční podpora ze Západu a další jen některé věci, o kterých v článku píšete.

5 11
možnosti
JK

Václav Havel byl především osobnost a kdo chce, ať si uctivou vzpomínku zachovává dle libosti. Kdo má zájem o jinou osobnost nebo žádnou - každého volba. Jenom by autor mohl rozvést, jak chce učinit přítrž tomu, abych s úctou chovala památku kohokoli se mi zlíbí? Případně kdo či co bude určovat ke komu mám chovat úctu a kým pohrdat?

9 2
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.