Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z31d21e62n50a 13K62o46č79í

25. 3. 2013 17:30

Svatá pravicově smýšlející prostato, každý daňový ráj musí být vykoupen onen dańovým peklem, aby síly byly vyrovnány. Pokud daňová pekla dotují ony ráje, je všechno v pořádku ? ;-D?

2 0
možnosti
RF

R10a97d10i13m 69F36r90a90n11c

31. 3. 2013 13:54

S tou ....prostatou, pěkný příměr.;-D

0 0
možnosti
VK

Dańové ráje jen parazitují na ostatních a přispívají k ekonomickým krizím.Pokud někdo podniká,má odvádět daně v danném regionu popř státu nebo si také přenést činnost svého podnikání do zmíněných daňových rájů.

1 0
možnosti
JP

neni ostudou byt danovym rajem, ostudou je byt danovym peklem.

0 2
možnosti
AK

Daňový ráj je pro dnešní společnost nežádoucí.

A měly by být zlikvidovány - třeba cestou zdanění finančních transferů do nich.

Pokud si přeji naplnit státní rozpočet, aby fungovala státní správa, právo, silnice a vůbec infrastruktura, mám 2 možnosti - zdanit firmy nebo zdanit občany.

Když nechám firmy, aby mi zmizely s penězi do daňových rájů a neplatily v mojí zemi - kde zisku dosáhly a jejíž infrastrukturu při tom používaly - žádnou daň, z čeho budu financovat potřebné? Z peněz občanů. Jiná možnost už není.

A protože firma nezaplatí skoro nic ani v tom daňovém ráji, není to bůhvíjaká výhra ani pro ten ráj. Ale protože ráj nemusí dát nic např. do oné infrastruktury, protože tu firmy nepotřebují, když používají infrastruktury jiných zemí, je to pro ně i tak přínos.

Tu svobodu, kterou tak chválíte a kterou nazval předseda správní rady Googlu Eric Schmidt "tím pravým kapitalismem", kritizovala před nedávnem i předsedkyně Výboru pro veřejné finance Dolní sněmovny Margaret Hodgeová: "To, že Eric Schmidt řekl, že je 'hrdý' na přístup své firmy k placení daní, je arogantní, je to mimo a je to urážka jeho zákazníkům v Británii," zdůraznila. "Obyčejní lidé, kteří platí daně bez reptání, už mají plné zuby toho, když vidí, že vysoce výdělečné globální firmy jako Google používají všech existujících triků, aby se vyvlékli z placení svého férového daňového příspěvku. Firma Google by měla přiznat svou odpovědnost vůči zemím, jako je Velká Británie, odkud si odnáší tolik zisků, a platit řádné podnikatelské daně ze zisků, které tady vydělává. Měla by se stydět, ne být hrdá, za to, že to nedělá." Firma Google dosáhla v Británii 2,5 mld. liber zisku v roce 2011 a zaplatila na dani ze zisku necelých 0,25%. Srovnejte to s procentem svého zdanění. Google sídlí na Bermudách. Můžete říct, že z vlivné paní předsedkyně mluví závist k úspěšným - jak jsme si zvykli podobné názory hodnotit u nás - já bych si ale myslel, že se jedná spíš o zlost...

4 0
možnosti
JZ

A ze zrovna danovy raj Kypr je obeti socialistickeho besneni....

7 1
možnosti
Foto

Je. Socialistického běsnění s Eurem a určitými státními restrikcemi.

2 5
možnosti
Foto

Lidé si pořád myslí, že socialismus, tj. přerozdělování vytvořených hodnot, nějak zvýší naše bohatství.  V této iluzi je západ asi třicet let.  Třicet let buduje socialismus a jde jim to tam od deseti k pěti.  Je třeba odhodit růžové brýle, protože jedině svobodná výroba a svobodný obchod jsou jedinými zdroji lidské civilizace.  Jestliže svět vyrobí celkem 1miliardu bot, tak žádným sebelepším přerozdělením neobuje všechny lidi světa a tak je to se vším. Přerozdělení znamená zvýšení spotřeby a menší investice a tedy méně bot a ostatního zboží, které nám zvyšuje úroveň a kvalitu života.

1 7
možnosti
JP

Tak tohle už je diagnoza...

9 0
možnosti
Foto

To je směšné - kapitalistický systém volného trhu se zhroutil a pravicoví komsomolci, kteří to vidí, začínají blouznit a hledat údajné viníky v socialismu. Chovají se stejně jako jejich otcové a dědové, kteří nejprve rozorávali meze, a pak sváděli krachy na amerického brouka. Tyto geny se dědí, jsou to stále jedny a tytéž famílije, vlastnosti přecházejí z otce na syna Rv

8 8
možnosti
RH

jak se zhroutil? Žádná s těch vašich socialistických zemí nemá ani náznakem ekonomickou úroveň "zhroucených" evropských států.. ;-D

3 5
možnosti
LC

Autore , proč se ten socialismus valí světem ? píšete. Asi proto , že je vůči lidem milosrdnější, zisky neodvádí do daňových rájů , ale užívá ve prospěch vlastního obyvatelstva , mimo jiné !!! Mně stačí , jak se zastánci vaších myšlének vyjadřují o důchodcích , a méně úspěšných lidech.

6 4
možnosti
JM

Tak to vám přeju hodně štěstí s ČSSD a její teorií o tom, že do důchodu máte jít až 5 let před smrtí.

2 5
možnosti
MT

Ach Evropa, nádherná, úžasná EU, posledni socialistický ráj na světě . . .

;-D

3 3
možnosti
RD

Socialisti nebudou mít slov, ale já dávám karmuR^

3 6
možnosti
LC

Karmu můžete dát komu chcete , ale takovým blábolům ?

5 2
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.