Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Host8

11. 3. 2011 11:50
Nejste náhodou z potěru ODS?

Zdá se, že se množí útoky na p. Špidlu. Proč? Je to bezesporu nyní největší autorita v sociální oblasti s širokým rozhledem. Naprosto nezpochybnitelná. Zřejmě někomu vadí, že by uváděl nesmysly vládnoucí garnitury na pravou míru. Tak si chystá na nepohodlené scénář sociální likvidace. Vždyť se to už povedlo - zesměšnit, zpochybnit odbornost ideologickými kecy.  Dost těmto přízemním scénářům. Mají dál jen prodlužovat agónii země, zabránit skutečné diskusi. 

A hochu, důchodový systém se bude měnit ne kvůli levici, ale kvůli pravici, protože nelze protlačovat zákony a nahrávat svým vyvoleným soukromým fondům prachy jen na základě převálcování  celé země 118 poslanci. Demokracie má výhodu, že nesmysly může měnit a žádných 118 není navždy.

0 0
možnosti
K

kuchl

11. 3. 2011 15:58
Re: Nejste náhodou z potěru ODS?

Špidla největší autorita ? Jistě , i s takovým názorem lze žít .;-(

0 0
možnosti
JJ

Jay6

10. 3. 2011 23:20
Lži a zfalšované udaje-aneb strašení místo řešení!

Tak nám ta populace, ale stárne. Tak posuneme odchod do důchodu ze současných 60 let na 65 let. To by mělo na pár desítek let stačit. Uděláme něco s podporou porodnosti a máme pokoj od všech reforem na nejbližší století. Ale když ty fondy by chtěly hodně peněz do svých kapes. Tak prostě pár údajů zfalšujeme! http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

10. 3. 2011 0:35
Co tak nechat

socany pokračovat v průběžném systému a těm, co v jeho udržitelnost nevěří umožnit odchod? Socani a levičáci obecně jsou násilníci a gauneři, kteří pořád vnucují nějaká "společná" řešení  lidem kteří s nima o nic společného nestojí. Nejsou o nic lepší než Hitler - ten by se za 40 let po vítězné válce taky zklidnil a zavedl "sociální stát". Nástroje k tomu by měl - třeba GESTAPO.

0 0
možnosti
LH

Tryskomys Muf

9. 3. 2011 12:43
Co to meles?

Co to meles? Rozkrada tady spolecnymi silami jak CSSD tak ODS - merou takrka nerozdilnou. A vysplechty jako ty vase, jen zajistuji, ze se bude rozkradat ve velkem i v dalsich letech. RvRv

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

8. 3. 2011 20:09
Kdo zadlužil stát?

Pane autore, prosím fakta.

V roce 2002 převzala vláda soc.dem. po vládách pravice státní rozpočet se schodkem 600 miliard. Většina byla "ukryta" v konsolidnční agentuře (podobně jako fixlovali v Řecku).Po vstupu do EU jsme museli "přiznat barvu a konsol.agenturu zrušit.Hned v prvních letech vlády se musely oddlužit banky od "úvěrů" podnikatelů z privatizace.Stálo to více než 200 miliard.Po nastoupení vlády pravice pan Kalousek "rozpustil" rezervy, které zanechala minulá vláda (cca 30 miliard) a dosáhl tak nejnižšího schodku SR.Byl hdina a dodnes se tím chlubí.Kdyby tam ty rezervy nebyly, schodek by byl dvojnásobný. Ovšem následující roky už takový hrdina nebyl. K dnešnímu dni se schodek zvýšil o 5OO miliard. Na letošek plánuje zvýšení dluhu o dalších 137 miliard a ještě před letošními Vánoci musí  zvýšit DPH, aby mu to vůbec vyšlo.

Ale jo, za všechno může Paroubek ;-)

0 0
možnosti
B

bakules

9. 3. 2011 7:10
Re: Kdo zadlužil stát?

Jirko,Petro nelžete i pod Květuškou čouháte jak sláma s bot;-D

0 0
možnosti
K

kuchl

8. 3. 2011 19:10
Pan Špidla

zjevně žije ve vědeckém komunismu . Většina lidí musí ovšem žít v konzumní socialistické pseudodemokracii .:-/

0 0
možnosti
VD

všd

8. 3. 2011 13:15
To jsem tedy na Západě viděl ...

"Západní Evropa již pochopila, že sociální stát je neudržitelný."

No nevím, podívejte se na míru zdanění a výši dávek tam a tady?

A pokud Vám to nestačí, porovnejte si výši daní v tom Řecku nebo Irsku, které je na dně, a ve Švédsku nebo Německu, které se drží.

Špidlu nemusím, ale Vaše demagogie je stejně zhoubná a škodlivá, jako ta jeho.

0 0
možnosti
O

olina252

8. 3. 2011 13:40
Re: To jsem tedy na Západě viděl ...

Správně, podívejte se na výši daní. Ale nezapomeňte přičíst i zdravotní a sociální daně. Tak co, našel jste někoho, kdo je má vyšší, nežli my?

0 0
možnosti

Soininen

8. 3. 2011 11:36
Zdroje jsou

toť tradiční mantra levicových uskupení všeho druhu. Faktem je, že zdroje již dávno vyschly. Ukázalo se jako naprostý fakt, že populistická politika je z dlouhodobého hlediska neudržitelná kdekoliv na světě. Každý zdroj má svůj limit což jaksi rudo-oranžová koalice jaksi nereflektovala a jelo se dál ve stejných kolejích. Nyní se situace co se týče státních financí bude dávat dohromady nejméně 30 let.

0 0
možnosti
H

Host8

8. 3. 2011 11:25
Zneužití tématu

na přihřádí politické polívčičky. Jinak se příspěvek nedá hodnotit.Rv

0 0
možnosti