Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Centrotoma

24. 8. 2012 13:02
"Socialista Dienstbier lobbuje za zánik tradiční rodiny"

je typický hysterický bulvární nadpis. Jste trapný Rv

Socialista Dienstbier lobbuje za právní ochranu už dávno existujících řekněme netradičních rodin, nikoliv za zánik rodin tradičních. A jděte už do háje s tím říkat, která rodina je lepší nebo horší. Takové to pámbíčkářské diktování ostatním, jak BY MĚLI ŽÍT, už mi leze na nervy.

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

24. 8. 2012 9:21
Nevim, proc navrh nejakeho politika

na uzakoneni moznosti adopce pro homosexualni svazky znamena zanik tradicni rodiny? :-) V cem presne by ten zanik probehl?

0 0
možnosti

dva mraky

23. 8. 2012 13:26
Kdyz uz se resi tradicni rodina.

Staci aby tradicni rodina fungovala a decka k adopcim nebudou k mani a tech par co se bude objevovat si tradicni rodiny rozeberou k sobe. Takze si myslim, ze cele rozhorceni nad adopcemi homosexualy jen zrcadli zklamani z existujici spolecnosti. Vymyslenim nepritele se ale nic nezmeni.

0 0
možnosti
VMPDJ

vezu maso pro doktora Jacksona

23. 8. 2012 20:33
Re: Kdyz uz se resi tradicni rodina.

Na male, zdrave a bile dite se ceka pres sest let a bude jen hur. Cikane (tech je dost) si vezme jen ucineny svetec. Jestli se ted zacnou pri adopcich techto zadoucich deti uprednostnovat homosexualove tak se normalni rodiny nedockaji nikdy.

1 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

23. 8. 2012 13:08
...

Ono tem heterofobum nejde o adopci deti jako takovou, ale o dalsi stupinek k tomu, aby mohli prohlasovat, ze jejich partnerstvi je ekvivalentni rodine. Neni a nikdy nebude. Jsou slepou vyvojovou vetvi a jako takavi nemaji moznost se rozmnozovat. Na pripadnou namitku, ze mohou, odpovidam: kdyz mohou, tak at si ty dva lesni plody to decko spolu udelaji, ze.

3 0
možnosti

dva mraky

23. 8. 2012 15:39
Re: ...

Ale homosexuálové obou pohlaví se mají možnost se rozmnožovat a úspěšně to dělají, prostě žijí ve lži, pořídí si rodinu, v posteli to neklape, ale to ve spoustě rodin a kvůli početí stačí pár styků...nenávist k nim je zbytečná a marná.

0 0
možnosti
PH

petrph

23. 8. 2012 8:47
ale houbeles

Tady si snad někdo představuje že jestli se povolí adopce dětí homosexuálům, tak se jim ty děti budou přednostně vydávat?Nebo snad dokonce, v rámci "rozvracení tradičních rodin", se snad budou ty děti odebírat  funkčním rodinám?

Opak je pravdou-i pro ty homosexuály bude platit ta "byrokracie která  nepřeje adopcím či pěstounské péči". Navíc se dá očekávat že většina soudců, sociálních pracovnic  je(slušně řečeno) konzervativního zaměření a i proto zaměřena proti homosexuálům,takže žádosti homosexuálů o adopce (i kdyby to zákon povoloval) budou stejně automaticky zamítat...Takže Dienstbierův návrh je v podstatě populistický (vůči homosexuálům a  jejich přívržencům), ale prakticky jim nic nepřinese. To chce desetiletí vývoje tolerantní společnosti,až se nebude u žádosti o adopci řešit jestli jsou rodiče homosexuálové nebo komunisté nebo nevěřící nebo třeba pankáči, ale jen a jen zájem dítěte a jak se o něj dokážou postarat a vychovat z něj slušného člověka,bude to o něčem jiným

2 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

23. 8. 2012 10:27
Re: ale houbeles

Na adopci dítěte se čeká dost dlouho kvůli nedostatku vhodných dětí. Dienstbier to dělá jenom kvůli hlasům, které jako bojovník za práva homosexuálů získá.

0 0
možnosti
L

lesicatko

23. 8. 2012 8:29
No a teraz fakty

Nič zvlašneho sa nestane, decaky budú plné aj nadalej. Ale je možné, že niektoré deti sa dostanú do rodiny skôr - takže v tom je to plus.

Podobné zakony, neraz až na úrovni homosexualnyych manželstiev už prijalo viacero štátov, zanik tradičnej rodiny sa nekonal, dokonca v niektorých štatoch USA pokleslla v priemere rozvodovosť / čo ale nemusí byť kauzalne s aktom prijatia homosexualnych manželstiev /

Takéto zakony prijímajú aj silne katolícke štáty /Portugalsko, Brazília / kde argumentujú súdy najlepším zaujmom dieťaťa. Presne v tej istej situacii je ČR - ak je možná adpcia jednotlivcom, aj homosexualom, o to výhodnejšia by bola možnosť adopcie heterosexualnym párom. Skratka - nie sú voči tomu žiadne racionalne argumenty, len psychologické. Ale tie boli aj kedysi pri schvaľovaní volebného prava žien a pod - dnes vyzerajú smiešne...

3 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

23. 8. 2012 10:26
Re: No a teraz fakty

Souhlasím s Vámi. počet dětí v děcácích nepoklesne. Třeba už jenom proto, že vetšina těchto dětí je romských a neznám nikoho, kdo by si byl ochoten vzít takové dítě s vědomím, že v dospělém věku s v dítěti projeví jeho geny a stane se z něj hodně problematický jedinec.

2 0
možnosti

Korvetní kapitán Pepan A2

23. 8. 2012 8:11
Je jasné, že Dienstbier honí hlasy pro prezidentské volby.

Ať ten nesmysl projde, nebo ne, u jisté části homosexuální populace má svůj hlas jistý a o to mu jde.

2 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

23. 8. 2012 11:13
Re: Je jasné, že Dienstbier honí hlasy pro prezidentské volby.

ale u populistickeho volicstva, ktere nenavidi "buziky" ho zase ztratil

0 0
možnosti

0ms

23. 8. 2012 8:06
Ale no tak, pane autore,

vzpamatujte se. Každý čehunský pivolemtač v hospodě, každá babička či dědeček, dnes už v podstatě každý student, zkrátka asi tak 98% "národa" je proti homosexuálním svazkům. Takže Vaše klausovská figura, kdy svůj naprosto a totálně mainstreamový názor prezentujete jako jakousi disidenturu, jako něco, co jakoby jde proti proudu, už dnes prostě nemůže na nikoho fungovat. Označovat Dienstbiera za populistu je v tomto opravdu absurdita poměrně značných rozměrů.

1 0
možnosti
VMPDJ

vezu maso pro doktora Jacksona

23. 8. 2012 20:42
Re: Ale no tak, pane autore,

Normalnim lidem zdravy rozum povetsinou zustal. Bohuzel media stoji na opacne strane a prave ona svoji propagandou tvori ten virtualni mainstream.

Vezmete si jako extremni priklad cikany - prakticky kazdy clovek s nimi ma spatnou zkusenost, jen v novinach si o tom moc neprectete. Sice si je netroufnou primo velebit ale aspon jejich zlociny bagatelizuji jak jen to jde.

1 0
možnosti
R

roman37e

23. 8. 2012 7:03
Tomu nerozumím.

Jak to registrované partnerství zapříčiní zánik našich tradičních rodin? Nás heterosexuály to snad nijak neovlivní. Mimochodem, jak vysvětlíš 50% rozvodovost? Jak vysvětlíš dětské domovy plné dětí které nikdo nechce? Jak vysvětlíš tolik případů kdy se lidé soudí o děti, o alimenty, přetahujou si je..... Za to může ten tvůj Dienstbier? Nebo homosexuálové? Co děláš proto, aby k podobným věcem nedocházelo, nebo alespoň v omezenější míře?

4 0
možnosti
JD

pedr64

23. 8. 2012 7:46
Re: Tomu nerozumím.

ale to je přece jasné, ne. Všichni se rozvedeme a uzavřeme registrované partnerství s kamarádem z hospody nebo s kamarádkou ze zumby, budeme mít společné zájmy, nikdo nás nebude buzerovat a bedeme žít š´tastně až do smrti. Vždycky když slyším ten blábol a rodině i státu, tak si vzpomenu na ten letitý Renčínův vtip, kde otec kouká doma na bordel a peroucí se děti a říká: "odpusť státe, že i naše rodina je tvým základem"

1 0
možnosti
FK

ataknevim

23. 8. 2012 6:40
je České televizi tolerováno partnerství Prague Pride

Přesně tak.Jsem přesvědčen, že jednu významnou orgaizaci, napojenou na mezinárodní organizovaný  zločin, tam z východu, zpráva BIS neuvedla.

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

24. 8. 2012 9:11
Re: je České televizi tolerováno partnerství Prague Pride

Zas nějací Arabáši, co ?;-D Alláh je spral !

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.