Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

johnpeters

5. 1. 2012 13:03
Po přečtení

článku musím konstatovat,že autora čeká v životě velké zklamání ze stavu světa i politiky.Ještě štěstí,že se já nedožiju stavu,až budou lídry lidstva Čína(feudálněbolševická) a postsovětské narudlé Rusko.Thank you,U.S.A.,za aspoň iluzi svobody,v kterou jsem rozhodující část mého života věřil.To mně umožnilo přežít,a teď je mi to,že to byla iluze,už celkem fuk.Asi dvacet let.:-(65 Jahre jung.EU

0 0
možnosti
P

Pavel_D

5. 1. 2012 14:38
Re: Po přečtení

Díky, zajímavé je, že my, dříve narození (já 1943), přes zažité útrapy v dobách "socialismu" jsme optimističtější, než dnešní v průměru třicátníci. Jako pan autor. Neboť on nemá zkušenosti z praxe.

Jen maličká ukázka: vadí mu bruselský byrokratický aparát, který má na celou EU méně úředníků, než má např. pražský magistrát. Onehdy tu někdo uvedl i počet. A na Obamovi mu patrně nejvíc vadí to, že je důkazem americké demokracie a celospolečenské tolerance.

Iracionální myšlení části naší společnosti může být opravdu cestou do pekla. Naštěstí ale Evropa není jen Česko a nejvyšší náš euroskeptik a ekonomystifikátor je pouhou světovou raritou.

0 0
možnosti
ZJ

James Bond

5. 1. 2012 13:02
¨Bude také zajímavé

jaký rodný list ukáže ten afroasioameričan po prohraných volbách. Zatím mu to procházelo.

0 0
možnosti
JL

jirka1965

5. 1. 2012 12:43
Proč se má EU měnit v zónu volného obchodu,

Když v EU volný obchod jaksi funguje? Postrádám odpovědi na otázku, co se stane, když Eurozóna padne. No a nakonec musím konstatovat, že si myslím, že rok 2012 EURO přežije, a že Obama bude znovu zvolen prezidentem USA.

1 0
možnosti
JD

pedr64

5. 1. 2012 12:49
Re: Proč se má EU měnit v zónu volného obchodu,

volný obchod sice funguje, ale také tisíce byrokratických nesmyslů, které omezují. Takže ano, EU by se měla vrátit na svůj začátek, tedy volný pohyb zboží, osob a kapitálu, ale nic víc a nic míň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.