Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

10. 5. 2011 21:30
Již první věta je chybná!!

Ř e c k o   u ž   n e z a c h r á n í   n i c .   Jen se v něm ještě utopí cca dalších 100 mld. € (kromě právě diskutovaných). To bylo jasné již při projednávání původního balíčku.

Proč se jim tedy půjčuje?  No přece proto, aby garnitura v současnosti vládnoucí ve velkých státech, v EU i eurobance přežila. Aby průšvih příšel až po ní. Protože si neví rady.  Že pak bude průšvih násobný? Jistě. Jenže za to už budou kamenováni jiní.

0 0
možnosti
G

Gašpo

11. 5. 2011 9:37
Re: Již první věta je chybná!!

S trochu vízie by som Vašu prvú vetu poupravil na "EU už nezachrání nic". Možeme polemizovať, či sa garnitúra skutočne len zúfalo snaží kolpas oddialiť, alebo či už len hrabe dokiaľ to ide.

V podstate žiadny štát, vrátane českého sa bankrotu nevyhne. Nikomu sa nedarí zastaviť zadlžovanie. Ale títo samodosadení šašovia v Bruseli sa možno postarajú o niečo výnimočné, a síce že zbankrotuje celá európa odrazu.;-D

0 0
možnosti
L

lutra

10. 5. 2011 13:10
Prvním upáleným že by byl VK???

 To ho MOC špatně znáte.

0 0
možnosti
PD

pedol

11. 5. 2011 18:22
Re: Prvním upáleným že by byl VK???

souhlas, Klaus se panicky bojí fyzického utrpení a velmi rychle by odvolal...

K podpisu Lisabonské smluvy mu stačilo mnohem méně...

0 0
možnosti
JL

jirka1965

10. 5. 2011 13:06
Dost přeceňujete náš stát.

Václav Klaus je v Evropě brán jako taková malá tragikomická figurka (bohužel nikoli pouze mezi politiky, ale i mezi občany států) a jeho názorům se lidé v Evropě smějí (tedy ti, kteří ví, kdo Václav Klaus je) a nikdo kromě asi pěti lidí ho nebere vážně. On není tak důležitý, že by bylo potřeba s ním bojovat natož ho nějak trestat (třeba upálením).  Možná, že společně s Klausem sdílíte jeho pocit důležitosti, ale ono to tak není. Bohužel českého prezidenta téměř nikdo nezná díky jeho názorům, celý svět si ho dá do souvislosti s ukradeným perem, to ano.

0 0
možnosti
UF

Antexio

10. 5. 2011 13:27
Re: Dost přeceňujete náš stát.

jirko1965, už si to připusťe, že VK bude mít pravdu a EU se časem rozsype jak domeček z karet, přičemž záměrně pomíjím fakt, jak mazácky snižujete Klausovu známost, aby z Vašeho příspěvku vyšel jako nýmand. To, co předvádíte se jmenuje popírání a je to první reakce na ztrátu bližního:-)

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

10. 5. 2011 12:56
Tohle nedopadne dobře a ani nemůže.

Mám takový neblahý dojem, ale opravdu jen osobní, že finanční instituce EU budou schvalovat další injekce a půjčky a záruky a další příspěvky do fondu záchrany i ve chvíli, kdy bude poslední člen eurozóny zavírat dveře - za sebou.

0 0
možnosti
SG

stanikgor

10. 5. 2011 12:31
proč....

Proč mi to hospodaření Řecka připomíná fungování naši současné vlády...Ono to asi bude tím,že obě dvě ekonomiky přivedly do srabu pravicové vlády....

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.