Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

18. 8. 2012 14:39
Srovnání

s Háchou nesedí. To Háchovi křivdíte. Ten se na funkci nesápal jak dítě na dudlík. Přijal jí z nouze a s nadějí, že snad zmírní fašistický teror. A určitě si byl vědom, že ta naděje je nepatrná.

Porovnávat ho s figurkou, která je kam vítr tam plášť, to opravdu nesedí.

2 0
možnosti

Hodný člověk

18. 8. 2012 15:09
Re: Srovnání

Nejenom to, přijal to po dlouhém naléhání a s vědomím, že strká hlavu do oprátky, kterou mu, na smrt nemocnému, nasadil kriminál za přihlížení nevoleného "prezidenta" Beneše. Pokud někdo chtěl být prezidentem za každou cenu, byl to právě Beneš. A právě Beneš předal (spolu s dalším dědičným politikem Janem Masarykem) bez boje moc komunistům, tedy agentům cizí moci. To je ten pravý vzor pro Fischera.

2 0
možnosti
LS

orlik69

17. 8. 2012 21:13
Jedna věc by mne zajímala...

Čistě hypoteticky (alespoň doufám) - myslíte, že by si nově zvolený prezident šel poslechnout do chrámu sv.Víta tradiční Te Deum?

0 0
možnosti

Hodný člověk

18. 8. 2012 15:10
Re: Jedna věc by mne zajímala...

Když šel Havel, proč ne Fischer.

0 0
možnosti
OU

17. 8. 2012 17:32
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
TC

Toicem

17. 8. 2012 17:55
Re: ......

Zajímavé kritérium.

0 0
možnosti

Martin Šubrt

17. 8. 2012 17:15
Hmm...

Funkce prezidenta u nás je vždy chápána ve smyslu, že se musí zastávat lidí. Zvláště, když si ho poprvé zvolí. Tj. pravděpodbně každý budoucí prezdent bude chudé bránit. A to i populisticky. K přijetí Eura jsme se zavázali a je krajně nepravděpodobné, že po Klausovi vyhraje volbu někdo, kdo bude mít k EU vztah negativní. Portože nikdo takový s šancí an zvolení tady ani náhodou není. Navíc prezident nemá skoro žádné pravomoce, takže je mi úplně fuk, co si myslí, říká, či slibuje. Na boj s EU po Klausovi nebude mít "koule" nikdo a "Háchou" (byť i v nadsázce se mi to přirovnání nelíbí) bude tedy každý. Prezidenta si volíme sami a logicky si tak budeme teď volit nevýrazné příjemné pány, kteří se párkrát někde osvědčili a k ničemu moc neřekli. A popravdě, je to tak dobře.

0 0
možnosti
L

Libertad

17. 8. 2012 16:17
Pan komunista Fischer

není vhodnou osobou na funkci, už proto, že své členství v KSČ nepovažuje za charakterovou vadu. Vstoupit do KSČ okolo cca 1985 mohl jen bohapustý kariérista. Pan kandidát si asi neuvědomuje, že ti co odmítli vstoupit, vědomě zvolili horší ekonomický standart, že na svoje nečlenství tito lidé stále doplácejí, na příklad jsou propouštění ze zaměstnání etc.

5 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

17. 8. 2012 16:58
Re: Pan komunista Fischer

omyl, jeste to mohl udelat idealista

sice byl asi neprilis rozvinuteho rozumu (pokud teda nerozvracel ksc zevnitr jako to dela kubera v ods), protoze uz bylo jasne, ze partaj slouzi jen jako vytah k moci, ale kariera za tim byt nemusela. pripadne mohl byt hodne mlady s dost uzavreneho prostredi, ale to odpovida te nedostatecne rozvinutosti

rozhodne nepodeziram naseho statistika c cehokoliv vyse uvedeneho

0 0
možnosti
DFVC

Dluhousek Falloslav von Casa

17. 8. 2012 16:04
A co vime o sobotkovi

byl vzdy prumerny ale hodne verny

za komunistu premiant na vumlu za demokracie nejvetsi pravicak

nazory a postoje meni podle politickych potreb tudiz se da rict ze zadne nema

jo ale vystupuje vznesene

;-D

2 0
možnosti
OOS

Oslíčkové otřeste se

17. 8. 2012 14:01
Evropská unie je přes všechno ekonomický projekt

při importu ze země mimo EU se tak v Evropě platí clo a DPH, což dělá výrobky vyjma "made in china" neprodejné

0 0
možnosti
FD

reinkarnacepoxte

17. 8. 2012 13:57
prezidentské volby jsou důležitějsí, než by se mohlo zdát

Ať se nám to líbí nebo ne, s pravděpodobností hraničící s jistotou nás čeká eurohujerská vláda, která kývne na vše co z Bruselu přijde a naplní to na 110%. Pokud nechceme plnit všelijaké eurovaly a podobné sebevražedné nápady, je potřeba mít aspoň prezidenta, kterej u toho nebude radostně hýkat. Vím, že z ústavy nemá takovou moc, ale pokud kroky eurohujerské vlády bude radostně přijímat a podepisovat ještě větší eurohujer na hradě, tak nám není pomoci. Pokud bude z hradu odpor, má to svůj smyl, i když ho mohou přehlasovat. Ale v tom případě už riskují, přehlasovávat přímo volenýho prezidenta ,to voliči rádi neuvidí.

2 0
možnosti

martin013

17. 8. 2012 13:57
Bavič

Vy jste bavič milénia. Cituji: "...... je zřejmě zastáncem levicové teorie, která říká, že v případě

nedostatku peněz ve státním rozpočtu není třeba provádět reformy, ale je

třeba zvýšit daně firmám, stížit život živnostníkům a zdanit bohaté". Tak levicové teorie, říkáte..... No, u nás zjevně sledujeme uplatňování levicových teorií v pravicové praxi. Pobavil jste spolehlivě. Srovnávat Fischera s Háchou, byť snad v nadsázce, to si žádá opravdu drzého čela a pohodlného teplíčka domnělé široké svobody slova v závětří blogu. Odhalil jste několik strašlivých zločinů Fischera. Například že je zastáncem přijetí eura a EU. A proč by nemohl být? Je to legitimní názor a postoj. A tak opravdu jediný smysl dává vaše věta, že ho volit nebudete. To mi přijde přirozené. Vy ne, jiní ano. Proto by také tato jedna věta stačila. To ostatní je jen omáčka. Hutná sice, ale kromě zmíněné drzosti nijak zvlášť zajímavá, ani objevná.

0 0
možnosti
PR

PAVEL5

17. 8. 2012 14:30
Re: Bavič

jak jste přišel na to, že u nás někdo uplatňuje pravicovou praxi? 8-o Tahle vláda je více levicová než všechny socanské předtím. Pokud ovšem nemyslíte, že důvodem je to, že sami sami prohlašují za pravici. I když na osla namalujeme pruhy, zůstane dál oslem a nestane se zebrou...

1 0
možnosti
ZB

zberanek

17. 8. 2012 13:52
Nepodporuji takové lidi

Z komunisty Fischera nemůže přes noc být demokrat. Komunisty nebrat.

8 0
možnosti
TC

Toicem

17. 8. 2012 14:04
Re: Nepodporuji takové lidi

Kohout nebo Pithart jsou podle vás taky komunisté? Nikdo neříká, že se změnil přes noc, ale k určitému názorovému (ale i charakternímu) posunu u něj dojít mohlo. Komunisty mám opravdu nerad (většinou to říkám ostřeji, tady nechci přijít o dukáty), ale na druhou stranu bych neházel všechny, kdo si s KSČ "smočili", do jednoho pytle. Myslím, že Fischer se k tomu postavil docela jasně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.