Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Já zas vítám, synku, že policie a ÚOOZ pilně pracuje, a že konečně důkladněji zalovili v zasviněném rybníku. Je mi jedno, zda se do sítě chytnul kapřík naoranžovo či větší, zmodralá ryba, případně podvodník kmotr. Když ulovili Ratha, i s jeho plným akváriem, to jste taky takto pochybovačně protestoval?

Zastávám pravidlo "Padni, komu padni", jak to kdysi premiérově rozhlašoval sám Miloš, dnes razatní,usilovný prezident Zeman.

Že vy někteří od stranického dorostu, včetně omladiny z ODS, se hned vytočíte, když vám poloslepá babka Spravedlnost hodlá sáhnout na vaše nevinné, politické guru, čisté příbuzné nebo upracované kamarády od kšeftu.  Vaše servilnost, falešná solidarita a zarputilost, s jakou dovedete obhajovat často neobhajitelné nebo alespoň bagatelizovat a zlehčovat situaci ve specifických případech, je až k nevíře. Vliv rodičů a prostředí, ve kterém se nejčastěji pohybujete, ať už tak nebo jinak, většinou těžko zapřete. U Kouckých tomu nebude asi jinak, že? Syn i táta Jan, nepletu-li se.:-)

Není tohle váš příbuzný, náhodou?

http://www.msmt.cz/novinar/namestek-koucky-podporime-ty-vysoke-skoly-jejichz-absolventi

0 0
možnosti
OK

trochu jsi tukl hrebicek na hlavicku, na cele kauze je opravdu prvni a nejpodsatnejsi, odkud sefove tajnych sluzeb vedeli, ze maji vyhovet najake sekretarce, neboli KDO vlastbne ridi tajnou sluzbu - pro odpoved si vyhledejte davna info o tzv. kufrikove ofere, kdy zeman odstavil bezuhonneho a cestneho sefa tehdejsi civilni tajne sluzby devateho a jak dopadl tzv. pripad hrubant.:-)

0 0
možnosti
HM

Advokát Tomáš Sokol má vystupovat v kauze Jany Nagyové jako obhájce vojenského zpravodajce Ondreje Páleníka. Obává se však, že obvinění, se kterými žalobci přicházejí, mohou být velmi pochybná. Konstrukce, na jejímž základě byli obviněni bývalí poslanci ODS, ale i důstojníci Vojenského zpravodajství, je podle něj velmi slabá.

zdroj  článek Pl

0 0
možnosti
RK

No a co jako? Je to advokát. Ten to má v popisu práce. I kdyby zastupoval masového vraha, tak je jeho povinností udělat vše proto, aby byl jeho klient propuštěn.

0 0
možnosti
KN

K49a78r10e35l 60N26o98v92á60k

27. 6. 2013 13:01

Ke zneužití vojenské kontrarozvědky nutno říct, že o jejím zneužití toho moc nevíme.

Paní Nagyová ji zneužít nemohla, protože žádnou pravomoc ve směru na kontrarozvědku neměla.

2 0
možnosti
OK

to ano, ale klicovou postavou v teto afere je general kovanda, nikoli nejaka nagyova.

0 0
možnosti
IH

I81v26o 86H69u43b78á65l22e78k

27. 6. 2013 12:32

všude na světě se likviduje konkurence , všude na světě si vlády opatřují informace mnohdy nelegálním způsobem, všude na světě dokáže policie, prokuratura nebo soudy pracovat na objednávku a je jedno jestli je celospolečenská nebo jiná, všude na světě probíhá boj o moc nad financemi, lidmi, strategickými surovinami - pokud vám to nedošlo, tak je mi vás líto, protože problémy tohoto našeho zasmrádlého, malého dvorečku nikoho ve světě nezajímají. na každou druhou vaši větu z vašeho blogu mohu položit otázku - zkuste si třeba odpovědět na otázku, jak by vypadalo vyšetřování policie, kdyby nakrásně chtěli vyhovět všemu požadavku o větší informovanosti médií, politiků, bulváru či někoho podobného vám? cítíte, jak vám teče máslo po hlavě ?

0 2
možnosti
RK

Vy jste vážně mimoň. Ve světě je pochopitelně obvyklé, že například ti co pomáhají kandidátovi při volbě amerického prezidenta získají funkci velvyslance v některé zemi. Jenže problém je v tom, že okolí těchto kandidátů (podotýkám všech) jsou vysoce erudovaní odborníci, svými tituly z prestižních univerzit by mohli vydláždit ulice a léta je jejich práce vidět. Tu funkci nedostanou za odměnu, ale proto, že prezident má pochopitelně právo dosadit si tam lidi, kterým důvěřuje a kteří nepůjdou proti jeho politice.  Jak to souvisí s dosazením toho pišišvova do Čepra výměnou za vzdaní se svého názoru, to vážně nevím.   Policie vyšetřuje, provádí stále domovní prohlídky a shromažďuje důkazy. Není to žádná reality show, aby vám to ukazovali v přímém přenose. Vám se zdá týden dlouhá doba, jenže to je váš problém. Policie tentokrát trefila do černého. To je ale divný že jsou tady tisíce podnikatelů, ale jakmile jde o nějakou zakázku ať už od VZP, od magistrátu v Praze, atd., vždycky je přiklepnuta odborníkovi na všechno, Janouškovi. Navíc ve většině firem které mu patří není ani uveden, asi aby mu lidé nezáviděli.

1 5
možnosti
AK
Foto

Je třeba to rozdelit na dva problémy:

1/ Politická korupce: pokud je nabídka tak, že je předem domluveno, že pokud něco učiní, tak že za to dostane konkrétní službu (funkci či cokoliv jiného), tak postupovat podle zákona a je to korupce. Pokud to není předem slíbeno, tak to korupce není.

2/ Policie na objednávku-pokud dostane oznámení, tak musí že zákona konat, to není politická objednávka.

1 0
možnosti

Mladíku chybí Vám to základní - informace. Třeba o tom, jak má postupovat policie a jak státní zastupitelství. Kdybyste si ty informace sehnal, těžko byste se pak nechal manipulovat.

Vyplývá z toho i něco jiného, třeba to, co "uniklo" ze spisu. Ono to uniklo od advokátů obviněných, ti s nimi mohou nakládat podle své vůle. A to do čeho nahlédli ppořádneobsahuje to podstatné, nemůže.

A co se týká té politické korupce, totéž v bleděmodrém. Víte, aby byla naplněna skutková podstat činu podle trestního zákoníku, musí žaloba ztotožnit reál s tím trestním zákoníkem.

Ono se to zdá nemožné, že - při vědomí, že si podle vašich manipulantů pohoršili. Ono ale tady není vůbec důležité za co, ale to co. Vyčkejte času, jako husa klasu. Těm naprosto bez informací bohužel nic jiného nezbývá. kromě nesmyslného psaní čirých pohádek a spekulací.

8 2
možnosti
MD

No ovsem, politik politikem jen proto, ze nejvice a nejlepe sliboval, je nejcistsi a neomylny Buh. A jejich Olymp postaveny z nesplnenych slibu je nesmrtelny a nedoknutelny.

Volic, ted cerv na zaslapnuti, zustal na Zemi.

Stastna to zena.

2 0
možnosti
MN

vite Jeniku, vy v tom mate trochu hokej. skoda ze nemate take dostatek informaci. Z toho vyplyva potom to, ze jako pravicove smyslejici -coz mi stale nedochazi co to ma znamenat - nebot u nas zadna pravice vlastne neexistuje a nazor si delam ne podle toho kterou rukou pouzivam po potrebe, ale po tom, co se v teto zemi deje,  vy jste se priklonil k nazorum pana Kalouska, pani Nemcove a v neposledni rade i pana Necase a jine. Mam na to nazor jiny, klonim se ke slusnym lidem, bez ohledu na to jaky maji nazor, klonim se k tem, co naslouchaji nazoru lidi kteri je volili a kteri ziji v teto zemi, klonim se k tem kteri nejsou jen tluchubove ale ti, kteri co slibili dokazi i splnit a vedou zem tak aby byla zbavena podvodniku, tunelaru, korupce a sla nahoru a zvysovala se zivotni uroven. Ostatne o to by melo jit i vam. Nesouhlasim s nazorem, ze snad policie pracuje na nejakou zakazku ...prece necekate, ze se hned dozvite vysledky jejich prace,  tam se postupne rozpracovavaji dalsi a dalsi lide podle ziskanych materialu  a ze to bude dlouha kauza do ktere spadne cela rada lidi, tak to ocekavejte. Snad jen kdyby se nasli podobni lide typu ministra spravedlnosti a zneprijemnovali praci policii a st.zast. vecnymi kontrolami a pripadnymi intervencemi .. ostatne zname jak se choval pan Kalousek v pripade pani Parkanove jak se snazil ovlivnovat vysetrovatele, vyhrozoval mu atd. Zkuste verit nasi policii a nebudte netrpelivy - vse ma svuj cas...

5 2
možnosti
JL

Policii fandím jak v tomto případě, tak v případě Rath. U Vás jsem se přesvědčil o tom, že v případě Rath se dopouštíte naprosto stejných konspiračních teorií, jako pan Koucký v dnešním článku.

3 1
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.