Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek je až na krátký odstavec o něčem jiném než nadpis napovídá. Jako kdybych nadepsal "USA nám předvedlo jak se hraje" a v blogu psal jak to Sáblíkové frčelo a někde uprostřed uvedl, zlatá na 5 km byla náplastí na hokejovou ostudu.

0 0
možnosti

D14a19d60a82k 38P44e36t59r

20. 2. 2014 5:02

A co Bursík? Ten je v tom nevině, nebyl v KSČ.

0 1
možnosti

RvRvRvPíšete hezky, ale polopravdy; pro Vás platí dvojnásob, že když řeknete A nesmíte zamlčet B. Ano, p.Babiš bere dotace jako každý zemědělec v EU; a to jich na západ od nás berou podstatně víc. Odvolávat se na Klause, na toho největšího škůdce národa, to od Vás není chytré. Byl to on, kdo tu nastavil pravidla korupčního jednání, jenž se m.j. projevilo i na výkupních  cenách u fotovoltaiky atd., byl by to ještě dlouhý seznam. Buďte si pravicový jak chcete, ale toho zločince nechte v propadlišti času.

0 2
možnosti

Souhlas, ale jednu připomínku bych měl. Babiš zelené šílenství nevymyslel, jen ho využívá, jako ho může využívat a využívá každý kdo podniká v zemědělství či v solárech a podobných EU nesmyslech.

2 0
možnosti

Jsem rád, že jsem se dozvěděl, že katalyzátory, odlučovače popílku, úspory energií. jsou vynálezem levice. Bez toho by se evropská velkoměsta ponořila ještě do většího smogu než jsou dnes. Dosud jsem o takových zásluhách levice neměl ani poněti.

2 1
možnosti

Vy diskutujete pod jiným blogem.

0 0
možnosti
Foto

I když Klause nemám rád, protože jeho jednání bylo často v rozporu s jeho myšlenkami a i na pana profesora se na 100% uplatnil zákon veřejné volby, tak v tomto má pravdu.

1 0
možnosti

Já myslel že takové hlouposti odešly s klausem.Neodešly,nezbývá než přecházet mlčením..........:-)[>-]

2 3
možnosti

At hledam, jak hledam, zadnou hloupost, nelogicnost ci lez jsem tam nenasel. Poradite, ve kterych vetach a proc to hledat? Nebo jen trollujete a sam nevite?

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.