Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Pane Petře Valo, klidně dejte panu Kouckému, autorovi tohoto článku, nálepku nacionalisty, jak jste ho před chvílí označil. Neznám pana Kouckého, ale domnívám se, že to nelichotivé označení přežije. Konec konců, kdo chce psát blogy, musí počítat s tím, že se dočká nelichotivých označení. Inteligentní blogger se ho dočká od hlupáků, hloupý blogger se ho dočká od inteligentních lidí.

Takže opakuji: Klidně panu Kouckému tu nepěknou nálepku dejte. Bohužel, až se naplno projeví, kdo z Vás dvou byl hloupý, tak už pro Evropu bude pozdě.

0 0
možnosti
Foto

P52e55t74r 51K95a77d71l12e80c

30. 1. 2014 23:50

Vaši skepsi k fungování EU sdílím, nechápu ale tu polarizaci na skvělý Izrael a strašidelnou Palestinu. Vezete se jen lacině na momentální vlně islamofobie nebo to má nějaký hlubší podtext, který mi uniká?

0 5
možnosti
DK

Podivný komentář. Především myšlenka, že islamofobie je něčím laciným...

Žádný hlubší podtext netřeba hledat. Stačí vnímat realitu.

3 0
možnosti
AT

A27l29e93š 38T48r19o26j59a92n

29. 1. 2014 10:20

P O H R O M A   -   Jan  KOUCKÝ  ;-D:-P

3 7
možnosti
SB

Pohromou není jeden Jan Koucký, ale stovky tisíc, ba desítky milionů Alešů Trojanů v celé EU, kteří dosud nevědí, kam ten moloch směřuje.

0 2
možnosti

"Zeman na rozdíl od Bruselu zaujímá jasná proizraelská stanoviska"... Izrael okupuje území, která mu historicky nepatří. Izraelci nejsou národ, je to směsice etnik (původem Asyřané, Egypťané, Turci, Chetité), kterou spojují ideje. Procházejí jim věci, které jsou v Evropě nemyslitelné. Většina jejich vůdců má na svědomí válečné zločiny a je na ně v mnoha zemích vydán zatykač. Židé jsou rasisté jako vyšití...

1 14
možnosti
PA

P34e36t79r 23A57e67r55t51s

28. 1. 2014 13:58

Už jste vyhledal pomoc psychiatra?

5 0
možnosti
Foto

Špatně chápete pohnutky českého voličstva. V minulých volbách šlo podle mě voličům o to, "aby se tam hlavně nedostal znova Kalousek a ODS". Jeden z hlavních důvodů je podle mě přezíravý pohled na lidi s podprůměrnými příjmy. Ostatně jeden člen ODS (jméno si nepamatuju a asi je to nepodstatné) měl na dřívějším sjezdu strany proslov o tom, že ODS je strana pro vítěze. No, můžeme si říkat, že je to názor jednoho straníka, ale celé plénum mu tehdy bouřlivě tleskalo. Asi je v ČR málo vítězů.

3 1
možnosti
VN

U mne ODS skončila tehdy , když jsem se kdysi zúčastnil jednoho předvolebního mítingu , na kterém kdysi vystupoval tehdejší politik , dnes manažer Českých přístavů Vodička.

Z davu přiletěla otázka , Vodička se zeptal na povolání toho člověka. Dostal odpověď ... jsem dělník v zemědělství... na toto Vodička velice arogantním tónem prohlásil , že mu odpovídat nebude , protože by to ten dotazující při své inteligenci stejně nepochopil. Nebyl jsem sám , kdo po tomto výroku odešel ze sálu..

8 0
možnosti
JN

J20a91n 44N61o72v26á25k

27. 1. 2014 9:53

Já chápu, že ten pán je mediální persona non grata, protože je levičák, protože je chytrý (a tudíž nebezpečný) a protože řekl o jednom významném vlastníkovi médií, že je gauner (a soud s ním vyhrál).

A chávání vůči EU ve stylu aktivně se zapojit do jednání a hledat pro české názory spojence a s nimi je prosazovat. To mi přijde mnohem lepší než přístup než Klausův přístup namyšleného fracka, Schwarzenbergovo pospávání nebo Nečasovo držení huby a kývání na jednáních spojené s domácím taháním si trička.

Ale realita ukáže, jakým bude ministrem. Zajíci se počítají až po honu. Jisté je, že mu na rozdíl od jeho předchůdce na ministerstvu nebude procházet krytí zlodějin.

4 4
možnosti

Že se zajíci počítají až po honu, je fakt. Nicméně Zaorálka známe léta. Je to alibistický tlučhuba o ničem. Prostě bude přikyvovat všemu, co moudrá EU vymyslí. A Diensbier je to samé. Pravdou je, že si dávají bacha, aby se nezapletli do nějakých svinstev. Takoví vydrží ve vysoké politice do penze. Vlastně do smrti :-)

5 2
možnosti
TJ

Já si nemyslím, že by Zaorálek byl nějak moc protiizraelský, spíše bude o něco více propalestinský. Ovšem realita chování Palestinců ho brzy usměrní.

2 3
možnosti
SB

Kdo je propalestinský, musí být zákonitě protiizraaaelský. Jinak to není možné.

0 0
možnosti
VN

Zaorálek nikdy nepatřil mezi mé oblíbené politiky. Nicméně pokud srovnám jeho zahraničně-politické názory s takovým panem Klausem , vychází mi z tohoto souboje jako vítěz ....

5 16
možnosti
SB

Chybu v tom případě hledejte v sobě.

Vlastně nikoli. Nehledejte ji. Když jste sám nepochopil, kam EU směřuje, tak už to má výzva k hledání chyby nevytrhne. Komu nestačí sto důkazů, tomu už nepomůže nic.

0 0
možnosti
MI

Velmi realisticky popsáno. Já se bohužel obávám, že český volič (včetně nevoliče, který svoji pasivitou nechává sebou vláčet jinými) musí nejdřív dostat pořádně na hubu aby se probral, jinak je neuvěřitelně zabedněný a natvrdlý a dostane jak mu po zásluze ...

3 2
možnosti
FS

Celý článek tohoto autora by se dal shrnout do jedné syntetické věty : "Nemůžu překousnout výsledky voleb,  ach bóže, jak ta pravice vládla v přechozích létech výborně, tedy i v zahraniční politice".  To, že ta vaše pravice podělala vše, na co sáhla, tedy i zahraniční politiku, vám jaksi nedochází - proto volby dopadly tak divně (nelíbí se mi). Vždytˇ v zahraniční politice se vlastně nevědělo, kdo co dělá a jaký názor vlastně republika zastává. Nečas jel na zasedání EU, doma vyhrožoval, jak tam s nimi zatočí a pak držel pusu, protože se nedomluvil s nikým. To šílené podlézání VB, protože trucovala proti EU a ta na nás kašlala, jako vždy. Po celou dobu zejména Nečas, ale i Schwarzenberg byli "takoví neutrální, nečitelní, takoví svoji" chvíli pro Eu a pak silně proti EU, se svým tatíčkem Klausem se nebyli schopni rovněž domluvit na ničem. PS.: Ještě štěstí, že do této oblasti nestačila promluvit paní Nagyová, ta zřejmě zastávala soustavně stejný názor - z funkce je třeba dostat vše, co to dá - a tudíž kdoví, co by vymyslela, jak ta by měnila velvyslance a vztahy k různým státům....

12 4
možnosti
KN

K25a27r44e77l 44N70o54v25á22k

29. 1. 2014 15:10

V předchozích letech zde vládla ODS, tedy žádná pravice.

ODS byla prostě jedna z levicových stran v parlamentu a ve vládě.

2 2
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.