Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bofums

11. 10. 2012 12:37
Bližší košile než kabát!

Jane- a tak to je asi i s tím Mnichovem! Francie- náš " spojenec"- mizerně vyzbrojená,  plna  děsi-

vých zkušeností ani ne 20 let starých, ta že by šla znovu do války?  Mimochodem- Anglie nás

nezradila, neb naším spojencem nebyla! Evropa holt nechtěla válku - a proto ten Mnichov. Že to

zanedlouho dopadlo jinak, to už je jiná kapitola. Doufám, že poučná!!!!

1 0
možnosti
LC

jáša

11. 10. 2012 11:36
Mladíku, autore ,

máte ve většíně svých tvrzení pravdu, nemělo by se zapomínat na historii a historické událostí, tykájící se našeho státu, naší země. Mezi ně patří i Mnichovská zrada a musíme mít neústale na paměti , že ve styku států, zemí , neexistuje přátelství, ale momentální zájmy toho , kterého spřáteleného státu. Je třeba vždy vycházet se zájmu vlastní země a jejich občanů . Vláda, strany které takto nekonají , zrazují vlastní občany , vlastní národ. Pravdou je , že patříme k malým zemím , takže musíme mít o to víc zájem o svépravné a kurážné jednání , bez známek přípo....ostí , nebo zbabělostí , eventuelně vlez.....delismu , čí přímo zrady. Toto se nám nikdy nevyplatilo !!!

0 0
možnosti
ML

marlow

11. 10. 2012 10:30
Bitvu muze prohrat kazdy

Valku vsak vyhrava srdce. "Vsechno bude nakonec v poradku. Pokud neco v poradku neni, pak jeste neni konec." Stare Indicke prislovi

0 0
možnosti
MR

Rupert

11. 10. 2012 8:58
Von je tak mladej, že Rudý právo nepamatuje

Vám musel radit děda, lektor marxismu-leninismu. Todleto nám servírovalo Rudý právo několik desítek let. Fuj, už je to naštěstí pryč. Jen pár ťulpasů bez znalostí věci, ty doby může obdivovat.

0 0
možnosti
LC

jáša

11. 10. 2012 11:49
Re: Von je tak mladej, že Rudý právo nepamatuje

Ruprte - nevím, co v tomto blogu je tak typického pro Rudé právo a to jsem měl možnost jej číst po celý svůj život , a občas jsem jej také četl. Mnichovská zrada a způsob jednání tehdejších evropských velmocí s námi, je odsouzeníhodný za každého režimu , který u nás momentálně panuje , a ten kdo tuto Mnichovskou zradu nechce, nebo není ochoten odsoudit , je zcela evidentním zrádcem této země.

0 0
možnosti

ellukas

11. 10. 2012 8:10
Na rohzdil od Mnichovské dohody

čeští občané schválili v referendu vstup do útvaru, o němž věděli, že bude nevyhnutelně směřovat ke Spojeným státům evropským, jinak fungovat toto společenství  nemůže. Dnes už je to zapomenuto, ale tehdy přece měli ti občané před očima smutný osud konkurenčního uskupení Evropského sdružení volného obchodu, z něhož jeho hlavní iniciátor - Velká Británie - vystoupil a vstoupil do EHS.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

11. 10. 2012 7:35
myslím

že by tohle měl pohlídat Úřad vysokého komisaře SSO

0 0
možnosti
H

habit-.!..

11. 10. 2012 12:00
Re: myslím

... podle vás je lepší zapomenout na staré chyby, abychom si je mohli zopáknout?

0 0
možnosti
R

roman37j

11. 10. 2012 6:44
Přání otcem myšlenky.

O mnichovském diktátu toho byly napsány stohy. Stejně tak o tom, že včera německý prezident navštívil Lidice. To ti nejspíš uniklo. A nebo se ti to spíš nehodí do krámu. Svobodní mají velmi blízko ke KSČ. 40 let nás bolševici krmili Mnichovem, velkou vlasteneckou válkou a pod. To jen proto, aby se zapomnělo na problémy, které způsobili komunisti. Po roce 1989 nechal Tunel dědek rozkrást tuto zem. Neviditelná ruka trhu vše vyřeší. Teď leze do zadku čínské "demokracii" a Vladimíru Vladimírovičovi. Tohle je potřeba neustále připomínat. Zradu, které se dopouští ten, kdo před dvaceti lety republiku rozbil, ten, co nás neváhá pro kus žvance prodat daleko na východ. Ten, který si z úřadu udělat trafiku pro své kamarády kteří by se prací nikdy neuživili.

1 0
možnosti
H

habit-.!..

11. 10. 2012 12:03
Re: Přání otcem myšlenky.

R^... Kojzar by to nenapsal úderněji... vtěsnat tolik hesel do jednoho příspěvku je fakt kumšt...;-D

0 0
možnosti
C

certik_bertik

11. 10. 2012 6:30
když

se vám v Evropě nelíbí proč se neodstěhujete jinam?

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.