Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Světlonoš_v7

6. 10. 2012 10:08
blábol

Rv

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

6. 10. 2012 9:50
s vámi lidmi s Klausovskou obsesí to není jednoduché

Máte potřebu nálepkovat a paušálně dehonestovat každého "pomýleného soudruha, který sešel ze správné cesty". Do zdravé společnosti ale kritika patří. I ta prezidentská. Minulý týden mě nakrklo špatné zboží, co jsem koupil v obchodě a taky jeden otravný soused. Buďiž já tedy proklet jako antitescotista a nesousedista. ;-DR^ Zcela vám chybí nadhled tolerance a empatie. Ideál pro vstup do české politiky.;-)

P.S. tou kritikou vás nechci urazit, jen trochu pošťouchnout. Tak snad vezmete s nadhledem aspoň ji.[]

1 0
možnosti
PK

ahaswer

6. 10. 2012 9:40
Blábol

Ale šílenej.Nemá cenu zabývat se vším,esence je koncentrovaná do posledního odstavce.

Z toho by šlo dovodit,že "profesorovi" a jeho linii šlo vždy o svobodu,demokracii a nešlo o moc a vliv.

Jde jistě o "výstižnou" charakteristiku ODS,že?

1 0
možnosti
X

Xa@el

6. 10. 2012 10:05
Re: Blábol

O moc a vliv jde samozřejmě každému, komu zavoní česká politická polívčička (viz rekordních 5 kandidatur Václava Havla na „pouze jediné funkční období” prezidenta a všech jím podporovaných AntiKlaus jepičích platforem). Rozdíl je v prostředcích k tomu zvolených. A touha podílet se na moci silou nevolených občanských aktivit vážně není zrovna cesta ODS ani Klause, jakkoli se jejich cesty kdy rozcházely a rozcházejí.

0 0
možnosti
JN

Prohrávající obyčejný člověk

6. 10. 2012 3:18
Stavět Viewegha vedle Halíka, Šiklové a dalších uvedených

může jen ten, kým je pravděpodobně autor. Sorry. Výraz neuvádím, aby si tito lidé mohli doplnit "génius" a zatetelit se.

0 0
možnosti
X

Xa@el

6. 10. 2012 10:00
Re: Stavět Viewegha vedle Halíka, Šiklové a dalších uvedených

Tetelit se může jedině MW. Tomuto bezesporu úspěšnému spisovateli dle prodeje chybělo jediné - uznání části intelektuálních elit, které spojuje nenávist ke Klausovi. Toho si bystrý hošik nemohl nevšimnout, takže svou tvorbu v posledních letech zaměřil jednoznačně - od odlehčeného generačního čtení k politické agitce nejhrubšího zrna, nebojí se používat ani prasárny, za které své kolegy z bulváru žaluje. Teď je označen tváří Antiklausovců. Ale zůstane jen obsesivním maniakem, plytkým, bezobsažným. Prodávajícím a prodejným.

Na druhou stranu nebude první ani poslední, kdo své štěstí založí na lezení po zádech Klausovi. Snad k jehon štěstí do kvaziintelektuálního nebe mezi Šiklovou a spol.

0 0
možnosti
JV

MerylZ

5. 10. 2012 18:11
Ať se svěří odborníkům

Pan prezident by udělal nejlépe, kdyby se svěřil do odborné lékařské péče (aby svoji funkci do konce svého období absolvoval aspoň relativně důstojně) a s ním i všichni jeho fanatičtí obdivovatelé, kterými se to tu jen hemží.

2 0
možnosti
PM

petrik1960

6. 10. 2012 8:59
Re: Ať se svěří odborníkům

předpokládám, že vaše rada pramení z vlastní zkušenosti.

0 0
možnosti
8

837

5. 10. 2012 9:34
To je svatá pravda

co by se dělo kdyby si někdo tohle dovolil na VH to si lze představit, to by byla hysterie naprosto stejná jako v souvislosti s jeho úmrtím. To by také MF Dnes zavedla schvalování příspěvků do diskuze před zveřejněním aby někdo nepsal to co dneska chrlí Viewegh a celá ta levicovo - zelená eurohujerská klaka.

3 0
možnosti

jarinka

5. 10. 2012 9:18
Jsem pro,

aby se k prezidentovi zachovávala jakási úcta, ať už je to Klaus, Havel, Husák, Svoboda, Gottwald nebo Masaryk. Aby si kdekdo k prezidentovi cokoliv dovolil, to snad ne. Mimochodem, Klaus mi imponuje svojí nevlezprdelkovskou zahraniční politikou, na druhé straně jeho privatizační puč a nečisté peníze jsou katastrofou.

0 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

6. 10. 2012 9:53
Re: Jsem pro,

Jakkoli s spolu neshodneme v náhledu na komunistickou minulost, tak tohle jste Jarinko trefila.[]

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

5. 10. 2012 9:09
Když Kalousek fackoval kolemjdoucího,

stačilo, aby držel v ruce řemdih nebo sudlici a mladík by byl na kaši. Tedy jasný pokus o vraždu - proč už nesedí?

0 0
možnosti
LH

nespavec

5. 10. 2012 9:15
Re: Když Kalousek fackoval kolemjdoucího,

Už Vám někdo řekl že jste ( jak se slušně řekne ?) BLBEC???

2 0
možnosti
PP

Pavel Pátek

5. 10. 2012 8:56
O tom,

že Vondroušův čin neskončil zabitím, tedy vraždou, nemůže být pochyb stejně tak, jako o tom, že zde evidentně chyběl i úmysl zabít. Bylo by možná ale lepší, kdyby se jmenovaný rozhodl třeba pro pár facek. Nezanechal by krvavé stopy, ale výsledek by byl stejný. Nebo ne? Myslím, že ne. Pár facek je jen pár facek a střelba, byť jen z plastové pistole, je prostě střelba, která by při použití skutečné zbraně smrtí skončila. A o to tu zřejmě jde. Vondrouš ukázal, jak je to snadné. Proto je nutné posuzovat jeho čin jako návod ke spáchání trestného činu atentátu na nejvyššího ústavního činitele. A jako takový je tento čin odporným aktem, za který je nutno pachatele potrestat, a který každý normální člověk odsoudí. Jak se zdá, každý, kromě eurohujerů pravdoláskařkého typu.

6 0
možnosti

dva mraky

5. 10. 2012 9:32
Re: O tom,

To jak je to jednoduche vi kazdy kdo se sel  podivat na nejaky politicky happening kde politik jde mezi lidi. Akorat spousta lidi prave objevuje ameriku. Proc myslite ze Vondrous mu nesel jednu vlepit nebo treba vrhnout mrtvou kocku, airsoftka je rychla a muzete ji pouzit z odstupu.  Alespon se zvysi bdelost ochranky prezidenta, zvojtili to.

0 0
možnosti

dva mraky

5. 10. 2012 7:40
spravedlive rozezlen

Ale ani tim nejvoucnejsim pranim nezacne slunicko vychaze na zapade z airsoftoveho utkani se nestane valka a z cvoka s kulickovkou se nestane atentatnik

1 0
možnosti
LH

nespavec

5. 10. 2012 9:18
Re: spravedlive rozezlen

Jste si tím tak jistý?Také to začnulo malováním tykadel, teď to jsou kuličky a co to bude příště??

1 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.