Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

jirka1965

31. 10. 2012 9:25
Kubera - Jaroslav Kubera,

muž s povolením kouřit.

2 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

31. 10. 2012 8:30
Kubera je dobrej

Kubera je chodící myslivna. Co řekne, má hlavu a patu. Je fakt kvalitní politik vhodný do praktické politiky. Žádný cancal a vejtaha. Žádný teoretik a zákulisní hráč a vůbec ne pódiový tlachal schůzovních referátů. A toho se právě bojím. Pokud lidé z kryptokomunistické ODS pochopí, jaký mají v rukou trumf, dlouho se ODS nezbavíme. On je totiž Kubera velmi schopný značku ODS znovu pozvednout a tím nechtěně (i proti jeho vůli) zamést opět kmotrům cestičku. Proto si nepřeji Kuberu vidět v ODS, raději by měl přejít k nějaké nově tvořící pravici. Skutečné pravici a ne mezi kryptokomunisty, kteří si na pravici pouze hrají... k oblbování veřejnosti.

2 0
možnosti
Foto
Re: Kubera je dobrej

Jsem levicově smýšlející, ale je fakt, že pan Kubera, přestože s ním nesouhlasím nejen v politických názorech, má můj respekt. Myslím si, že kdybychom obecně měli více podobných politiků na obou stranách spektra, bylo by v této zemi lépe.

1 0
možnosti
FK

ataknevim

31. 10. 2012 8:30
Kdo za Nečase?

Koucký, neblbněte, nic proti panu Kuberovi. Ale nechápu, proč vyměňovat pana Nečase. Proč by si ODS měla na sebe řezat hůl?

1 0
možnosti
H

hafusak2

31. 10. 2012 8:27
Pana Kubery si vážím,

je to opravdu jeden z mála politiků, který je v realitě a více používá "zdravý selský rozum" nežli ideologická dogmata a pindy, stejně tak mu slouží ke cti, že jeho jméno nikdy nebylo spojeno s nějakou špinavostí a podrazem.

Obávám se ale, že jako nový předseda ODS by přišel do Prahy a tam stál jeden proti všem. Proti všem v předsednictvu, ve vládě, parlamentu, senátu, proti všem kmotrům, kteří dosud úkolují činnost ODS. A kdo by nestál přímo proti němu, ten by mu alespoň házel klacky pod nohy. Otřesná představa.

ODS je v podstatě už mrtvá strana. Její oživení p. Kuberou je teoreticky možné, ale bohužel pouze teoreticky. Realita má příliš mnoho sil proti.Rv

4 0
možnosti
Foto
Pane autore,

ač ODS nevolím, souhlasím s vaším názorem, že pan Kubera by ji mohl vyvést z marasmu. Ovšem to by na ni nemohli mít tak obrovský vliv různé kmotrovské struktury. A to, že není jednoduché se jich zbavit, nám ukazují právě události dnešních dnů. Takže přeji více odvahy a štěstí.

0 0
možnosti
Foto
Re: Pane autore,

ufff, hrubka. Má tam být "nemohly"

0 0
možnosti
F

fošna

31. 10. 2012 7:20
stačí se podívat na ČSSD a ODS

do Ústí nad Labem a pochopíte, proč tady vyhrály komunisti..., protže  Č SS  D  A OD SS- JSOU PROSTĚ JIŽ NEVOLITELNÉ...

0 0
možnosti
Foto
Hluboce se mýlíte

ODS v žádné případě nedělá sociálně demokratickou politiku! Možná tak soudíte na základě permanentních snah zvyšovat daně, ale za ty vyšší daně by se sociální demokrat snažil zajistit dostupnou lékařskou péči na nekomerční bázi a kvalitní veřejné školství financované právě z vyšších výnosů daní. ODS se přitom snaží o co největší komercializaci zdravotnictví po vzoru USA a jeden z prvních bodů koaliční smlouvy bylo zavedení školného na veřejných univerzitách s tím, že co bude vybráno na školném, o to méně dostanou školy na dotacích. To nemá se sociálně demokratickou politikou nic společného.

1 0
možnosti
Foto
Re: Hluboce se mýlíte

Ale ano, ODS dělá sociálně demokratickou politiku a dělala ji i za Klause. Proto byl promrhán v devadesátých letech obrovský potenciál, který tahle země měla.

1 0
možnosti
BP

Maximus Minimus Medius

31. 10. 2012 7:11
ODS si může do čela zvolit třeba Matku Terezu

přes to bude její kredibilita na nule. Nemám problém s korektní pravicovou politikou,ale už téměř 20 let mám problém s ODS - ta se etablovala jako spolek vzájemně se podporujících zločinců,hochštaplerů a primitivních demagogů ...

5 0
možnosti
PL

petluke

31. 10. 2012 4:49
Jasně, vystrčíme do čela průvodu ikonu

a za ní půjdou skořápkáři, korupčníci, tuneláři ... ODS má problém s dobře organizovaným mafiánským jádrem členské základny. Tomu by šéfoval jedině šílenec.

6 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.