Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezjirrezjir

8. 7. 2012 6:56
Pokud někdo tvrdí, že

hlavním úkolem státu je podpora malého a středního podníkaní, tak je tvrzení ve stejné barvě jako bylo tvrzení o vedoucí úloze KSČ a dělnické třídy za totáče. Je to zkrátka stejné totalitní myšlení. Zrodil se opět Klement.

0 0
možnosti
LC

jáša

7. 7. 2012 21:10
Nic nového už k napsanému

necitím potřebu napsat než jedno slovo,,blábolismus,, - povětšinou trvalý blabolismus , protože pišete pořád o jednom tématu , viz tento článek v menších obměnách. I argumenty jsou povětšinou podobné.Jste ještě poměrně

mladý, takže ještě máte možnost poznat život a rozdíly mezi teorii a skutečnosti.

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

7. 7. 2012 20:51
Dnešní Mf Dnes - polovina aut v bazarech je "štočená"

Jo naši živnostníci se umí postarat sami o sebe a nestojí na Úřadech práce. A vláďa jim pomáhá, zamítla návrh, aby stáčení tachometrů byl trestný čin . Marek Benda se o též významně přičinil !

1 0
možnosti
P9

pavel 99

7. 7. 2012 21:42
Re: Dnešní Mf Dnes - polovina aut v bazarech je

zeptal bych se - je stočená kým? Jak víte že v tom mají prsty "živnostníci", když mnozí prodávající "živnostníci" nejsou?:-/

0 0
možnosti
PK

repanak

7. 7. 2012 20:20
To že se obtížně "živnostničí"

má mnoho důvodů a "vina" odborů je až někde na konci - odbory jsou tady totiž velmi slabé. A to ještě nemusí mít živnostníci povinně registrační pokladny - jako třeba v Itálii, tam jsou živnostníci tak "podělaný" z financů, to byste koukal. Proč pravice nesníží razantně náklady na stát? Je u vesla už 6 let. Protože ze státu žije a tak bych mohl pokračovat do rána.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

7. 7. 2012 20:38
Re: To že se obtížně

taky má Itálie téměř nulové daňové úniky, že?;-D

0 0
možnosti
O

olesian

7. 7. 2012 19:13
blábolismus

Velký blábolismus tohoto příspěvku spočívá v jakési iluzi,že pravicová klika vládnoucí v současnosti nějakým způsobem drobné podnikání podporuje....případně bych chtěl od nedospělého a života neznalého mladíka s egem větším než jsou jeho schopnosti vědět JAKÝM?

1 0
možnosti
JR

raz

7. 7. 2012 15:51
A teď se těším na to jak budu diskutujícími ničen

Sociální stát je odměnou za pracovitost občanů, dobrou vládu, konkurenceschopnost výroby, dobré fungování služeb a kvalitu školství. Nikoliv něco trvalého a samozřejmého. Jestliže se stále mnoho lidí domnívá, že na  sociální vymoženosti na které jsme byli dosud zvyklí má kdokoliv nezpochybnitelný nárok,nebudeme mít dřív nebo později prostředky ani na projevy sociální solidarity s těmi skutečně potřebnými. Za ty považuji jenom ty po nichž nelze objektivně požadovat aby si prostředky na důstojný život zabezpečili sami.

Mám kopřivku, kdykoliv se dozvím, že za sociální byt je odbory považován byt s dálkovým topením a teplou vodou jakoby zadarmo tekoucí z kohoutku na jehož provoz ještě stát nájemníkovi musí přispívat nějakými pseudosociálními dávkami.  Stále mne zaráží,když nikdo řádně nezkoumá skutečné majetkové poměry žadatelů o jakoukoliv sociální dávku.  A opravdu mne otravuje,když mladý absolvent VŠ si myslí,že má nárok na zaměstnání úměrné jeho vzdělání a ještě co nejblíže k bydlišti.

2 0
možnosti
KD

péťovakobyla

7. 7. 2012 15:56
Sociální stát zdatně kvete našim korupčníkům - 100 miliard ročně

a živnostníkům, kteří se uměli postarat o to, že neplatí žádné daně.

0 0
možnosti
KD

péťovakobyla

7. 7. 2012 15:49
Všichni naši živnostníci zaplatí ročně na daní z příjmu 3 miliardy Kč.

Všichni zaměstnanci zaplatí za rok na dani z příjmu 140 miliard korun . Takový poměr nemá v Evropě obdoby !

1 0
možnosti
JR

raz

7. 7. 2012 15:58
Re: Všichni naši živnostníci zaplatí ročně na daní z příjmu 3 miliardy Kč.

A  uvědomujete si, že tak malou podporu jakou mají živnostníci od státu nemá žádná země EU a při tom se podílejí z 20% na zaměstnanosti? A kdyby neměli živnostníci alespoň to minimum daňových úlev, tak mnoho z těch, kdo platí daň ze závislé činosti by byli příjemnci dávek v nezaměstnanosti?

0 0
možnosti
JH

Jiri Hemerle

7. 7. 2012 14:16
Pane Koucký

to jste si dovolil hodně, ty Vám dají to budetet koukat.

Každopádně ode mne máte R^ a karmu ;-D

1 0
možnosti
KD

péťovakobyla

7. 7. 2012 15:52
To víte, hošík přisátý k matčině prsu vidí život jinak .

0 0
možnosti
MK

taras

7. 7. 2012 13:44
Je to trochu jinak:

hlavním nepřítelem společnosti jsou podnikatelé a živnostníci, ruku v ruce s nefungující justicí a policií, v úzké spolupráci s nějvyššími státními úředníky a pravicovými politiky, plus lůza z druhého konce tabulky, která byla předcházejícími puštěna ze řetězu.

.

Všechny vyjmenované skupiny parazitují na střední a nižší pracující třídě a jejich lemtání a mlaskání u koryt bude nutno přerušit - patrně a bohužel - nějakou revolučnější cestou, chirurgickým řezem.

1 0
možnosti
JH

Jiri Hemerle

7. 7. 2012 14:17
Re: Je to trochu jinak:

hlavním nepřítelem společnosti je bolševická mysl

3 0
možnosti
S

Sawy

7. 7. 2012 11:51
Za vás musí být

Kalousek a spol. vděční.  Ale není to nic nového. I Brežněv a jeho byzantsko-bolševický režim měl své sympatizanty. Třeba v "mírových hnutích".  A i on je už tehdy nazýval užitečnými idioty.

0 0
možnosti