Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Děláte i legraci? Ty strany vládní koalice přirozeně projevily zájem dál vládnout a Zeman to ví velmi dobře. Jen prohlásil, že nebude jmenovat novou Nečasovu vládu byť bez Nečase. Místo toho jmenoval nestranickou vládu složenou sice skoro bez nestraníků, ovšem loajálních a kandidujících za jeho vlastní stranu. Už tak vyhrocenou situaci ještě víc vyhrotil. V současné době by nejideálnějším řešením byly předčasné volby. Jenže protože co politik, to beran, tak se jich dočkáme buď v únoru, nebo vůbec. Stejně už to bude jedno. Nejsem si jistej, jestli Zeman vůbec ví co dělá. Jeho kroky vedou k jedinému. Blýskat se před TV kamerami. Kolotoč rozhovorů v Lánech, účast na následné tripartitě.... Uko Ješita II. zkrátka musí mít poslední slovo, byť by bylo sebeblbější.

1 4
možnosti
MR

Zeman jen zvedl hozenou rukavici, kterou už tolikrát měl zvednout občan-né, co všechno si musíme nechat líbit ... . V jiné zemi by přinejmenším sídlo strany vzalo za své ... . Politici a kmotrovský systém má své občany přečtené a tak si může dělat co chce. Pro mně je tvrdá lekce v chování majoritní většiny, jež je netečná vůči dění v zemi a pořád se chová setrvačně jako v předchozím režimu a nechá zemi padnout na kolena, rovnou už na kotníky ... . Zde je to evidentní selhání a měla zde vypuknout občanská neposlušnost a jasně dát najevo, Kalousku takhle NE.

5 1
možnosti
SN

:-)  Mojmíre, vidím to stejně. Zeman je chytrý, má kolem sebe spoustu vzdělaných právníků, ten nestaví na vodě! !Já mu fandím. Konečně našel někdo kdo do té prohnilé vody  hrábl ! R^R^R^

2 1
možnosti
DK

D12a72v82i42d 80K10r83á63l

27. 6. 2013 6:44

zavedení přímé volby rozhodně chybou nebylo.

4 2
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.