Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Sice jako můj vrstevník, nějaký Zeman, uznávám význam vůdce. Ale na druhé straně dnes jednotlivec je nic, rozhodující je politická síla - strana aj. Čili za vůdcem na tribuně jsou stovky ne- li tisíce, kteří ten systém tvoří. A ten asi v USA nebude nejlepší. Poněvadž část širší rodiny žije v USA - bílí, černí i Latinos, tak zas tak hodnocení současné etapy není tak katastrofální. My máme takovou vlastnost hledat příčiny "sra.ek" jinde než u sebe a  poločerný Obama je dobrý terč. Nemyslete si, že to republikáni zázračně otočí. Už dnes hledají kandidáta a myslí ne na bílého, ale nějakého úspěšného Latinos.

0 0
možnosti
PK

Ale nechala si je zmenšit (myslím, že "na pokladnu"). Kvůli bolesti zad, tak nějak se to psalo. Ale proč ne ...

0 0
možnosti
Foto

Je, ale ne ji. Alespoň o tom nevím.

0 0
možnosti
Foto

Velmi dobře a karma. Je však třeba říci, že ne všude Petra Buzková selhala. Jsou i taková místa v bytě, kde vůbec ne.

0 0
možnosti
PK

Reagoval jsem, ale příspěveček není pod Vaším ale nad ...

0 0
možnosti
MC

...že ten náš národní hrdina, ale dovedl vypíchnout tu spravedlivou Českou politickou elitu. Ponechat svůj národ v upřímné nahotě falešného altruismu je jen hloupou otázkou "Jací jsou ti jeho pěvci v morálním zrcadle?"

0 0
možnosti
JS

Obama neni neschopny. Nybrz velice schopny v tom co slibil uz pred volbami. Ze zmeni Ameriku od zakladu, a to se mu zatim opradu dari. Hospodarsky bankrot, socialisticke zdravotnictvi (Obamacare) a naprosty upadek duveryhodnosti a prestize na mezinarodni scene.

1 0
možnosti
TP

Je to pravda...stále více lidem začíná být jasné, že Obama není ani dobrý ani zlý, ale hlavně totálně neschopný...Zvlášť se mě líbí to jak říkáte, že ve chvíli kdy přestolo jít jenom o popularitu Obama selhal

2 0
možnosti
KC

S tím se dá souhlasit, Obamova Amerika není ta, jak jsme ji znali za republikánských prezidentů, i když i oni chybovali. Byli však na rozdíl od něj iniciativní a většinu ze svých plánů prosadili. Obama USA oslabil, tím lepší vyhlídky na ovládnutí Bílého domu budou mít republikáni. Nerozhodnost a levicové prvky se do americké politiky nehodí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.