Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zaměstnává sice tisíce lidí, ale nechat si podnikání dotovat státem, to se pak podniká úplně jinak a bez rizika! Dotace je skutečně korupce. Kéž by všichni podnikatelé byli dotování. Stát by to neunesl, ale práci by měl téměř každý. Před dvěma roky jsem každému doporučoval, aby se dal na podnikání se solárkami, je to jedno z mála podnikání na celém světě, kde je nulové riziko krachu firmy! Dotované podnikání je zcela bez rizika a na úkor danových poplatníků, to se pak podniká!

1 1
možnosti
Foto

Moc současného režimu je na vymývání mozků a mediálníá masáži založena. Začalo to Listopadem 89, který v podstatě poprvé použil tyto technologie v masovém měřítku k získání absolutní moci pro vládnoucí kliku Václava Havla. Od té doby se změnilo jen málo. Bude jen dobré, pokud se monopol na propagandu trochu sníží a zábavné bude sledovat, jak novináři iDnes mění své názory. Začali s tím již před týdnem, tehdy jsem ještě netušil proč.

0 0
možnosti
FS

Teď jste to Jane Koucký totálně zvoral ... jak hloupý český Honza. Slováka Andreje Babiše si vážím za jeho názory a postoje včetně politických. Přeji jeho straně "ANO 2001" úspěchy ve volbách. R^  Dost mi vadí, nejspíš závidím, že se stal miliardářem. My senioři se starobními důchody do 10.000 Kč měsíčně ani jiní než závistiví býti nemůžeme.

Andrej Babiš je vydavatelem týdeníku " 5 plus 2 ". Týdeník je obsahově skvělý, mnohem zajímavější než jiné týdeníky které znám ve střední Moravě. Týdeník vychází každý čtvrtek  s televizním programem 12 stanic, často s přílohou ... a   z d a r m a !!

Můžete kritiku všech a všeho, Jane Koucký, uvést jiný příklad obdobného týdeníku ?

Pokud ne, o čemž jsem přesvědčen, měl byste mnohem odpovědněji vážit svá slova.

1 2
možnosti
Foto

Pane autore, možná jste se nechal inspirovat dnešním panem prezidentem, je tu ovšem jistý posun. Již ne pouze novináři ale média jako taková jsou asi podle vás jakousi žumpou. Ale naštěstí víte jak na to: bojem proti mediokracii. Jen mi není jasné: té dnešní nebo až té "s Babišem"?

Jinak vám gratuluji - tolik bezobsažných novinářských klišé na tak malém prostoru jsem již dlouho neviděl: český mediální král, Babišova republika, nový Spasitel, atd. atp. Jednu věc byste měl ale vysvětlit: odkud berete to Babišovo "zpochybňování parlamentní demokracie"?

A na závěr jedno vaše vyjádření . "JEDEN JEDINÝ MUŽ URČUJE NAŠÍ ZEMI, CO BUDE JÍST A CO BUDE ČÍST". Pominu-li fakt že země jako taková nečte ale lidé (no ale klišé je klišé, že?), pak lze tohoto vašeho trapného textíku vyvodit, že takovýto diktát snášíte i vy osobně. Takže:co takhle se přestěhovat, a nadobro přestal číst?  ---    

Pardón, pardón, vy budete přece bojovat, že? No, takovými ubohými a nenávistnými článečky toho ale moc nevybojujete.

Mějte hezký víkend

4 2
možnosti
ZB

Pan Babiš se u nás nechytne, vobyčejní lidé hledají svého Spasitele úplně někde jinde a mám pocit, že už ho našli...

0 1
možnosti
DP

D75a53d79a43k 74P21e50t97r

29. 6. 2013 6:17

Mladej nezkušenej. Vážený, jsme v Česku a máme vžitá úplně, ale úplně jiná pravidla. Jen tak na příklad, čim více nám iDNES denně předkládalo nutnost volit pana hraběte Karla, tím více podporovali Zemana, chápou?

Za 40 let, jsme se naučili velmi dobře číst mezi řádky a nenechat se ovlivňovat vámi podobnými. Ahoj. Petr

9 0
možnosti
SN

:-) Pane autore! Při Vaší zapálenosti pro dobrou věc Vám trochu poradím. Dokažte, to co on a smeknu před Vámi. Včera jste si ho mohl poslechnout v HP, možná byste změnil názor! Pracují u něho tři moji blízcí příbuzní, jsou navýsost spokojení jak s platem, tak se sociálními podmínkami. Nadávat na netu nepomůže. Zakořeněná korupce v tomto státě už mu také, jako řadě ostatních leze krkem, tak bojuje! ...a vo tom to je....!Rv

4 2
možnosti
ZB

Pan Babiš je úspěšný člověk a to už je důvod pro mnohé Čechy ho začít nenávidět.V dalších volbách to bude pěkný zmatek, bude zajmavé sledovat jak se mu bude dařit.Lepší Babiš než pochybní populisté typu Okamura a spol...

2 1
možnosti
Foto

Popravdě řečeno mě ale Berlusconiho chování baví. Nejvíc jsem se nasmál, když poslal socialistu Schultze dělat kápo v koncentračním táboru, resp. hrát to kápo ve filmu. Prostě s ním je sranda, je to bohatý, vlivný, šarmantní a zábavný muž. Jenom škoda, že mě nezve.

3 0
možnosti
AK

?a vy jste kdo, aby vas zval kdejaky mafiansky pinkl?

0 0
možnosti
  • Počet článků 154
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2232x
Jsem pravicově smýšlející člověk se zájmem o domácí a zahraniční politiku.