Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, kdyby v restauraci, za jakekoliv situace nekdo zacal hrabat na moji 3 letou dceru, tak asi nedostane sanci vubec promluvit. Ano, situace mohla byt neprijemna, nebyl jsem tam, takze tezko rict, ale podle meho mel napred oslovit dospeleho, ne se vrhat na dite.

0 0
možnosti
VPS

Dobrý článek i dobrá reakce!

Já bych asi nejspíš vynadal těm bábám.

1 0
možnosti
MP

Pane KARMA. Vy jste na to kápnul. Ostatní se potom leda akorát dokážou divit, proč by mladá generace senmiory na potkání střílela a mlela na masokostní moučku, nebo se divit, proč že je tolik týraných seniorů, když se čas a věk poměr sil otočí a s těch co byli silní a zlí udělal slabé a z těch co byli bezmocní udělal silné.

2 0
možnosti
JE

Oceňuji Vaše počínání a také Vaši odvahu vstoupit do tak vyhrocených situací. Myslím si, že lidé jsou dnes velmi uzavření, a proto je docela problém navázat jen běžný kontakt, natož začít řešit takto vypjatý moment.

3 0
možnosti
AL

A82n92d16r64e29a 82L80e86e

8. 4. 2016 15:23

Taky jsem zazila nedavno obdobnou situaci. Maminka jecela na asi 4letou holcicku v autobusu a docela sproste ji nadavala. To jsem se jeste drzela protoze jako kazdy Rodic chapu, ze nervy obcas rupnou (mam Doma 3letou dceru). Autobus byl plny a nikdo se neozval. Ale kdyz ji zacla docela docela neurvale drzet za bradu aby poslouchala a pak si na ni dokonce sedla a holcicka (uz tak hystericky placici) zacla kricet ze to boli, tak to jsem se uz opravdu neudrzela a sla jsem ji rict ze takhle se k diteti chovat nemuze. Ja byla klidna, ona dost neurvala. Brlblala neco o Tom ze kdyby meli druhe Auto, tak nemusi jezdit autobusem a nema takove problemy (???). V kazdem pripade jako holcicka tak matka se uklidnily. Akorat mi bylo te malo opravdu moc lito a rikala jsem si jestli jsem mohla udelat jeste neco vic....

3 0
možnosti
Foto

Asi jsme každý měli podobnou zkušennost, je to velmi vypjatá situace. Zasáhnout, či ne? Já již občas zasahuji, velmi se ale snažím své emoce držet pod kontrolou, aby to celou situaci nezhoršilo..ale musela jsem k tomu v životě dozrát, dříve jsem také jen pozorovala z povzdálí a neměla odvahu. Ale na veřejnosti by se měli dospělí s takovýmito scénami krotit.. výchova nevýchova, pak se diví, že okolí zasahuje.

2 0
možnosti
MV

vas by meli davat v lekarnei bez predpisu

4 1
možnosti
JC

Napsal jste to moc dobře a souhlasím s Vámi.

5 0
možnosti
DB

"ale že není dobré a přijatelné jim sprostě nadávat," tak jen doufám, že tak jste to neformuloval a trošku to zaoblil, protože poznamenat v takové situaci, že někdo "sprostě nadává" by většinou jen přililo olej do ohně:-)

0 0
možnosti
OU
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2527x
Jsem směšný a trapný politik, mluvka a provokatér. (převzato z diskusí pod blogy) :-) Jinak jsem ekolog, manažer, aktuálně bývalý politik, který věří, že má smysl snažit se o lepší svět a že záleží na tom, co děláme a jak se chováme. Věřím v sílu vizí, i když se zdají zpočátku nereálné. Jsem praktický idealista.

 

 

Seznam rubrik