Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tazatel

30. 12. 2007 19:06
Kam zmizel ten příspěvek?

Kam zmizel ten příspěvek? Docela rád bych si jej přečetl. Nemáte někdo kopii?

0 0
možnosti

Miroslav Václavek

20. 12. 2007 15:28
Stýská se ti

hňupe nacistický po lístcích do kina od Heydricha zadarmo? Bažíš po krvi židovských dětí? Máš zálusk na židovský majetek? Vzdycháš po svrchovanosti Protektorátu Böhmen und Mähren? (Y)

0 0
možnosti

marwin

20. 12. 2007 15:05
nechapu

Mě zase přijde poměrně zajímavé, že pánové jdou poklidně demonstrovat proti účasti ČR v Iráku a proti radaru zrovna na výročí křišťálové noci a zrovna a náhodou vždy kolem synagog a židovského města. Proč si nejdou demonstrovat před parlament, před hrad anebo americkou ambasádu? Myslet si že za vším stojí židé (kterých tu v současné době nejsou ani 4000) je prostě výplod nemocného a zabedněného mozku.  Jestli nechápete ty historické konotace, rád je připomenu. Židů tu před WWII žilo kolem 120 000 - z lágrů se jich vrátilo kolem 20 000 lidí. Ti zbilí neemigrovali ale byli převžně povražděni. Tak proto panáčku mnohla lidem leze krkem pochodování uřvaných primitivů vyřvávajících nic než národ.

0 0
možnosti

Santa

20. 12. 2007 14:50
Taky ho obdivuji

A taky mu závidím. Má pro všechno omluvu a viníka. Za to, že je neschopná nicka můžou Židi. a pozor, jsou všude kolem nás a chtějí ovládnout svět. Není pan autor od Vesmírných lidí?

0 0
možnosti

Pavel

20. 12. 2007 14:32
Pavel

Obdiviji autora za jeho odvahu vyjádřit se k tomuto tématu. Plně se s ním ztotžňuji. Nikdy mi nevadilo, zda vedle mne pracuje nebo bydlí někdo s jinou barvou plati, jiným vyznáním nebo názorovou či jinou orientací, ale když syn přišel ze školy s tím, že II. světová válka byla o tom, že amerika musela porazit Hitler aby osvobodila židy, tak jsem šel do kolen. Kdo je vlastně rasista, ten kdo toleruje okolí nebo ten kdo neustále do světa vykřikuje kdekoliv a kdykoliv, že on je ten vyvolený a běda jak se ho někdo dotkne jen náznakem? A kam takové názory vedou se můžeme podívat do naší nedávné minulosti. Za prvé republiky taky nebylo přípustné aby "Český živel" provokoval divadlem shromážděními např v Chebu. Dnes se špatně podíváte na člověka židovského vyznání, který se svým zevnějškem sám chce odlišovat a hned je to trestný čin popírání holokaustu. Tady už končí demokracie a svoboda na vlastní názor. Je otázkou zda politici tím neprokazují židovské obci "medvědí"službu a nebo je to úmysl?

0 0
možnosti
PM

petr stursa

20. 12. 2007 14:42
Re: Pavel

Co je na tom za hrdinstvi? par lidi sedi za nenavistne kecy a hrajou si na hrdiny. Svymi slovy jsem jiz mnohokrat urazil z oci do oci muslimy, zidy i cikany. Jedini zidi z toho nedelali tyjatr.

0 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 775x
Žurnalista a politický komentátor