Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Pane Jankele, jak se nám podařilo za posledních 50 let vyřešit či alespoň zlepšit soužití s Romy?

Pane Jankele, je to islám, který způsobil problémy lidí, kteří byli nuceni opustit své domovy. Jaké náboženství nám tito lidé přivážejí?

Pane Jankele, není zvláštní, že když důchodcům jsme schopni zvýšit jejich důchody (cca 10 tisíc Kč) jen o 0,4 %, tak navyšujeme o miliardy částky určené pro migranty, z nichž většina je na našem území ilegálně?

Pane Jankele, kdo tvoří drtivou většinu obyvatelstva čtvrtí měst jako jsou např. Marseille, Paříž, Oslo..., kam se bojí policie i vjet služebním autem?

Vymažete tento příspěvek nebo konkrétně a srozumitelně stručně odpovíte na tyto 4 otázky?

1 0
možnosti
Foto

Baví mě reakce "zhrzelých" bulvárních konzumentů, kteří nezklamali. Schválně jsem si udělal malý průzkum čtenářských preferencí. 

Mé očekávání se naplnilo beze zbytku. Přesně podle "návodu k psaní úspěšného blogu" na iDnes, co dělat, aby "nováčci" zvýšili svoji čtenost a karmu. Vše záleží na "chytlavosti" titulku a důmyslně zvládnutém "pretaxu". Zarazilo mě, že článek, který přibližoval aktuální dění ve světě muslimů a navíc obsahoval dle mého názoru zajímavý filmový materiál o ubytování poutníků v Mekce, se prakticky nepotkal se zájmem čtenářů. Ptal jsem se Proč? To odpuzuje ty senzacechtivé čtenáře vyhecované současnou mediální masáží plnou dramatických novinových titulků skutečně pouhé použití islámských názvů pro pout do Mekky a Svátek obětí takový nezájem k pouhému přečtení? A tak jsem zvolil malou "lest" a napsal třetí díl bajky o koze marocké (včetně veselého videa), ale s "bulvárním titulkem " a tajuplným pretaxem. A co čtenost? Za 24 hodin byla 10x vyšší než měl "Hadždž a Id al-adhá" za 3 dny! Situace po 48 hod. byla ještě trapnější - 20x vyšší. A teď po 67 hod. už je to více jak 30ti násobek. 

Touha po senzacích a úplná absence soudnosti, alespoň elementárního smyslu pro humor, vlastního selského rozumu v hodnocení dění kolem sebe a hlavně nutného nadhledu je symptomatická pro současnou společnost a dobu. Ta je jako stvořená pro cloumání davem a manipulaci stádem toužícím po zaručeně nejskandálnějším titulku, aby bylo co k pivu. Ono o nic mnohým ani nejde, soudě z nepoměru otevření článku o "Odhalení utajeného campu...", kterých už teď bude možná okolo 10.000! za 67 hodin a přitom shlédnutí videa je pohopouhá desetina. 

Čech je prostě bulvárem znetvořený mutant, který ty bulvární "sra.ky" potřebuje denně v jakémkoliv skupenství (Blesk, Spy, TV NOVA, Top Star, .... a já nevím jak se všechna ta škvára jmenuje) jako drogu.

Pánbůh s námi. Na tohle už asi nebude stačit ani přímluva u knížete Svatého Václava... 

Nebo se mejlím, vážení čtenáři?

2 1
možnosti
JR

Pane Jankele, hanobení skupny obyvatelstva či národa je trestný čin.

Dopustil jste se ho tvrzením, že "Čech je bulvárem znetvořený mutant...".

Doufám, že se najdou lidé, kteří na vás podají trestní oznámení.

0 0
možnosti
PB

P71e22t36r 66B81r62o64ž

28. 9. 2015 10:44

Bože, do čeho´s to duši dal...

1 2
možnosti
MP

Pěkná fotka... To všechno jste před psaním vypil?

2 0
možnosti
Foto

Kdepak, to je nedotknutelná část, malá část, mé Rumskříně ;-D

0 0
možnosti
JP

To má být vtipné?

4 2
možnosti
JR

J96a47r81a 86R42a20n38k

28. 9. 2015 0:01

:-)R^

Libi se mi, jak zdejsi duchodci zapominaji, ze se u nas v CSSR konaly vycviky africkych teroristu:-)Tak koza je uzasna.

2 0
možnosti
MT

Ani jako vtip se to nehodi. Trapne..

2 1
možnosti
RS

Ona autora sranda prejde az mu budou kusy bomby letat kolem usi. Dockej casu, jako husa klasu.

1 4
možnosti
JN

J20i55ř27í 71N63o67s19e43k

27. 9. 2015 7:16

Už infiltrovali ;-D

3 2
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Hrdý otec tří fantastických synů. Umí(r)něný pravičák. Stavební inženýr s bohatou zkušeností z investiční výstavby, mimo jiné 20 let pro zahraniční společnosti (USA, Skotsko, Turecko), státní správou (šéf stavebního úřadu) i obchodem (Švýcarsko).

Mám rád svou rodinu, syny, rodiče, vlast, řád a pořádek, cestu Toltéků, bluegrass&country, Jeepy a Rumíčky z třtiny, knížky Dana Millmana, Davida Deidy a donů Ruizových. Rád cestuji a poznávám nové kraje, lidi a jejich zvyky. Nesnáším lež, nezákonnost, pletichy, klientelismus, falešnou solidaritu a diskriminaci včetně antidiskriminace. Tak to jsem já.

Seznam rubrik