Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naposledy jsem na pyramidovou hru skočil asi v 5.třídě ZŠ. Tenkrát šlo o zasílání pohlednic. Měly se poslat čtyři pohlednice na různé adresy a po nějaké době měl člověk dostat hromadu pohlednic. Nedostal jsem ani jednu, protože jsem byl až konci řetězce.

1 0
možnosti
Foto

Alebo členovia reťaze neposlali svoje pohladnice ďalej. Mnohí ľudia na tých schémach zarobili a funguje to dodnes, len je to sofistikovanejšie.Ja mám radšej tie pravé pyramídy.

0 0
možnosti
MZ

Ano souhlasím. Celý tento systém při kterém je člověk nucen zapojovat další lidi pod sebe je zrůdný. Na prezentacích jsou lidé přesvědčováni jak je snadné vydělávat, a jsou prezentováni úspěšní prodejci, podle mého názoru je to celé nerealistické divadlo které má přesvědčit potenciální nové členy systému. Já jsem přišla o peníze jednou, v devadesátých letech. Už ani nevím jak se to jmenovalo, slibovali získání výhodného úvěru na byt, když tam nainvestuji nějaké peníze, tenkrát jsem řešila vlastní bydlení. O vše co jsem tam poslala jsem samozřejmě přišla, a od té doby mě už nikdo na nic takového neukecal, a že jich bylo, co se o to snažili.

1 0
možnosti
Foto

Áno. Ako píšete, pani Martino. A hrozne veľa takýchto systémov existuje a predajcovia by sa dá sa povedať za tie vysoké provízie-aj autá, dovolenky... kľudne zapredali a oklamali ako sa povie aj vlastnú matku. A mnoho farmaceutických spoločností tak funguje cez nekorektné MLM aj v súčasnej dobe.

0 0
možnosti
MP

Zajímavý článek. Musím přiznat, že jsem patřil k těm neznalým .

1 0
možnosti
Foto

Ja si myslím, že vy by ste sa nezapojil do ničoho takého

1 0
možnosti
Foto

U pyramidovych her je matematika neuprostná

2 0
možnosti
Foto

Mám rád jen ty pyramidy stavěné

1 0
možnosti
Foto

veru, zlatý Egypt díky za prečítanie i komentár, Horste

0 0
možnosti
LK

L31u49b61o47š 34K51r29i85m74l

26. 1. 2024 16:49

MLM u Vámi zmiňovaných firem plně naplňuje Vámi výše popsané parametry pyramidy.

1 0
možnosti
Foto

Treba si to prečítať od začiatku do konca, nepopisovala som parametre, na to to je malý blog....nebolo to účelom, pekný večer.

0 0
možnosti
Foto

Přímo ukázkovým případem, který kombinoval Ponziho schéma s malým přídavkem legálního podnikání byl Bernard Madoff. Nadělal miliardy a okradl renomované banky. Velmi dobré varování.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Stretla som sa v poslednej dobe s MLM určitou variantou, kde mi boli ponúkané doplny výživy a zistila som. že je to pyramída skombinovaná s PS tak som si ani neobjednala

2 0
možnosti
OS

On i MLM je někdy značně drsný, zejména metodami a tlaky buď na prodej nebo na "tvorbu týmu", nejčastěji na obojí. Zůstávají pouze ti nejotrlejší. A nejsou to zpravidla lidé, které bych chtěl mít za přátele.

3 0
možnosti