Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Moc hezké. Trochu to souvisí s jiným Ježíšovým výrokem, že totiž tomu, kdo má bude přidáno a tomu, kdo nemá bude vzato i to málo, o čem si myslí, že má. To je naprosto přesné.

2 0
možnosti
Foto

Vďaka za prečítanie i komentár, pán Pavlíček, tomu výroku o pridaní o odobraní som nikdy nejak neporozumela, súvisí to s tým- „Dajte cisárovi, čo je cisárovo, a Bohu, čo je Božie“ (Mt 22, 15-21)?

2 0
možnosti
Foto

Velmi pěkný příběh, a klidně mohu říct, že mám blíž k Marii. A ty upracované Marty se někdy snažím zklidnit. Trošku mě znervózňují :-) Mám tedy takovou kolegyni v práci, pořád jen "kmitá"... a je zatím přesvědčená, že tak to má být. A oo to může být i jinak. Někdy jdu ale kmitající Martě radši z cesty. :-)

2 0
možnosti
Foto

Hej chápem, asi ich v sebe máme obe. Tak tá kolegyňa ide to svoje, možno jej to tak vyhovuje.

1 0
možnosti
IL

I31v31a82n41a 63L78a47n84c96e

12. 9. 2023 12:36

Pravdivé, jsou zapotřebí věci, ktereé musí být hotové, ale ne méně je důležité lidem naslouchat a popovídat si s nimi , Janka. Nadherně jsi to vystihla.

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem Ti, Ivanka, za prečítanie a milý komentár. Aj za tú krásnu myšlienku o nasloucháni lidem a povídaní si, je to ako liek.Nie každý dokáže naslouchat.

2 0
možnosti
Foto

Je třeba to vyvážit. Hezké.

2 0
možnosti
Foto

hej, ani jedlo nie je dobre presolené alebo príliš sladké, každý má tej marty alebo márie čast alebo inklinuje k jednej alebo druhej.

3 0
možnosti
Foto

Janka poslyš, přeji Ti hezký den!

2 0
možnosti
Foto

Podobne i ja Tebe, Horste

0 0
možnosti
Foto

Já jsem také spíše na straně Marty, která je vlastně takovou produkční, aby to na jevišti - na prknech, které znamenají svět, všechno šlo hladce.

1 0
možnosti
Foto

Hej, je treba i produkční, aj režiséra aj divákov. Pekný deň Ti želám.

0 0
možnosti
ES

Naslouchání je skutečné bytí...

2 0
možnosti
Foto

krásne si to vyjadrila, pekný deň

1 0
možnosti
Foto

J65a52n 70A21n43d34r85l87e

11. 9. 2023 21:01

Janka... Maria, ci Marta... obe on miluje, nie... pekny pribeh, dakujem

1 0
možnosti
Foto

Áno, určite miluje obe. Len asi jedna viacej počúva, ktovie, pekný večer.

2 0
možnosti
Foto

Janka, mnohé lidi to nutí pracovat až do úplného upracování, a pak se z nich stávají nešťastní vyhořelí workoholici. Je to jako se vším, co se nám stane drogou, stále za tím jdeme víc a víc, ale nikdy nemáme dost, abychom byli spokojení. Ano, pracovat pro sebe i pro druhé. Ale umět se zastavit a vychutnávat si ty chvíle klidu, rozjímání, rozhovorů, vzájemného spolubytí nebo osamělé meditace, to je potřeba. Vždyť je to vlastně propojené a s trochou nadsázky se dá říct, že i v takových chvílích člověk "pracuje" pro sebe i pro druhé. Ale poněkud jinak

3 0
možnosti
Foto

Áno, napísal si to pravdivo a múdro. Pekný večer.

2 0
možnosti