Diskuse

Bodka po bodke

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Všechno na světě se děje tak, jak má a je to tak v pořádku. O tom jsem naprosto přesvědčen. Přeji Vám krásný víkend .

2 0
možnosti
Foto

Vie to upokojiť, len keď je niečo horšie, človek sa pýta prečo. „Vo vašom živote nemôže dôjsť k ničomu, čo by ste k sebe sami nepozvali svojimi myšlienkami.“ Esther Hicks Inymi slovami, vetko co sa teraz deje je tak ako ma byt.

2 0
možnosti
PC

Krásné, Janka, i když svým způsobem i smutné (smrt maminky)

Zažil jsem už mnohokrát chvíle, kdy jsem si doslova nedokázal představit, jak dál. Pokaždé se však s odstupem času ukázalo, že právě tyto chvíle, plné smutku, zklamání a neskutečné bolesti, byly pro mne důležitou lekcí, která mi otevřela nové obzory a pochopení vyšších zákonitostí.

Přesto však, octne-li se člověk znovu na dně, tak prožívá podobnou bolest jako předtím - s tím rozdílem, že je schopen si uvědomit, že nic není náhoda a že všechny lekce života nás mají posunout ani ne tak dále, jako spíš výše.

1 0
možnosti
Foto

Ďakujem Vám, Pavle za prečítanie a komentár. Život prináša rôzne emócie aj slzy aj smiech. A nič neostáva len ich prijať. Niekedy je ťažké tie lekcie prijať a čítať ako poštu pre nás. Ale ja si hovorievam, keď nejde o život tak v podstate nejde o nič. Ten nadhľad a pozorovanie samého seba alebo svojich myšlienok je samo o sebe poučné aj keď človek šlape stále na jednom mieste alebo do kruhu...

2 0
možnosti
IL

I87v82a69n49a 40L41a67n73c44e

25. 5. 2023 21:51

Ano, bodka po bodke, moc krásně napsano, někdy si člověk říká: proč jsem tak rozhodl a kam to vlastně jdu? Mělo to smysl?

2 0
možnosti
Foto

Tiež si to niekedy hovorím. Ďakujem Vám, Ivanka, za prečítanie i komentár.

1 0
možnosti
Foto

Janka, přeji celé tvé rodině zdraví a štěstí!

2 0
možnosti
Foto

Ďakujem krásne. Podobne i ja Tebe a Tvojej rodine.

0 0
možnosti
Foto

Jednotlivosti nám někdy brání vidět krásu celku.

Vašek

4 0
možnosti
Foto

Veď to... Pekný večer želám.

2 0
možnosti
Foto

Smutne krasne, Janka. At uz tomu rikame Buh nebo osud, je to moudra entita.

2 0
možnosti
Foto

Áno, tiež si myslím, že je to múdra entita každopádne aj keď mnohokrát sa nám to nezdá. Prajem Ti pekný večer a vďaka za prečítanie a komentár.

2 0
možnosti
Foto

Říká se, že cesty Páně jsou nevyzpytatelné. Něco na tom bude. Na mnoho křižovatek lidé na jejich cestách životem narazí. Ne vždy si však lze vybrat, kterou cestou se z které křižovatky vydat. ,,Vyšší moc" to NEJEDNOU rozhodne za nás. A ty tečky jsou mapou cest, které jsme již ušli. A ne sami

2 0
možnosti
Foto

Áno, súhlas, ako píšete, môžeme len predpokladať, čo ako je... a to, čomu veríme si zvoliť za vlastnú pravdu, ceruzku, bodky aj mapy...Ego si takmer nikdy nepripustí, že to čo prežívame, je výsledkom i našich aktivít a to čo sme teraz, je to najlepšie čo sme dokázali zo seba vytvoriť. Príjemný večer želám a díky za prečítanie a komentár.

2 0
možnosti
Foto

J12a15n 21A22n46d80r85l49e

25. 5. 2023 19:26

Janka

...my sme ceruzka...

3 0
možnosti