Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Věřím, že trpí druhem hlouposti nazývaným arogance božského komplexu"? Víte tak jednoduché to není - je to starý způsob vidí světa, kteří měli skoro všichni mocnáři všech kultur, nechávali se zbožtit, protože tak získávali beztrestnost a větší možnosti. Dnes by jim to neprošlo, ale projevuje se to stejně právě v tom, co vnímáme jako aroganci. Takže lze jen poděkovat našim politikům, že nechali pana Klause hrát si 10 let na božského vládce. Švejk by asi řekl: Von je tak chytrej, až je blbej. No a stojí za zamyšlení, proč vyčůraní Češi mají vyčůraného prezidenta? No proč ne? Je vlastně génius průměrnosti české, falešný a prázdný. Nelze od něj nic čekat než že bude sám sebou a usmívat se pod vousy. Další model Klaus2 se jmenuje Miloš Zeman.

1 1
možnosti

...trpí druhem hlouposti - to není hloupost, ale porucha osobnosti, říká se tomu anetická psychopatie. Jinak ale karma, nenapsal bych to lépe.

3 1
možnosti

Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zem, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zledovatěla touhou po bohatství. Se víšm kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno!

Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatitl, vstoupil by na nebesa?

A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil.Mistr Jan Hus.

5 0
možnosti

Prostě rudá totalita, kdy ti co byli u moci a mohli si dělat co chtěli, ta pokračuje dál, jen v jiném kabátě. Mám ale dojem, že kdyby se takový Husák narodil o 20 let později a byl teď presidentem místo Klause, že by k tomuto nedošlo. Ale zase kdyby se Klaus narodil o dvacet let dříve, tak by byl ještě tvrdším presidentem než Husák, Takže suma sumárum, dopadlo to ještě celkem dobře.;-D

2 1
možnosti
Foto

J27a63n 53J67i41r16k62ů

3. 1. 2013 8:59

Vidím to stejně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.