Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No, nevydržel jsem to: ještě k bodu 7.  Máte na mysli zřejmě pana Pekárka.  Nevím, jesti vůbec rozumíte, proč byl pan Pekárek ve sněmovně. Byl zvolen dávno před svým odsouzení (ba dokonce před svým obviněním) - ve volbách v roce 2010. A zákonem daným postupem se stal poslancem na konci roku 2012. Jako poslanec měl (a má!!!) právo účastnit se jednání a hlasovat. Vy byste chtěl, aby mu toto právo někdo upřel?

1 1
možnosti
Foto

J24a53n 83J48i84r70k54ů

26. 3. 2013 10:14

Využití pana Pekárka byl důsledek korupce při dojednávání rozložení politické moci uvnitř ODS. Když už se dostal z Vámi uvedených důvodů k poslaneckému mandátu, měl být vyloučen z klubu ODS, z ODS,... („Budeme ho přesvědčovat, aby pozastavil své členství v ODS, aby zrovna tak nepůsobil v poslaneckém klubu a vůbec ve Sněmovně," řekl premiér a předseda ODS.) Jenomže to by potom mohla ODS přijít o jeho hlas.

V žádném případě nemíním upírat občanu Pekárkovi jakákoliv zákonná práva.

1 2
možnosti
LH

Jak může kterákoliv strana která vyhrála volby plnit své předvolební sliby když je v koalici kde se chce každá koaliční strana zviditelnit , pamatujme na ODA, Unii svobody ,Zelení, VeVerky atd.,atd.

0 0
možnosti
VH

Jen jeden argument o tom, že píšete s velkou záští:

Ad 5 - Píšete tak sugestivně, že jsem nevěřil své paměti a raději dohledal:  Za posledních nejméně deset let se daňový formulář nezměnil!   Dva či tři řádky přibyly a zhruba stejný počet ubyl.   Lze ověřit i tím, že zůstalo číslování řádků (přidané jsou rozlišeny písmenem, čísla zrušených vynechána, nebo jsou řádky prázdné.

    Důrazné doporučení:  Až budete příště chtít něco tvrdit, ověřte si skutečnost.

0 1
možnosti
VH

Tak nevím, co to minus sporuje.  Fakt, že se formulář nezměnil? To je přece dokazatelné.   Požadavek, aby byla informace před zveřejněním ověřena? To by snad měla být samozřejmost.  Tak co, tedy?

0 0
možnosti
JH

Mimoparlamentí strany, jako jsou zelený a VV, už tady taky byly a jak to dopadloRv

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.