Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milý pane Jirků, naprosto nechápu zmatečnost Vašeho blogu. Proč vyzýváte k odstoupení právě tyto 4 kandidáty? Proč naopak nevyzvete k odstoupení Přemysla Sobotku a občana Schwarzenberga, kteří jsou naprosto bez jakékoliv šance, a zvláště pak uplně šedivou a beztvarou Zuzanku Roithovou?

2 1
možnosti
VH

Nebylo by potom nejlepší, kdyby odstoupili všichni? Přece nelze předem říct kdo má největší šanci.  Průzkumům se nedá stoprocentně věřit.

1 0
možnosti
MT

Napadlo mě totéž. Ideálním politickým projevem politické zralosti by zřejmě bylo, kdyby odstoupili všichni kromě favorita pana autora:) Chápu jeho obavy z fisch-mana na hradě, ale ohýbat kvůli tomu základní demokratické principy? To asi není ok. Rozhodně fandím tomu, aby lidé v prvním kole netaktizovali a volili idealisticky, na menší zlo bude čas v druhém kole.

0 0
možnosti
MT

já svého favorita mám, o kandidaturu tentokrát neusiloval, ale až se rozhodne, jistě si najde méně klopotnou cestu. Každopádně řeší dilema s volbou menšího zla. http://tinyurl.com/d3whgzq

0 0
možnosti
ZB

Je Zeman, který prosí o hlasy komunistů, je napojen na pochybné lidi a  jeho premiérování dopadlo tak jak dopadlo, včetně " výchovy" korunního prince ČSSD Standy Grosse skutečně menší zlo...,? Byl bych nejraději, kdyby se prezidentem nestal nikdo z nich...ani další menší zlo...

9 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.