Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Můžete sdělit alespoň některé údaje z katastrů, ze kterých jste se dověděl o zástavním právu?

 Podle vás zapíše katastr změnu ve formě rozdělení domu na bytové jednotky bez souhlasu věřitele?

   Podle vás se kupující zastavené nemovitosti o zástavě nedozví?  Banka od něj nebude chtít závazek převzetí dluhu (případně ručení za dluh)?

   Mají obyvatelé dost velkou hotovost, aby koupili za hotové? Pokud ne - myslíte, že banka poskytne hypotéku na již zastavenou nemovitost?

  Tušíte vůbec, jak se prodává nemovitost? (A neargumentujte průšvihy s ještě nazapsanou zástavou - o takový případ se zřejmě nejedná.)

0 0
možnosti
Foto

J14a17n 33J89i59r16k21ů

21. 9. 2013 14:48

Dabel je ukryty v detailu. RPG nenabizi prodej jednotlivym soucasnym najemniku, ale podminuje prodej vytvorenim druzstev a teprve tem proda domy, a to vcetne pasiv.

Kdyz se me ptate, zda tusim, jak se prodavaji nemovitosti,... Zkouma banka pri koupi druzstevniho bytu stav samotneho druzstva? Nezkouma. Sam jsem druzstevni byt kupoval na hypoteku a pozdeji ho prodaval a kupujici si bral take hypoteku. Ani jednu banku nezajimalo, ze druzstvo samotne je silne zadluzene.

0 0
možnosti
Foto

Stačí si pustit videa F.R.Čecha o fungování parlamentu a i naivkovi je rázem jasné, jaká džungle tam nahoře panuje. Politici jsou největší grázlové národa a ti, kteří je budou volit, dokáže jaká je tupá a odevzdaná ovce.

0 0
možnosti
VH

No - a nenaivka si zaprvé řekne, že Čech se musí nějak popularizovat. A pak se také zeptá, co proti tomu v parlamentu dělal. (Nebo jen prožíral plat a náhrady?)

0 0
možnosti
ZB

Stát jako dřívější vlastník měl vyčlenit byty z privatizace a prodat je nájemníkům.Proč to neudělal?To zřejmě ví nejlépe ten, kdo jménem státu byty odprodal - Bohouš Sobotka a vláda ČSSD, nejen svým voličům za tuto zlodějinu dluží vysvětlení....a přesto je ČSSD a Bohouš populární a zřejmě vyhrají volby, nepochopitelné:-(

2 0
možnosti
VH

Ne, že bych se chtěl Bohouška zastávat - ale ta privatizace proběhla dávno před tím, než vůbec na angažmá ve vládě pomyslel.  Prodávaly se akci již privatizovaného podniku.

  Jinak: v době privatizací (1. polovina 90. let) za většinou prodávaly podniky jako celek. A poud se dělily, tak podle závodů či jiných organizačních útvarů. Včetně případných bytů. OKD není výjimkou. To jen ČSSD (a jmenovitě pan Zaorálek) si z OKD udělala červený hadr, jímž dráždí rudé a oranžové býčky (no - spíše ne-býčky).

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.