Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Zdravím.:) Včera jsem se u Zuzky na video podívala. Teď abych nebyla za každou cenu chytrá:))), ale já se totiž v prostředí automatů pár měsíců nacházela. Ne jako ta závislá. Takže mně se moc líbilo, co jste tam zmínil. Jak se musí postupně. Že totiž najednou by ten dotyčný tu pravdu zkrátka neunesl.R^ tohle. Nejen že to podepírá tu teorii jistého evidentního slabošství ...zakladu závislostí...ale to nechci říct takto zle, to je hlavně i o tom, že před vámi pořád vnímáte dice daný problém, ale na prvnim miste člověka. Kterému je třeba ukázat a navrátit jeho pravou důstojnost...posílit ji. A ne mu ji necitlivě sebrat. V mé pozici, bylo mi těch chlapů vždycky líto. Někdy o tom víc. Myslím, že terapeut budete hodně fajn. :-)R^

3 0
možnosti
JJ

J95a52n 47J95í11l95e87k

26. 2. 2019 9:11

Těch videií je dnes víc :-)

2 0
možnosti
Foto

Na video se kouknu večer, ať Tě konečně vidím "na živo".

Jinak - je naprosto logické, že nikdo nesedí všem. U vztahu pacient - terapeut je to otázka zvláště citlivá, protože bez důvěry (a to oboustranné, zdůrazňuji), se dobrá práce dělat nedá.

Občas v ordinaci někomu sdělím, že jeho návštěvy u mne nemají smysl, že je to maření času nás obou. To v případech, kdy nefunguje ani bazální chemie nebo v situaci, kdy jedinec pouze hovoří a vypne sluch.

V principu jde o ochranu obou zúčastněných.

Karma, Jene

2 0
možnosti
JJ

J36a73n 85J66í11l31e73k

26. 2. 2019 8:34

To já v blázinci zas až tolik vypnout nrmohu, v privátu už je to jiná. Ale je jasné, že terapeutem nejsme pro všechny. Buď se potkáme, či nikoliv. V tom máš pravdu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články