Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vnímám to dost podobně. Zemanův projev jsem neposlouchal, i když, cosi z jeho obsahu jsem zaslechl ve zprávách. Nic nového jsem se z toho ale nedozvěděl.

Své osobní přání, aby kolem Vánoc promluvit k občanům naší země moudrý muž, (natož z osobního přesvědčení a vlastní životní praxe!) o potřebě mravnosti, o cti a o naší zodpovědnosti vůči vyššímu řádu, si zatím strkám za klobouk. Ale věřím, že to jednou nastane.

Ale bez ohledu na současný prezidentův projev jsem potřeboval zajmout stanovisko k používání paušalizujících posměšných nálepek, které považuji za zhoubné pro klima ve společnosti

3 0
možnosti
Foto

Slyšela jsem z maminčiny kuchyně, že to začalo, pak mi otrávený syn přišedší z obýváku řekl, že už ví, z jakého důvodu je projev teď a ne na Nový rok, pak jsem zaslechla, jak se národu vyčítaji v matematice volby a pak jsme zavřeli dveře. A na mobilu si četli staré novoroční projevy Václava Havla. A pak se mi ..přiznám...po dočteni rozbrečela duše. Nebe a dudy...stesk. A pak zazněla fanfára či co a pan prezident šel do...svých komnat.

6 0
možnosti
VV

Tak vidite, VaclavHavel byl zvolen komunisty, a toto si zvolila polovina volicu, Ja si poslechl projevy Ilsy Eigner a Franaka Steinmeiera a byl celkem spokojen.

A to ani jeden z jmenovanych nebyl volen lidem.

0 0
možnosti
MB

Ten půdorys náhledu tam je - Občan prezidenta nepotřebuje a vláda žije z prostředků lidem darovaných. Pak se to celé přesune do roviny Služby. Prezident je Úředník č.1, , Premiér a ti další = To jsou všichni Slouhové! Slouží veřejnému blahu - aby se nám lépe žilo a to svěřené - ČR, někam směřovala. Jako vždy, gard se otočí, ze sluhy se vyrýsuje Pán! Tu svěřepý a stárnoucí - tu ostudný podvodník. Jako vždy se objeví syndrom - bývale dobré J. Bohdalové! Ona v různých relacích, míchá vačečkou, sází rostliny s nezbytným - Óó - áá. Podobně se zachovalo bližní obecenstvo - Hnutí ANO + KSČm. I jsem si celoživotně myslel, že jsem Lepšolida - Z obrazovky seč dozvídám, že jsem Primitivní hlupák ... :-)

4 0
možnosti
JS

Co čekáte od desátníka Kroupy, Jeníku?

0 0
možnosti
JJ

J55a32n 92J93í90l43e74k

27. 12. 2018 0:21

To co doposud. :-)

0 0
možnosti
ND

Vcelku máte pravdu, ale vidíte světýlko v tunelu? Já ne, červená,černá, modrá, oranžová,zelená... Vsechny už předvedly co dovedou, důvěru bych jim nedala, KOHO? Máte řešení?

2 0
možnosti
Foto

Já jsem tu teď za posluchače. Projevy význačných osobností by měly o něco usilovat. Přínos tohoto je údajně v tom, že je rezignovaný, že se držel zpátky, že nepobuřuje. Jinak - že to prostě je, jak to je. Možnost postit to po vodě je lákavá nesmírně.R^

2 0
možnosti
Foto

Odjel jsem s paní na Šumavu a je mi fajn i bez projevů... karma.

4 0
možnosti
Foto

Miloše Zemana jsem neposlouchal, neboť je již vnitřně degradován svou záští vůči všemu, co je jen trochu odlišné od jeho představ.

A s těmi "dary" máte pravdu.

Karma a pěkný večer.

9 2
možnosti
JJ

J83a39n 70J17í10l33e13k

26. 12. 2018 21:07

Tak jsme neposlouchali spolu :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články