Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Jo, jo, pan Honzák patří mezi ty, které opravdu můžu poslouchat.

K psychopatům bez svědomí, empatie, soucitu a bez schopnosti studu: To je dokonalá kvalifikace pro řemeslo trolla.

1 0
možnosti
Foto

Pana Honzáka mám hodně ráda. Připadá mi šmrncovní a moc fajn. Jirka Hermánek se mnou rád laškoval, někde v diskuzích jsem jeho vidění i byla semtam schopna pobrat, tam ,kde nehorázně bagatelizoval praktiky komunismu a kde plival jako ten vysmátý všem postiženým do obličeje, jsem mu řekla svůj díl tvrdě a nehorázně a často na smazání. Nestydím se. on se taky nestyděl...Nepřeju nikomu nic zlého, tak at je mu holt nějak fajn, chrakter to pro mne není. Ale jedno mu musím přiznat... ač je to na odplivnutí, nedělal se lepším, s drzostí sobě vlastní řekl, jaké výhody měl. Nelakoval se. Je mi víc zle z úlisných Ličků, kteří mají v přímém přenosu taktiku servilního jazyka, kdy jako vědí víc a potrpí si na pocit znejistění těch druhých. Tohle totiž voní - smrdí - v čemsi zažitém z minula daleko nepříjemněji. V tomto směru zlatý JH, kterého boj po chvíli nebavil a odvedl to ku svému milovanému sexu, kde si hrál na úžasňáka... a mně to až tak nevadilo.:-)

7 0
možnosti
Foto

Jen stručně:

Souhlas, dík, karma.

Psychopatů ve vrcholných funkcích by nebylo, nebýt jedinců, kteří rezignovali na užívání toho, co nás odlišuje od měňavky či ráčka poustevníčka, popř. toho nejsou schopni - bez urážky.

JH nemá důvod se kát, protože on jen "pragmaticky" šel za finanční nabídkou a napadají ho závistivci, kteří takovou nabídkou nebyli obdařeni ...... že by jí někdo odmítl nepřipouští, neboť nechápe, proč by to dělal. On se klidně stal agentem StB (ale předem to konzultoval s příbuzným disidentem/varoval ho/dostal jeho souhlas... to jak si kdy vzpomněl), než byl odejit, nikoliv proto, že nikoho nepráskl, ale pro přílišnou afinitu ke konzumaci farmak a alkoholu a to prosím zároveň.

Tečka.

3 1
možnosti
Foto

Lička, toť trvalý mínus. :-)

2 0
možnosti
MB

Blogy beru jako Vrbu potoční. Zajímavý rys povahy lidské - Cosi se sdělí a člověku se uleví. V podstatě pokračování klasiky hospodského klání - tedy z domu, bez piva. Pak se tady logicky okopíruje portfolio složení společnosti s názory, postoji. Vidím dvě zajímavosti!

1) Zda někdo - někoho přesvědčil ke změně názoru! Domnívám se, že nikoliv. Argumentace může být jakkoliv racionální - každý si sedí u své vrby. "Mám rád tuto společnost a demokracii" Andrej opět vítězí ! ... :-)

2) "Dopisování", s J.Heřmánkem bylo i "Osobně vzrušivé". Dědek, otec trápen bývalou mocí - Hle, zde slouha! Služebník zla, dobově nepochybně zaujat osobní důležitostí s případnými požitky a sděluje to obvyklé! Jóo, byl jsem Agent, ale ten hodný! Nikomu jsem neublížil - nepoškodil. No dobře, ale o koho se pak vlastně ten režim opíral? Já jsem, (a to fakt čumím) - Ještě nepotkal angažovanou osobu z KSČ, nedej Bože STB, která by řekla to zcela normální! Přimotal jsem se - uznávám, selhal jsem - stydím se - omlouvám se. Ta lidská pokora se úplně vypařila !! - Je hahrazena - Nikomu jsem neubližoval ! Jak dobrý bonmot mého otce - Synu, chybu přiznej - Zvolej - A vy, kteříž jste nechybili - Hoďte po mne kamenem! Kaji se !.Na 99.99% se okolí rozesměje, žádný šutr nepřiletí - Vzduch a člověk se o cosi očistí! V čem je problém ? ... . :-)

4 0
možnosti
JJ

J15a60n 30J92í44l62e53k

25. 11. 2018 8:55

No jo, dokud se nekaji a dokud tu vinu nevyznám, vzduch se nevyčistí.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Terapeut, spisovatel, cestovatel, snílek

Seznam rubrik

Oblíbené články