Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tohle je "knížova" stáj... http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/penize/clanek.phtml?id=761377

...... opravdu "kvalitní" kádry které chrání a zastřešuje ! .... blijící smajlík...... a toto je knížova pravá tvář: http://opona2009.zacit.cz/galerie-elity-naroda/schwarzenbergovy-res.html

2 2
možnosti
IH

Hochu, hochu, chci věřit, že to myslíte dobře, ale jste si jistý, že vzhledem k svému věku máte dostatek zkušeností s tím, o čem píštete??? Víte o celé cestě knížete politikou? Jeho kandidatura za zelené, teď za Topku, kdoví za koho bude kandidovat v příštích volbách, pokud se nestane prezidentem. Děkuji, nechci!

2 2
možnosti
MN

pochopitelne kazdy mame svoji volbu a tak i vy, ja napisi proc bych osobne knizete nevolil a co vy mozna nevite... jeho jmeno ve svete .. americky magazin o nem napsal -- cesky aristokrat a pan Vondra jsou temi, kteri hledaji napred vycep a az potom se staraji o dalsi zajmy. To, ze by nehajil cisi zajmy  co Kalousek, a co jeho vlastni zajmy ... znate jeho ekonomicke aktivity, jeho nakupy pozemku, jeho podivny nakup karlovarske Becherovky s kamaradem Bakalou ktera dopadla neslavne, jeho sefovani nadace Bohemiae, ktera do roka prestala platit dane a spadla do dluhu tri miliony ... nevim jestli bych nemel hodne obav tohoto cloveka volit, navic mu preji jeste dlouhy zivot, ale nezlobte se pro petasedmdesatileteho cloveka letani na dlouhe vzdalenosti neni nic dobreho pro zdravi .. a byl by ve funkci do osmdesati... co bude delat ke konci, kdyz uz dnes spatne slysi a usina temer i vestoje?

1 1
možnosti
Foto

Včera jsem se usmál Zemanovi, když popíral sponzorství Lukoilu a argumentoval tím, že majitel to popřel.:-)

1 1
možnosti
JP

J63a87n 79P85a52p27e62ž

11. 1. 2013 8:59

Je hodne zvláštní, když mladý člověk doporučuje volit pana Schwarzeberga, který je po celou dobu spojený s tím, co se tu posledních 23 let dělo. Neudělal za ty roky nic pozitivního pro tenhle národ - nejprve si zajistil své majetky formou restituce (to se mu asi nedá vyčítat) a pak neudělal nic pozitivního. Jako ministr zahraničních věcí selhal, prošel několika stranami, kde vždy sehrál roli "výkladní skříně", která má lákat voliče. Je napojený pupeční šňůrou na pana Kalouska a jeho kampaň je tak masivní a za takové peníze, že by to mělo každého spíše odradit. Navíc je to už přece hodně starý pán a za dalších pět let bude ještě starší - rozhodně to není naděje na změnu.

5 1
možnosti
Foto

Naděje na změnu není žádný kandidát. To bychom museli mít führera, či cara a ne prezidenta. Dokonce i král, dokud jsme ho měli, nezmohl proti šlechtě nic a byl rád, když přispěli na vládnutí nějakou tou zlatkou.

1 0
možnosti
HH

Kandidát, který má dvojí občanství je naprosto nevolitelný!!! Jak by se zachoval jako vrchní velitel armády, kdyby měl vypuknout ozbrojený konflikt se Švýcarskem? Komu a čemu by dal přednost česku nebo švýcarsku?

To samé je u Diensbíra ml. - tomu dokonce slib amerického občana zakazuje slibovat věrnost jinému státu vyjma USA.

Jediná volba - Bobo!

3 2
možnosti
Foto

Válka se Švýcarskem je vážný argument. Stačí kouknout do historie, kolikrát jsme s ním už válčili a NATO má už na něj dlouho pifku;-D

0 1
možnosti
FK

Volme Schwarzenberga

Mladý muži, to by to dopadlo. Bylo již dost stranického násilí, které tu po desetiletí prováděla havlovsko-schwarzenberská kklaka na politicích, kteří jim stáli v cestě. Oddělali tak Václava Klause a vidíme, že to pokračuje!!! Včera  si  paní Fischerová  stěžovala, paní Rojthrová psala, jak je schwarzenberská klaka ovlivňuje, aby volby vzdaly ve Schwarzenbergův prospěch. Podobný pamflet v Lidovkách uveřejnily Kačka Jau Jau a Jiřičná, Český rozhlas byl nucen přerušit pořad Jiřího Černého, když agitoval pro Schwarzenberga. Je to nefér, od těchto  nátlakových skupin,a  pokračuje to bezohledně. Hlavně že víme, odkud fouká vítr! Havlovsko-Schwarzenberská klaka tak do naší politické kultury zanáší mafiánské prvky móresy. To devastuje politickou kulturu v naší zemi.

4 1
možnosti
Foto

radíte volit zkorumpovaného (sám se přiznal) vlastizrádce a kolaboranta, kamaráda balkánské řeznice, toho, kdo mezi prvními uznal proti vůli občanů Drogostán Kosovo, kdo kvůli majetku prolomil Benešovy dekrety a stejně pak ten majetek získal podvodem ? NE- toho člověka nikdy podporovat nebudu !!Rv

2 1
možnosti
Foto

nevadí mi, že pořád někde chrápe, že nezřetelně artikuluje, že je ve věku kdy by měl v klidu rekapitulovat svůj život a funkce a dění nechat mladším. Co mi vadí je jeho nekritická vstřícnost vůči EU. Tu mají konec konců s vyjímkou Bobošíkové všichni. Z kandidátů, kteří jsou nám nabízeni,neexistuje dobrá volba. Vůbec se mi k volbám nechce.

3 1
možnosti
Foto

EU by byla dobrou únikovou cestou z naší politické špíny, kdy ODS, ČSSD a TOP 09 jsou jen mocenské nástroje mafiánských struktur. Bohužel je to jen další varianta propojení politiky a byznysu, navíc děsně byrokratická a přihlouplá.

0 0
možnosti
FS

Autor má právo říci koho bude volit,ale ne agitovat,to se mi nelíbí.Jinak k té opoziční smlouvě.Kdyby nebyl náš autor tak moc neznalý,tak by věděl,že vítěz tehdejších voleb,Zeman,chtěl do koalice s lidovci, nabídl místo premiéra Luxovi,který odmítl,jelikož se to nelíbilo Unii svobody(Ruml).Nezbylo nic jiného a to buď nové volby a nebo smlouva o vytvoření menšinové vlády a to nešlo jinak než s podporou ODS.On je pan autor jenom "chytrý" z nějakých médií,ale minulost vůbec nezná.Jemu učaroval kníže v pruhovaném tričku a fajfkou a to je jeho věc,ale ať se nepouští do hodnocení něčeho,čemu vůbec nerozumí.

6 1
možnosti
Foto

U starého a bohatého se dá přímo vyloučit možnost, že by se dal koupit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Jsem student se zájmem o aktuální dění nejen v ČR.

Seznam rubrik