Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč Ti multikulti socialisti se neseberou a nejedou budovat multikulturní společenství do těch zemí odkud proudí tisíce ekonomických imigrantů? Svou přítomností by napomáhali tamnímu hospodářství, kultivovali občanstvo a byli by těmi kdo aktivně řeší problém chudoby a nesnášenslivosti mezi etniky. Odpověď je jednoduchá. Nikdo nebude jejich experimenty v těchto zemích ochoten financovat a již dávno by problémy v těchto částech země by byly vyřešeny. Proto je tahají do Evropy, kde je dost ovcí ochotných tento experiment financovat a živit.

2 0
možnosti

Švýcarští populisté nejsou, na rozdíl od některých blogerů, žádní blbci. Pokud někdo nesouhlasí s referendem o imigraci ve Švýcarsku, je sám postižen xenofobií a hlavně neloajálností k demokracii.

Srovnávat zrůdné idee nacismu s Úsvitem Tomia Okamury je scestné, přestože s Tomiem také ve všem nesouhlasím a nejsem jeho volič.

Píšete, že imigranti se v ČR, oproti mnoha západním státům vyznačují nadprůměrnou zaměstnaností. To jsou falešné kecy, nepodložené průzkumem skutečnosti. Tak tedy, imigranti u nás pracují jak ďas, ovšem na černo, a k tomu pobírají tučné dávky za porod svých ratolestí, za to že platí vysoký nájem tak jim dáme klidně i deset, ano 10 tisíc a více příspěvek na bydlení.

Člověče, spadněte zpátky na zem. Kde žijete? Připomínáte mě některé komunistické vyžírky, co tvrdili, že v 68 nebyli žádní mrtví, žádní zastřelení spřátelenýmí armádami.

0 0
možnosti

Milý hochu,

vidím, že tvá mladická nerozvážnost a neznalost je příčinou onoho hanobícího pamfletu, který jsi sepsal. Samozřejmě, že tento den má velikou symboliku, na kterou, věřím, nikdy nezapomeneme. A věř mi, že i pan Okamura si moc dobře tuto symboliku uvědomuje. Kdybys pořádně poslouchal a četl, věděl bys, že Úsvit přímé demokracie není ani náznakem rasistický, či xenofobní. Lidé z Úsvitu v čele s panem Okamurou se pouze nebojí nazývat problémy jasnými jmény a upozorňují na rizika, které s sebou imigrace obyvatel třetího světa přináší. To, že to není problém naší země, to je zatím pravda. A aby tomu tak bylo i nadále, je potřeba na rizika poukázat právě teď během předvolební kampaně do Europarlamentu. Aby si volič udělal jasno, jaké zájmy chtějí kandidáti Úsvitu v Bruselu hájit. Což považuji za velmi moudré.

2 0
možnosti

Už podle fotky je pan autor velký odborník. Myslím, že Tomio Okamura jasně ví o čem mluví a dokazují to i reakce zahraničních politiků. Imigrace je obrovský evropský problém, to že ještě není v české republice neznamená, že se nás netýká. Správný politik myslí na léta dopředu, ne jen na pár dní...

3 0
možnosti

Tak hlavně aby již nastal soumrak multikulti a politické korektnosti..

1 0
možnosti

K45a35r66e29l 87D62u95b

8. 5. 2014 17:03

Immigranti, nezvaní hosti, jsou v ČR třeba cikáni. A ti vadí.

0 0
možnosti

Autore, až jednou vyjdete z mama hotelu do reálného života, tak zjistíte, že svět není zelený.!!

1 0
možnosti

na xenofobii usvitu je nejkouzelnejsi samkova i sam okamura.;-D

0 0
možnosti

Ja rikam "radsi 1000 xenofobu nez jeden pseudohumanista", ale co se tyce tech imigrantu, tam nejde o to, ze bychom s nimi měli v soucasnosti nejake problémy, ale o to, ze EU je sem chce v budoucnu cilene cpát. V této souvislosti je reakce Usvitu opodstatnena a logicka.

8 1
možnosti

Moc nevím, co myslíte tím, že se EU chce imigranty "cíleně cpát"? EU má s imigrační politikou problém a docela zatím, zdá se, neví, jak se s ní vyrovnat. Pro informaci v současnosti prosazuje Evropská komise tzv. circulary migration jako určitou dočasnou migraci, která by měla bránit ztrátě pracovních míst pro občany EU a také by to mělo přispět ke kontrole ilegální imigrace. Problém je, že ta dočasná imigrace je asi docela iluzorní. I tak ale dnes při nabídce pracovních míst mají vždy přednost nejdřív občané dané země, pak občané EU a až pak, když se nenalezne zájemce, občané z dalších států. Jestli Vám tohle připadá jako nějaká vstřícná politika, která nám sem chce stůj co stůj "cpát" imigranty, tak to je podle mě docela směšné.

0 3
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Jsem student se zájmem o aktuální dění nejen v ČR.

Seznam rubrik