Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Tak mladý a tak chytrý chlapec! Díky!

:-)

0 1
možnosti

Komsomolče, vaše prozření bude kruté.

3 2
možnosti

M 72Z

3. 4. 2014 19:58

po roce 1918 ziskala ceskoslovenska republika uzemi,kteremu se rikalo zakarpatska ukrajina,zadni cesi tam nezili a ani historicky nebylo toto uzemi vzadne vazbe,myslim,ze sevastopol nebo jalta maji stejnou vazbu na ukrajinu jako mukacevo a  uzgorod na byvale ceskoslovensko,okupace krymu nemuze byt srovnavana s okupaci sudet ci srovnavat s rokem 1968,je jasne,ze behem pristich 20 let bude rusky tah na zapad cim dal raznejsi,ukrajinu zapad hodi pres palubu za 2-3 roky,a potom se zacne hrat sachova partie o pobalti,a to bude zajimavejsi

3 1
možnosti

A jak to, že naši rusofilci expanzi Ruska podporují? I nás chtějí dát do pazourů Ruska?

1 0
možnosti
Foto

Všechno je to jen boj parazitů o rozšíření své daňové farmy.   Nejdříve je ale třeba přesvědčit lidský dobytek, aby řval, že chce změnu farmy.

1 1
možnosti

"Více méně v této souvislosti tvrdí, že jsme Ukrajinu neměli "vytrhovat" z vlivu Ruska, že se neměla v posledních dvou dekádách rozšiřovat na východ Severoatlantická aliance ani EU, prostě jako by postkomunistický svět měl i po roce 1989 zůstat jakýmsi prostorem potenciálního zájmu Ruska a proto netknutý integrací do západních politických struktur. Považuji takové argumenty za nesmyslné a vůči Západu značně nefér."

Ne klidně se můžeme rozšiřovat na Východ, otázka ale zní, zda na to máme?

Je snad EU dobře fungující federací, ke které pak klidně můžou přistoupit další státy? Až budeme mít jeden generální štáb, můžeme se rozmáchnout.

Silně pochybuji, spíše jde o inflační bublinu, která jednou praskne. Vnitřní integraci nahrazujeme vnějším rozšiřováním.

Upozorňuji, že toto dilema jsem měl už v době našeho přistoupení k ES, tehdy jsem ho velkoryse přehlídl v zájmu toho, aby se naše děti měli lépe. Ale byla to chyba, kterou nemíním opakovat. Jako přesvědčený eurofederalista.

0 2
možnosti

Obdivuji Vaši naivitu. Vaše probuzení a poznání bude nepříjemné.

8 6
možnosti

Karma, ale mezi zdejšími, zapšklými a rudými důchodci moc neuspějete...:-)

6 0
možnosti

J91a25n 24J78o53š28t

3. 4. 2014 18:55

Ti zapšklí rudí schvalují a podporují komunistické územní zločiny. Nejsmutnější je, že to ani ve své hlouposti nevědí !

3 2
možnosti

M48i43l68a21n 80V42i54k

3. 4. 2014 18:37

Co k tomu napsat a neurazit? Snad jen - ach jo....

3 3
možnosti

J49a89n 36J41o26š43t

3. 4. 2014 18:29

Autore, já razím heslo, že člověk má požívat vlastní hlavu a utvořit si vlastní názor .... přístup k informacím je dnes zaplaťpánbůh neomezený, jen je chtít najít. Pravda bývá ale skryta většinou uprostřed, takže rozhodně to není souboj dobra (Západ) se silami zla (Rusko), jak se nám tu snažíte dojemně naznačit !

8 5
možnosti

S panem Joštem plně souhlasím. při hledání pravdy je nutno potlačit emocionální přístupy a posílit racionalitu a to za prvé. Za druhé poučení historií nesmí být výběrové. To znamená zveličovat něčí špatné stránky z historie a umenšovat něčí dobré stránky z historie.

Je pravda, že nás v poválečné době až do roku 1989 měli Rusi a to jako SSSR zmáknuté. Také je smutná pravda, že nás již od roku 1938 až do 1945 měli krutě pod palcem Němci a to jako nacisté.

Jsme ve středu Evropy a musíme počítat s tím, že o nás budou usilovat obě Evropské velmoci. Zatím se jedněm daří trochu víc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Jsem student se zájmem o aktuální dění nejen v ČR.

Seznam rubrik