Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 5. 2013 8:06

Hermanek vsude vidi agenty. Uz se asi tesi, ze je zase bude moc spehovat.

2 1
možnosti
Foto

Špehovat agenty je negace negace, pokud Vám to slovo něco říká.

0 0
možnosti
PV

P48a41v27e18l 89V73l66a54s

27. 5. 2013 22:46

Mne připadá zvláštní, že nečas si notuje jak se Sudeťáky tak i s Putinem, asi si připadá malinkatý proti obrům, že jim leze do

1 1
možnosti
JP

Máte plnou pravdu. Z našich politiků je mi často na zvracení, chybí morálka, ideje a dlouhodobější cíle. Vše se řídí potřebou okamžiku. Bohužel lid dal moc podivné sebrance pravicových bolševiků a agentů KGB (klausovci) a socanských buranů ze čtvrté cenové skupiny(zemanovci), kteří si spolu velmi dobře rozumí a vedou nás do Ruska. A ten slaboch Nečas u toho holt musí také být .

1 1
možnosti
Foto

Pane Janoušku, pokud na území nějakého státu působí nějaká neziskovka placená cizím státem, tak tato neziskovka prostě je agentem toho státu, protože logická úvahah velí: Pokud někoho platím, musí jednat v mém zájmu.

Cituji:

!Jihočeské matky jsou svými odpůrci často obviňovány, že jejich názor na jadernou energetiku je ovlivněný tím, že jsou financovány rakouskými odpůrci jaderné elektrárny Temelín.[1][2] Sdružení vazbu na rakouské sponzory nepopírá a argumentuje tím, že „protemelínští“ jednotlivci a sdružení jsou upláceni provozovatelem JE Temelín – společností ČEZ. V roce 2008 sdružení Jihočeské matky podle hornorakouské zprávy obdrželo z financí na podporu zdravotnictví 40 545 eur (1,03 milionu korun).[3]!

http://cs.wikipedia.org/wiki/Jiho%C4%8Desk%C3%A9_matky

7 5
možnosti
JP

Je zcela jasné na čí straně budou estébáci.....Ale tato předvídatelnost postojů mi u mnoha našich politiků bohužel chybí.

2 1
možnosti
LW

L35e16o 63W87o61l89f

27. 5. 2013 21:23

Karma R^

Naprosto zbytečná servilita. :-/

3 5
možnosti
Foto

Pane Janoušku, nezlobte se, ale vy "neshrnujete fakta", ale překrucujete je. Jste zřejmě velmi mladý, takže mnohé souvislosti nechápete. Proto je musím vysvětlit za vás. Místo, které si pro své vystoupení Pussy Riot "vybraly", je zcela mimořádné. Chrám Krista Spasitele byl nejvýznamnější moskevský pravoslavný kostel (a zároveň největší pravoslavný chrám na světě, postavený jako památník vítězství nad Napoleonem), který byl vyhozen do povětří za vlády Stalina. Bylo to míněno jako výsměch Bohu a těm, kdo v něj věří (Podívejte, co jsme udělali a nic se nestalo - Bůh není!). Na jeho místě měl být postaven "chrám ateistů" - Palác Sovětů" - gigantická stavba, která měla být vyšší, než Empire State Building v New Yorku (na jejím vrcholu měla být socha Lenina) ... Dřív, než tato chiméra mohla být realizována, začala 2. světová válka, takže nebyla nikdy dokončena. Na místě základů (které se dlouho nedařilo vybudovat) pak postavili bazén. Po zániku Sovětského Svazu vzniklo lidové hnutí s cílem tento chrám obnovit - jako součást pokání za úděsné zločiny komunizmu proti křesťanství. Stavbu se podařilo dokončit na konci roku 1999. Tento chrám je tedy nejen svatostánkem, ale i památníkem utrpení křesťanů (nejen) v Rusku. Doufám, že jste nyní alespoň trochu schopen vnímat skandálnost výběru tohoto místo pro nepovolené "vystoupení" skupiny anarchistek, které se již dříve "zviditelnily" skupinovou souloží ve veřejných prostorech (v moskevském muzeu). Čili - hlavním účelem této "akce" bylo vyvolat skandál a zviditelnit se v médiích, s vědomím, že svým činem rozhořčí tisíce ruských křesťanů, kteří s vedením své církve nemají nic společného a desítky let trpěli v područí komunistického režimu. Takové jednání je normálně myslícím lidem odporné a s myšlenkou skutečné svobody nemá nic společného.

9 5
možnosti

27. 5. 2013 21:26

Promiňte, ale kde jinde by se měly ty holky obracet s prosbou na Bohorodičku než v jejím chrámu?

3 5
možnosti
FV

Rusové vždy hledali třídního nepřítele a pokaždé našli. Stalin dokonce cca 50 mil. A svazák jím to odkývá. Inu máme vládu jakou si zasloužíme. Rv

4 4
možnosti
MP

Rusko má problémy se stavem demokracie a lidských práv. Mělo a má lidi, kteří se za tato právo dost berou a hodně se obětují. Mně to připadá docela urážlivé, když se k těmto bojovníkům za právo a svobodu připočítávají tyto dámičky, které už roupama nevěděly co dělat. V tomto smyslu musím s připomínkou p. Nečase na adresu novinářů souhlasit. Ten rozsudek ovšem ulítl, protože nakonec jsou tyto "umělkyně" za oběti. V podstatě se pořád jenom chtěly trapně zviditelňovat.

7 3
možnosti
HP

Přijde mi obecně hloupé bojovat proti establishmentu ničením nebo znesvěcováním čehokoliv. Pussy Riot, ať mají svoje pravdoláskařské ideály jakkoliv skvělé, vybraly si špatný způsob propagace, stejně jako třeba všeobecně litovaný řidič Smetana.

10 4
možnosti
KC

Ty dva případy nelze srovnávat. Díky Bohu, že pan Smetana upozornil na jeden křiklavý nešvar české justice - nepoměr v udílení trestů. Za hloupost můžete skoro dostat tolik, jak za zabití člověka.

1 3
možnosti

R^

Naši politici jsou nevyčerpatenlou studnicí překvapení!

Ale některé výroky voní servilností vůči cizí moci. Proč asi?

Nějak mám opět strach z českého područí ruské moci...

:-)

3 4
možnosti
TB

tady jde ovšem o něco jiného,tady jde o vystoupení ve svatostánku místní církve,anebo Vám by se líbilo vystoupení rockové skupiny ve,třeba,katolickém kostele?

6 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Jsem student se zájmem o aktuální dění nejen v ČR.

Seznam rubrik