Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Kočky jsou úžasná zvířata. Občas se k nim lidi chovají jako k přemnoženým věcem. Ale zase jiní je mají moc rádi (já také) a pomáhají jim. I když tím občas štvu paní sousedku, protože jí rozhrabují záhony (to chápu, ale kvůli tomu je přece nevyhodím). Jste skvělá. Je radost - najít se.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Magdo dobrý večer, u nás zachováváme v rámci hesla "každý pes by měl mít vlastní kočku, nejlépe dvě" zdravou rovnováhu :-)) Kočky jsou krásná a hrdá zvířata, i když naší Micinku jsem dnes musela po dovolené uplácet :-D Děkuji za všechny kočičky, které Vám nejsou lhostejné. A slova chvály spíše patří Kristýně a Michalovi, a všem, kteří se o kočičky, ke kterým nebyl Osud tak milosrdný, starají s láskou V

0 0
možnosti
Foto

Zvířata, na rozdíl od lidí, v sobě nemají žádnou faleš, to je známá věc. Když kousnou nebo škrábnou, je to proto, že jim to velí jejich instinkt. :-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Pavlo, souhlasím s Vámi, zvířata ubližují, když se cítí být ohrožena, to jen my (někteří) lidé to děláme pro zábavu....

0 0
možnosti

Takový útulek, kde žijí kočky v rodinném prostředí (jenje jich pochopitelně víc pohromadě) nejdete myslím v každém kraji, u nás v SeverníchČechách je ten „správný útulek“ v jedné vesničce nedaleko Roudnice nad Labem.A je to většinou opravdu veliký rozdíl, mezi těmito útulky, které mají sídlopřevážně v upravených rodinných domech, na rozdíl od městských útulků, kdežijí zvířata často v mnohem horších podmínkách.

A k poslednímu odstavci Vašeho blogu – tak já s oblibouříkám, že „kočičí ráj“ najdete např. u mě doma (a soudě podle toho co píšete,je nás víc), kde kočky můžou všechno (no téměř všechno) a chod domácnosti sejim v mnohém přizpůsobuje. Anebo jinak – v příštím životě bych chtělbýt kočkou (vlastně kočičákem), který bude žít v takovéto milujícídomácnosti:-)

2 0
možnosti
Foto

Zdravím, Marku :) Roudnici máme kousek a přesto nás osud zavál do Vrbičan u Kladna. Jsem ráda, že nás kočkomilů je víc :)  Zrovna mi tu Micinka okupuje polštář při psaní a já jsem ráda, že tomu tak je :-) Díky za milý vzkaz v diskusi a zdravím Vaše kočičáky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009