Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

BoboHml

18. 8. 2008 12:03
Stačí žít v Čechách.

Přestupková komise 1995.Důvod:stížnost sousedů bydlících o patro níže.Tehdy manželka často pere prádlo(přes den),já dupu(120 kg),nemáme koberce dítě moc běhá(1,5 roku),židle v kuchyni dělají rámus a já odmítám na nohy nalepit plyš,manželka nenosí pletené bačkůrky,ale schválně pantofle....Málem jsem tehdy praskl vzteky,když mě na komisi pozvali z těchto důvodů.

0 0
možnosti
TB

Todd Berrttuzzi

18. 8. 2008 12:29
Re: Stačí žít v Čechách.

Ano. taky je mi smutno, když se lidi navzájem chovaj jak hovada, neumí se domluvit  a musí to řešit nějaké komise. Přitom stačí na jednu stranu neudávat a na druhou stranu nechovat se jak pitomec , který neví, že pantofle na podlaze bez koberců mohou na souseda o patro níže působit jako proslavené mučení kapáním vody na hlavu. :-P

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

18. 8. 2008 11:49
Asi tam mají

stejně akusticky vyřešené paneláky jako v ČR.  Ovšem zvuk spalchování má poměrně konstantní hlasitost a netrvá dlouho. Pravidelná noční rodinná výměna názorů nebo kulturní osvěta poskytovaná bezplatně milovníkem jakéhokoliv hudebního žánru od dechovky po metal obtěžuje mnohem více.

Prvních třicet let svého života jsem prožil postupně v několika panelácích, nyní už patnáct let bydlím ve svém domku a je mi lépe.

0 0
možnosti
TB

Todd Berrttuzzi

18. 8. 2008 12:32
Re: Asi tam mají

Přesně tak. Tenhle případ vypadá spíš na hledání záminky pro ventilaci osobní nevraživosti. Už je to teda spousta let co jsem bydlel v paneláku , ale sr/alo mě noční vyhrávání hi-fi souprav , bouchání dveřmi , žvanění v noci na chodbě a ne nějaký splachování.

0 0
možnosti
JM

Hucul

18. 8. 2008 11:31
Chudak zenska...

Treba ani nesplachuje dvakrat hned po sobe, ale ma treba slaby mechyr a tak kdyz splachne poprve, zaslechne tu proudici vodu, prijde to na ni znova, takze vlastne splachuje jen jednou po kazde potrebe!

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009