Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 8. 2009 12:12
Základní poučka

Modelky jsou pouze a jen věšáky na hadříky. A jako "věšáci" je pro jejich zaměstnavatele lepší když jim pánevní kosti trčí z boku jako Himaláje. Ovšem v reálu je to nanic. Ovšem většina lidí ve společnosti si to nepřizná, protože jejich IQ jim nedovoluje nadhled a sebekritiku.

.

P.S. Při hladomoru přece první umírají hlady ti hubení. ;-)

0 0
možnosti
AB

abarila

21. 8. 2009 11:12
Super článek

Díky, je to bezva. Souhlasím bez výhrad. Sebevědomí je něco jiného než vzhled a nedostatek vlastního sebevědomí nedodá jeho srážení někomu jinému. Ale ten, kdo si to myslí, je chudý duchem.R^

0 0
možnosti
A

antees

21. 8. 2009 10:37
Je to tak, clovek by si mel

vazit sam sebe, at vypada jakkoliv a nemeli bychom se nekomu posmivat kvuli vzhledu, za ktery vetsinou ani nemuzeme. Zvlastni je ale v souvislosti s tim sebevedomim to, ze ti z naseho pohledu nejkrasnejsi lide se citi asi nejhur - nikdy si nepripadaji dost dobri/pekni. Maji "look" za ktery by spousta z nas dala jmeni, oni se presto jeste vylepsuji plastickymi operacemi ... Dalo by se rict, ze cim vic se nechavaji upravovat a cim vice obecne venuji cas sami sobe, tim vice jsou nejisti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009