Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

framy

11. 8. 2009 13:06
a nejvíc

mě štvali novináři,kteří z toho udělali letní kauzu.A karma.R^

0 0
možnosti
M

MipeX

5. 8. 2009 3:30
Vidím světlo v tunelu

Ač je mi z toho smutno, protože politicky není cikánská otázka řešená, Tak vidím světlo v tunelu. A to světlo je hodně zakalené. Je to jen otázka času, kdy bílá utiskovaná většina začne brát zákon do vlastních rukou. Začíná to v maďarsku (pár zastřelených cikánů) a bude to pokračovat v celé evropě (a nejen cikáni). Pokud politici (soudci, policie, úředníci...) nezačnou fungovat podle nastavených pravidel (hájit zájmy slušných občanů a padni komu padni), tak se většinová (zatím) populace začne chovat stejně. Prostě budou překračovat pravidla a uplatňovat svá práva ale stonásobně tvrději.

Bůh nám buď nakloněn.

0 0
možnosti
PK

pkula

4. 8. 2009 18:39
Zkusím to ještě jednou,

Vaše SNÁŠENLIVOST tryská z každého Vašeho slova. Pavel Kula

0 0
možnosti
K

kion123

4. 8. 2009 19:57
Re: Zkusím to ještě jednou,

Jste směšný politický koretčíku.Jste to právě Vy a vám podobní "pravdoláskovci" a neomarxisti,!! kdo svým chováním rozněcuje napětí ve společnosti k bodu varu.

Ale pokud to co přijde vás smete, bude to jen dobřeRv

0 0
možnosti
P

pěnice

4. 8. 2009 18:30
Budu pozorně sledovat

programy stran před volbama a měl by to udělat každý Čech.Přijatelná strana bude promně jen ta,která bude prosazovat  v  p r a x  i  rovnost všech občanů.A jestli to bude DS nebo jiná nebudu zkoumat.Už nemám zájem sledovat,jak si nás politici zaměňují za poddané,kteří je musí živit, vlastně se od těch vyžírků nijak neliší.

0 0
možnosti
K

kion123

4. 8. 2009 18:20
Přesně!!!

Karma!!

Kofoly rumunský z.s.a.ý!!!!!!

0 0
možnosti
A

ac97c

4. 8. 2009 13:45
Jak je to vůbec s lidmi co přišli o barák při povodni,

na ně už zřejmě peníze nejsou ale na darmožrouty, kteří kočují po celé EU, přijedou si sem tábořit a dělat bordel kde je napadne, nechat si všechno za sebe platit, i když na první pohled zrovna nouzí netrpí na ty bude vždycky. Policie ačkoliv jindy nekompromisní, pokud někdo táboří v chráněné oblasti nebo se jedná o nějaké shromáždění, technoparty, najednou se nezmůže na nic jiného než na monitorování situace a ochranu kočovníků před místními. Je mě na zvracení z tohoto dvojího metru a více práv, méně povinností jen pro někoho. ;-€

0 0
možnosti
P

pokrokovesmyslejici

4. 8. 2009 14:38
Re: Jak je to vůbec s lidmi co přišli o barák při povodni,

Česko je ráj pro romy, nemusí pracovat, nemusí nic platit, všechno mají zadarmo...;-D

0 0
možnosti
MH

Helena1

4. 8. 2009 13:15
Proč by cikáni dávali peníze, když...

...jim to zaplatí ti uboze hloupí Češi. Opravdu mě rozesmálo, když rumunská ambasáda řekla, že na ně jako na své občany zvysoka kašle a že jim žádné peníze nedá.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

4. 8. 2009 13:18
Re: Proč by cikáni dávali peníze, když...

R^

Ano, to je taká zajímavá skutečnost celého případu. Zřejmě o jejich finančních možnostech mají lepší představu než my....

0 0
možnosti
T

thunderclap

4. 8. 2009 13:10
Peníze samozřejmě mají....

Kdo jim věří opak je silně naivní.Však oni to ti gadžové za ně zaplatí,tak v čem je problém že?

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

4. 8. 2009 13:13
Re: Peníze samozřejmě mají....

Osobně si myslím, že to zkusili a ono to vyšlo. A ani je to nestálo tak velké úsilí...

0 0
možnosti
G

grinderman

4. 8. 2009 13:04
Cesi nikdy nebudou velky narod, nejsou

na to dost velkorysi. Vzdycky se meli docela dobre, nikdy nestradali tolik aby mohli poznat co to je podelit se o posledni, nikdy nebyli tak bohati aby mohli dat a nekoukat kolik toho davaji. Nepomohou, nedaji a jeste zavidi smuky a auta z evropskych vrakovist. Nesnasenlivost, rasismus, xenofobie, zaryte rovnostarstvi a zavist uhledne zabalene v pozadavku dodrzovani zakonu a vyhlasek, prevazane stuhou neschopnosti priznat si vlastni priposranost. :-)

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

4. 8. 2009 13:06
Re: Cesi nikdy nebudou velky narod, nejsou

Vyjeďte si do Tater bez pojištění, nechte pro sebe zavolat horskou službu a pak očekávejte, že za vás náklady utratí slovenský stát. Podobné to bude v Rakousku, Švýcarsku a nebo ve Francii.

0 0
možnosti
PS

Worff

4. 8. 2009 13:00
Magistrát si založil nebezpečný precedens,

od teď příbuzní každého cizince, který zemře na území České republiky může požádat Magistrát HMP, aby by mu zprostředkoval a zaplatil převoz do mateřské země. Když to odmítne, docela se zájmem budu sledovat osud žaloby pro dikriminaci. A stejně tak může český občan, kterému zemřel příbuzný v zahraničí žádat o totéž.[>-]

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

4. 8. 2009 13:04
Re: Magistrát si založil nebezpečný precedens,

Přesně tak.

Vím, že je to nesmysl, ale vzpomněl jsem si na arbitráže vedené proti ČR a důvodem pro některé z nich bylo nestandardní chování českých úřadů. Zkrátka a dobře jednomu bylo z dobré vůle pomoženo ze státní kasy a druhý nedostal nic.

A světě div se, stát zaplatil podruhé, tentokrát za prohranou arbitráž....

Ne USA, ale ČR je zemí neomezených možností.... Ovšem jen pro někoho a pro některé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009