Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

milý článek, patřím také do té druhé skupiny;-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaše reakce a inspiraci. 

ad kastrace - je to rozhodně dobrý nápad, nicméně odchytit ji je docela nadlidský úkol, stačí, když jí nasazujeme obojek proti klíšťatům, protože postříkat se sprejem nenechá.

ad granule - já vím, já vím...doma je to jednodušší, kočky mají misky ve výšce, kam pes nedosáhne. V práci je to trochu komplikovanější zařídit, obzvlášť, když mi to tu víceméně "trpí". Nelze uhlídat, co si pejsek vybere a mít za dveřmi tolik mističek taky nemůžu. Holt, dle možností.

ad lidi x zvířata - neříkám, že lidi nemám ráda a pokud to tak vyznělo, tak mě to mrzí. Jen mi zatím žádné zvíře nevrazilo kudlu do zad, tak jim nejspíš více důvěřuji. Jinak si myslím, že mě lidi mají celkem rádi, alespoň někteří.

Vlastimile, nejspíš nebude jiné zbytí, než abyste se mi vyhnul. Domnívám se, že to přežijete Vy i já.

0 0
možnosti
TK

Prima článek, i když věřím, že je možno vycházet i s lidmi, i se zvířaty.

A když už jste s Čertem takové kamarádky, co takhle jí popadnout a nechat vykastrovat? Kočky ze svého věčného mateřství žádné velké potěšení nemají, ba přímo je jim kastrace ganz egal, a uchráníte pár (desítek) koťat od sežrání kocoury nebo osudu nechtěných toulavých koček.

2 0
možnosti
JM

Jenom kvůli oranžovému pejskovi. Dávejte pozor na ty kočičí granule, když je bude pes žrát, tak mu zničí ledviny, je v nich daleko víc energie, než pes potřebuje.

1 0
možnosti
MP

Díky za oranžovýho pejska. :-)

1 0
možnosti
MS

Čím více bude takových lidí, jako jste Vy, tím lépe bude na světě. Díky.

1 0
možnosti
Foto

Těhotná může být jenom žena, kočka a jiné zvířecí samice mohou být jenom březí.

Já se velkým obloukem vyhýbám ženám, které "si více rozumí se zvířaty než s lidmi". Jinak proti vaší zálibě nic nemám - já krmím v zimě ptáčky (zvonky, sýkorky, vrabce, stehlíky, brhlíky, dlasky, strakapoudy atd).

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009