Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

oguy

2. 7. 2009 19:13
Den squattera?

....................kde se vždy někdo podělí o pivko a samozřejmě přátelsky zahulí.....a hle to nám ten čas letí, máme tu zase ráno a já du konečně spát, teda ani né tak jdu, ale píš se potácim. Vždyť zítra me čeká zase náročný den plný práce

0 0
možnosti
O

oguy

2. 7. 2009 19:11
Den squattera?

probudit se zhruba tak okolo poledne po předchozím náročném dni(paření, hulení, kradení a podobné adrenalinové sporty), poohlednout se po nějakém tom dlabání, které vždy někdo předešlý den s party sežene. Poklábosit s kamarády ze squottu, zdělit si dojmy z poslení kalby, pomazlit a nakrmit potkaní kamarády uložené v nohách spacáku, popřípadě vši ve vlasech splstnatělích díky dredům....Odpolene vyrazit na pravidelnou obchůzku a pokoukat po nějakém tom starém i nestarém hlavně lehce a rychle naložitelném železe, popřípadě měděném okapu a samozdřejmě zdělit kamarádovi s károu kam má po setmění zajet aby bylo na pivko...Během dne potkat pár kamarádů a domluvit se kde kdo pořádá nějaký ten mejdan a při té příležitosti prodat nejaké to brčko trávy, nebo ho vyměnit za kvalitní éééčko když už se nám blíží ten další utejenej czechtek. No a  hurá zpet na barák obstarat zahrádku, pozalévat rostlinky konopí a durmanu a konečně vyrazit na domluvenej mejdan..............

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

2. 7. 2009 10:46
Vždyť je to stejný

jako když si někdo "půjčí" vaše auto a někam si zajede. To je trestný čin neoprávněné užívání cizí věci. Jak to, že tito squateři ještě nejsou zavřeni a dokonce s nima vyjednává ministr?

0 0
možnosti
VN

VasekN

2. 7. 2009 10:21
:-/

Jinak vůbec nechápu co se kolem toho děje za humbuk. Chceš bydlet? Tak makej a plať nájemné nebo si kup nemovitost. Obsadil si někomu cizí pozemek/byt/dům tak mazej. Jsou země kde mohou majitelé své nemovitosti bránit se zbraní v ruce. Tohle je fakt něco co je mimo moje chápání, že je něco takového u nás vůbec možné, a hlavně, že se někdo vůbec se squaterama baví.

0 0
možnosti
OK

kruza_

2. 7. 2009 10:25
Re: :-/

To je přesně ono... Ještě s nima vyjednávat... Nevím jak by se těm lidem co je tu obhajují líbílo, kdybych se jim nakvartýroval na jejich chatičku a spokojeně si tam "hospodařil"...

0 0
možnosti
OK

kruza_

2. 7. 2009 10:04
Apel

už od včerejška tu apeluju na všechny kdo obhajují squattery. Prosím řekněte mi pro představu jak vypadá jeden obyčejnej (pro nás pracovní) den sqattera...

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

2. 7. 2009 9:24
Věděla jsem, že

těžko můžu kritizovat něco, o čem nic nevím. Sqaterem jsem nikdy nebyla a opravdu žádného prokazatelného sqatera neznám. Proto jsem si vyhledala na netu nějaké informace. Zkuste se podívat na http://squat.net/praha/ .. z článku S páčidlem v ruce, který napsal evidentně squater jsem usoudila to, co jsem v článku napsala.

Pokud se pletu, tak mi prosím popište jak tráví den sqater a co je na mém dni špatného? Protože ať si to připustíte nebo ne, život JE něco za něco. A není to jen o materiálních věcech. Těžko se budete donekonečna usmívat a zahrnovat nekončící láskou někoho, kdo se k vám chová jako k hadru.

0 0
možnosti
C

chytrejkluk

2. 7. 2009 9:33
Re: Věděla jsem, že

Petro, ta první věta platí a tím to skončete. Je mi symaptický to, co jste psala o MJ, tam je víc vidět, jaká asi jste....Vykašlete se na tohle téma . Nehodí se k Vám a Vy to víte .

0 0
možnosti

9BoB

2. 7. 2009 9:23
Co k tomu

Tak mi to přijde, že neumíte googlovat nebo anglicky:-( ... Příště si víc nastudujte a nevycházejte z článků medií. A propo vždyť vy celý dny malujete a píšete, aspoň to o Vás tvrdí googleRv

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

2. 7. 2009 9:26
Re: Co k tomu

A nevšiml jste si, že taky pracuju? :-D to mi o mě trvdí google taky ;-)

0 0
možnosti
F

Faxi

2. 7. 2009 9:15
Pozéři

90% z nich jsou stejně jenom pozéři. Někomu to vydrží rok, někomu pět. Dřív nebo pozdějc stejně zjistěj, že bez práce nejsou koláče a že makat se holt musí. Zajímalo by mě, za kym podle tý jejich filozofie běžej, když je třeba rozbolej zuby. Zdravotní pojištění si neplatěj a kombinačkama si je určitě taky neškubou. Čili škemraj u zlýho kapitalistickýho pana zubaře. A kdo to za ně zaplatí? My všichni.

0 0
možnosti
C

chytrejkluk

2. 7. 2009 9:10
já zírám

... Squater je podle Vás ten, co Vás zastaví na rohu a somruje cigárko a drobný .... hm. ...dobrý, během čtení všech Vás honičů čarodejnic sem si na to už zvykl....Ovšem, tohle je perla : "  Řeknu vám pravdu – také bych dovedla využit celý den malováním, psaním, hraním na kytaru, sázením kytek a staráním se jen o své blaho. To by bylo prima. Opravdu bylo? Ne, pro mě asi ne. Styděla bych se sama za sebe, protože jsem už pochopila, že život je něco za něco. Já pracuji a dostanu za to zaplaceno. Tenhle vydělaný peníz rozdělím na nájem, služby, jídlo, radosti… "

Pro tohle jste se narodila ? .....pusťte si třeba Americkou krásu...a podívejte se na co příjdete jednou sama...až bude pozdě.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

2. 7. 2009 9:08
Co bude se skvotery, až zestárnou?

No někteří se chytí v politice - jako třeba Pajerová-Jacquesová.

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009