Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

26. 6. 2009 14:26
zrovna včera jsme pařili

se sousedy na za zahradě - polovina kuřáků a polovina pejskařů. Co se pařby týče, kuřáci seděli tak, že nesmrděli nám nekuřákům pod nos.  A přesně vím, kam pejskaři chodí ty svoje potvory venčit - tam, kde si nenašlápnem....My jsme tady totiž normální lidi, asi jako autorka. Magoři bydlí někde jinde.:-)

0 0
možnosti
A

Aro

26. 6. 2009 13:56
Opravdu jste tak ohleduplná?

Cituji: Jakožto kuřák nekouřím tam, kde je to zakázané a ani nekuřákům pod nos schválně. Dokonce ani doma ne. Vadí mi to, tak chodíme na balkon. Nohy mi neupadnou a ještě jsem venku neumrzla.

Napadlo Vás někdy, že když kouříte na balkóně, tak to jde lidem na Vámi do oken? kde to třeba průvan natáhne zase dovnitř? Vidíte to, třeba nekouříte někomu pod nos zrovna schválně, ale nemáte to tak úplně domyšlené do důsledku... agresivní cigaretový smrad se z Vás líne třeba ve výtahu, v autobuse...

Psa možná vycvičíte ale cigaretový kouř asi těžko, Vás akorát mrzí, že se někdo naváží do Vaší slabosti.

A pokud znatelné množství lidí co má psy či kouří něco nerespektuje (před na chodnících jsou furt vajgly a psí h*vna) tak se nemůžete divit, že se to někomu nelíbí - nekuřáci tam ty vajgly neházejí, nepejskaři tam ty h*vna nenosí... Štve Vás to? Bojujete proti tomu? Dobře děláte... ale nálepku nežádoucího člověka z Vás strhne až den kdy budou ohleduplní a zodpovědní všichni pejskaři nebo kuřáci

0 0
možnosti
JD

Janulice78

26. 6. 2009 12:50
jsem

na tom stejne a proto KARMAAAA.

jedna pejsarka ma pripravenou nevinnou scenku pro ty, co neuklizi h*vna. Naivne se usmeje, ukaze smerem, kde dotycne psisko prave ehm...kona potrebu a libeznym hlaskem di: "Kaka Vam pejsek a vidim, ze nemate pytlicek. Ja mam zasobu, tak tady mate."

Kdyz jsem to slysela poprve, padla jsem malem smichy, ale fakt je, ze to zafungovalo. Ale dotycna babizna se uz v parku vice neobjevila.

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

26. 6. 2009 13:15
Re: jsem

Za karmu moc díky :-)

S tím pytlíkem je to fakt dobrej nápad, musím vyzkoušet :-D (netušíte, co jí na to babice rekla?) :-) nerada bych byla inzultovana :-DD

0 0
možnosti
JP

MoMo1000

26. 6. 2009 12:37
Karma

Jsem nekuřák a pejskař a plně souhlasím, je to o lidech. Mám známé kuřáky, kteří se zeptají než si zapálí. Já respektuju je, oni mě, žádný problém... 

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

26. 6. 2009 12:46
Re: Karma

Díky :-)

0 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

26. 6. 2009 12:12
a co teprve pes v restauraci ...

v restauraci kterou jsem si v poslední době oblíbil na obědy (dokonce se tam ani nekouří, kvůli čemuž jsem přestal chodit do několika jiných) jsem narazil na slečinku se psem velkým jak tele, který pobíhá mezi stoly a strká rypák hostům skoro do talíře...a slečinka nic a v klídku se zabývá notebookem (mají tam i wifi hotspot)

její štěstí bylo že mně neotravoval, ale zdá se že si myslí že pes patří všude a nikomu to nemůže vadit...takže problém není ve psech ani cigárech ale v bezohledných individuích..

0 0
možnosti
OK

kruza_

26. 6. 2009 12:13
Re: a co teprve pes v restauraci ...

Přesně tak. Rimmráku syčáku... :-)

0 0
možnosti
Y

Yoachim

26. 6. 2009 11:56
Satanisté a psi.

Pokud se chcete zbavit obtěžování přiblblých satanistů,(na konci nicku mají 666), pořiďte si psa.Nejenže trpí fofií , ale ještě jsou hysteričtí. Agresivitu, jak  je vidět nijak netají.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

26. 6. 2009 11:58
Re: Satanisté a psi.

Klídek,dneska začínaj prázdniny a k babičce mu to jede až ve štyry... ;-);-D

0 0
možnosti
OK

kruza_

26. 6. 2009 11:38
Za

toto Vám klidně dám karmu. Co mě osobně včera rozohnilo, byla bezohlednost autorova, nebo alespoň jeho myšlenek. "Impotence, neoblíbenost, nízká inteligence a pracovní neúspěch jsou průvodní znaky nekuřáků.... Zejména je nutné zabránit tomu, aby někdo prohlašoval za veřejný

prostor soukromý majetek, ať už je to diskotéka nebo družstevní byt.

Pokud někomu vadí kouř, ať halt chodí tam, kde se nekouří. Já mezi

nekuřáky taky nelezu. " Problém je, že nekuřák nemá mnohdy na výběr, zda do to či onoho prostoru půjde. Zároveň spousta kuřáků není tak ohleduplných, aby respektovali zákaz kouření popř. aby nekouřili na nevhodných místech - za nevhodná místa považuji třeba i frontu u lanovky... Názory autora ohledně sportu a úspěšnosti kuřáků jsou čirý blábol.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

26. 6. 2009 11:42
Mě se líbil tento příspěvek...

Zatímco si kuřák v klidu zapálí

cigárko a podumá nad během světa, nekuřák hned prudí. K hospodám

snad jen tolik, že už to bylo dávno vyzkoušené. Dvě vedle sebe,

nekuřácká a kuřácká. V té kuřácké narváno, v nekuřácké dva nasraní

idioti, kteří přemýšleli, jak to těm kuřákům nandat.

0 0
možnosti
W

Wesloun

26. 6. 2009 11:36
Pejskař nekuřák ...

Musím zareagovat na některé diskutující tady.

Pes těch 8 hodin v bytě spí a rozhodě tedy není týrán.Pokud chcete vidět co je to týrání zvířat tak se vypravte na libovolnou vesnici.Psy nonstop zavření v klecích nebo na dvorech kde naskakují nervózně do plotu kdykoliv někdo projde okolo.

Legrační je že jejich majitelé jsou často amatérští myslivci a podobná verbež kteří si o sobě myslí že přírodě a zvířatům rozumí.

Samostatnou kapitolou jsou sr@čové typu Lombardo666 kteří se kvůli svých fóbiím chovají tak jak tady pěkně napsal (btw. tohle kdyby udělal mému psovi tak domů po svých nedojde) ...

Kuřáci mi nevadí - pokud mi to jde pod nos tak jdu jinam,Když to jinam nejde tak je slušně pořádám jestli by s tím sradem nemohli jít někam do prd*le ...

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

26. 6. 2009 12:27
Re: Pejskař nekuřák ...

Souhlasím s Vámi :-) náš pes si připadá týrán, když nemá svých 8 hodin klidu na spaní o víkendu :-D

0 0
možnosti
MP

admiral666

26. 6. 2009 11:34
fekalie

Pohnojeny chodnik neni prijemny, ale neni to to hlavni, co mi na pestitelech psu vadi. Nejhorsi je, ze jejich pes si vsima ostatnich lidi a obtezuje je. Chapu, ze je to jeho prirozenost, ale nemam proc to tolerovat. Budto at si pejskari vychovaji psy tak, at si nevsimaji ostatnich lidi, nebo je maji na kratke snure, nebo se odstehuji na vesnici k statku s dvorkem. Nejake vesnice ted vyhlasily motivacni imigracni program v podobe pozemku zdarma, rozpadlych statku k rekonstrukci je po krajine taky az az. Tam se muze po dvore v poklidu prohanet cely kynologicky atlas. Nazor, ze pes do mesta nepatri je dan tim, ze mesto je plne lidi a psa od nich nejde zcela izolovat. Moderni a multikulturni je nazor, ze obyvatele mest maji tolerovat v tesne blizkosti ruzne obohacujici excesy jako grafitti, narkomany, squattery, smecky psu jak bezprizornich, tak patricich ruznym liberalum a podobne.

0 0
možnosti
W

Wesloun

26. 6. 2009 11:41
Re: fekalie

Je těžké odnaučit psa ve městě aby si nevšímal lidí když si lidi všímají jeho.To že se většina našich spoluobčanů neumí chovat a neví že na cizího psa se nesahá má za důsledek právě zmiňované obtěžování ...

Hovn@ se po svém miláčkovi sbírá každý kdo má v hlavě mozek ...

Na druhou stranu většina psů pokud si jich nevšímáte u Vás vydrží tak asi vteřinu ... což mi zase tak hrozné nepřijde.V MHD je to mnohem horší i delší ...

Jen tak mimochodem mě třeba ve městě otravovali sportovní fanoušci, n@sraní důchodci,náckové a spousta jiné verbeže ... ačkoliv jsou to slušní lidé že? :)

0 0
možnosti
Z

zcek

26. 6. 2009 11:17
smrad a teror

Zavřený pes v bytě 8hod bez venčení je týrání zvířat. O bnec na ulici jde taky, ale mně je líto těch psů zavřených v bytech. Kuřákům by se měly vyrobit nějaké velké průsvitné koule, do kterých bych se zavírali, když kouří. Když jdu ráno do práce kolem vchodu do obchoďáku na Andělu, to otřes, stádo kuřáků tam vypaluje zobáky, oblak nad nima, a nic nenaděláte, protože to není zastávka a tam se kouřit může. Tady pod oknem kanceláře taky, smrad jde sem a mně to vadí a co můžu dělat - oni jsou z obliga, protože jsou venku. Ať si každej kouří, ale ten smrad je pro mě strašný - jestli to kuřákům přijde jako přecitlivělost, tak bych jim dala otýpku hnoje do kapsy - to taky přece smrdí jen trochu.

0 0
možnosti
PZ

p-e-t-t-a

26. 6. 2009 12:34
Re: smrad a teror

tohle považuji vyloženě za ukázku vaší "tolerance" a "schovívavosti". Zřejmě jste můj článek nepochopila, nebo nechcete ustupovat ostatním. Ať ustoupí oni :-) co takhle, kdyby každý udělal jeden krůček, místo toho, abychom po druhé straně vyžadovali celý krok?

0 0
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1528x
Pracující i líná, milující a odpouštějící, vzteklá i něžná, milá i protivná, veselá i smutná, usměvavá i ubrečená, přátelská i arogantní, vážná i ironická, optimisticky pesimistická, nostalgická a bláznivá... všechno jen ne trpělivá :-) Taková neobyčejně obyčejná holka, co má ráda život se všemi jeho radostmi i strastmi.

Toplist od 31. 7. 2009